Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberNo, näiteks selline asi on olemas, mis tõstab testo taset:
Sarge
MemberMinu arust üks mees müüs siin isegi testot tõstvat taime ja keegi ei vingunud midagi.
Sarge
MemberKeegi vahepeal tegi seda ja tembeldati kohe dopingu alla or sth. Kuigi looduslikke taimedega saab seda tõsta.
Sarge
MemberHmm, oled sa korvpallur, kulturist või suusahüppemees? Mingil ajal pead tegema valikuid. Kas esmaspäeval ei sobi üldse?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suusahüppemees.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esmaspäeviti on mul kasutaja jrx’i loeng
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberÜks aeg sobib kindlasti – reede. Pühapäeval on korvpalliga liigamängud.
Sarge
MemberOleks tore kui see järgmine kord saabuks kiiremini
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Endal selline tunne, et rasva kadumise asemel tuleb seda juurde. Kaal õnneks angeb, aga siis on selline tunne, et lihas kaob.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võimatu on peeglist eemale saada ja põdeda.september 11, 2010 at 4:56 p.l. in reply to: Oksjoni värvika ajaloo viimane võimalus-Whey Gold Standard 4,7kg #275906Sarge
MemberVajuta üleval olevale lingile “Pood”. Siis oksjoni pildil, “Paku üle” all on sinine tekst “Oksjoni tulemused” – vajuta selle peale.
Sarge
MemberNagu öeldakse, sõprusest armastuseni on üks samm
MemberTubli poiss! Kui kunagi õnnestub rambivalguses seista ja intervjuud anda, siis vaata, et sul kõik terminid ja Neulandid ka ilma Google otsinguta kohe meelde tulevad! Kui sinnani õnnestub jõuda muidugi…Tegelikult, ilus saatelõik, Alex!
Kohe nii kurjalt. Ei guuglit pole sellise asja pärast vaja kasutada, kui koolis oli eksam selliste asjade peale.
Olen Reporterile intervjuud andnud ja isegi seal terve ühe luulelõigu ilma sassiminekuta ära lugenud
MemberÕnnesoovid. Olgu siis biits suur ja rind tugev
Sarge
MemberMinu teada nimetatakse seda segahaardeks
Sarge
MemberEks näe, eks näe.
Nagu üks tark neiu on öelnud: “Julge unistada”
Sarge
MemberVot kus mesikeel, juba ajab jälle noortele tütarlastele kärbseid pähe
No, ka minul on eesmärgid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberIse ma ei jõua. Mul läheks edasi-tagasi sõidu peale juba 2 tundi ja siis ma ei jõuaks oma trennid ära teha – jõusaal ja jooksmine.
Sarge
MemberVäga väga huvitav oli lugeda. Sellise entusiasmiga saavutad palju, tüdruk

Loodetavasti satume tulevikus IFBB kodulehel ühele pildile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju edu !
AutorPostitused