Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberKui kodulehel klikkida teenuste lehel treeningkava juures ‘Loe veel’, juhatab ta miskipärast toitumiskava lehele ja treeningkava lisainfot ei leiagi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii… nüüd peaks korras olema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aitäh teatamast!Sarge
MemberVäga korralik lehekülg! Leiab kindlasti kliente ja huvilisi!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodan küll. Muidu võistlusdieet muutub “näljadieediks”.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kellel kava pole vaja, aga tahaks ikkagi aidata, siis võite FB jagada asju. Võib-olla jõuab kellelegi, kel teenust vaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Facebook: https://www.facebook.com/TaaviMerisaluTrainingSarge
MemberHei!
Eile käisin poseerimas ja vorm on tasapisi paranenud. Kuigi kaloraaži sai tõstetud ja makrodes sai muudetud süsivesikute kogust kõrgemale. Trennides minek on hetkel hea ja enesetunne on väga hea. Ei ole veel seda suremise tunnet peal – loodetavasti ei tulegi. Nälg on, aga see ei ole kunagi probleemiks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Avatud on ka nüüd omanimeline koduleht. Kes tahavad kenasti vormi saada ja samal ajal ka sportlast toetada, siis olen väga tänulik, kui pöördute oma muredega minu poole. Koduleht: http://www.taavimerisalu.ee
Sarge
MemberHei!
Kuna mul on oskus üle mõelda asjadest ja olen mitu päeva järjest mõelnud mahtudele. Mitte ainult mahtudele, vaid ka milline võiks olla Sinu arvates maht aasta lõikes (üldettevalmistusperioodil, spetsiaalettevalmistusperioodil jne). Näiteks, kui teha aastas üks võistlus, kui pikaks teeksid erinevad etapid ja millise mahuga, millisele lihasgrupile, mis kordused? Kuidas teeksid mesotsüklid ja millised võiksid olla seal mikrotsüklid?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et asi veel keerulisemaks teha, siis kuidas mingi perioodil ka toitumine oleks. Näiteks kui ühes ettevalmistusperioodis on pikemad seeriad, kas siis tõuseb süsivesikute osakaal jms?
Ma ei tea, kui paljusid see veel huvitaks ja muidugi seda Sinu vaatenurgast, sest usun, et mingi osa kindlasti erineb sellest, mis me koolis õppisime.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 27, 2015 at 11:44 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #334355Sarge
MemberTaavi, kas Sul häbi ei ole? Alles nüüd said sellest teada?
Teised ammu juba kasutavad neid, appikene!
Mine häbene natukene! Kuid enne kindlasti soorita tellimus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tellisin juba 5 paari, siis 5x parem tulemus ka!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberPean endale varbarõngad ostma, siis 31. oktoobriks olen sellises ulme vormis, et jumal hoidku! Parandavad tervist ka veel ehk kõik liigesehädad on nagu harjaga pühitud ja metsa mingu see tasakaalustatud toitumine!
Väljavõte Facebookist:

Sarge
Member– 85 võitis Pepe Morinjo, keda ma kevade EM võitsin….mees lõpetas -85 EM kuuenda kohaga….peab hakkama ka ivst fookust tulevikus Arnoldi ja Olympia peale keerama…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pro-liigasse ära!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberTunnen ka kadedust nende õnnelike ees, kes võivad toitu kahe suupoolega sisse laduda aga kaal ikka langeb.
Numbrid on sul hetkelgi päris korralikud, et kaebama ilmselt ei pea. Järgmise kahe-kolme aastaga tahaks ka sinna kuskile 200 kükk, 150 surumine, 250 tõmme saada, kuid kükis on ikka korralikult maad minna. Mitte, et teistes poleks aga veidi vähem.
250, 200, 300 – selliste numbritega võib tõesti õnnelikult erru minna ja hiljem lapselastele rääkida, et “Mina omal ajal..”
Eks, mida noorem oled, seda rohkem saad sisse kühveldada. Eriti kui on inimene kasvueas. Mul varsti tiksub 26 ette ja ega see enam mingi esimene noorus ei ole. Hormoonid on juba mitu aastat tagasi maha rahunenud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Räägin noortele, kes on siin 17-19, et neil on hetkel parim iga trenni teha, sest kõik hormoonid on nii laes, et tuleks ainult paugutada. Et kui 21-22 saavad, siis see tase juba langeb. Ise kahjuks hakkasingi jõusaaliga tegelema siis, kui see tase oli juba languses.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 25, 2015 at 12:36 p.l. in reply to: Kui suureks võib defitsiidi ajada, ilma et kaotaks lihast? #336243Sarge
MemberJa kaua nagu nii jätkub, seni kuni kaal seisab? Et kui tahaks edasi veel kuivemaks näiteks?
Kui sa kogu aeg vähendad, siis ei saa kaal seisma jääda. Ühe korra vähendad, siis ootad kuni kaal seisma jääb. Kui ei ole soovitud tulemus, siis põhimõtteliselt vähendad veel. Muidugi, kui tahta perfektset kaalulangetust, peab ka treening ja makrotoitainete vahekord paigas olema.
.
september 25, 2015 at 11:27 e.l. in reply to: Kui suureks võib defitsiidi ajada, ilma et kaotaks lihast? #314831Sarge
Member-10% nädalas?
Vähendad kaloraaži 10% võrra.
Sarge
MemberHuvi pärast uuriks, et mis sul hetkel tavakaloraaž (sh jaotus) ning laadimispäeva kaloraaž on?
Samuti ka, et mis küki, rinna ja jõutõmbe parimad tulemused on?
2500-2600kcal hetkel ja mõneks päevaks tõstsin 2800kcal peale. Laadimispäeval sama, aga tõstsin süsivsikute osakaalu ja langetasin valkude. Mõni mees siin teeb üldse 3500kcal peal võistlusvormi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jaotusega mängin, sest iga päev on natukene erinev. Kui on trennivaba päev, siis hoian süsivesikutega natukene koomale ja suurendan rasvade ja valkude osakaalu selle arvelt. Kui on rasket maatööd vaja teha, siis jälle natukene süsivesikuid juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küki parim tulemus on 150 või 160kg 5×5 (oletatav max 200-210kg, sest 130kg 5×5 pealt kükkisin 170kg), lamades surumisel parim 125kg 5×6 + 140kg x1 (ehk siis 6 seeriat tegin selles trennis) ja jõutõmbes 210 või 220kg x5. Kükk sai tehtud dieedi ajal ning kaalusin ca 81-82kg, surumine 83,5kg ja tõmbe ajal olin umbes 84-85kg.
Aga kevadel on üks lühike jõutsükkel plaanis teha küll, kui põlved ja selg lubavad ning siis ära realiseerida 200kg küki, 150kg surumise ja 250kg tõmbe (mõnusad kandilised numbrid). Ei ole küll midagi ulmet, aga invaliidi kohta suht OK. Siis on veel igale asjale vaja 50kg juurde saada ja oleks elu eesmärk nende harjutuste puhul täidetud. Olen sellest juba rääkinud, aga P.Päll küsis raskejõustiku eriala tunnis, et mis võiksid olla teie elu eesmärgid nende kolme harjutuse puhul. Kuna Janar Rückenberg oli siis juba minu suur eeskuju, võtsingi max tulemused tema järgi ehk kükk 250kg, lamades surumine 200kg ja jõutõmme 300kg. Kui Janaril on teised max tulemused, siis võid vabalt parandada mind.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 24, 2015 at 6:44 p.l. in reply to: Kui suureks võib defitsiidi ajada, ilma et kaotaks lihast? #338499Sarge
MemberKuid kas on võimalik kuidagi ka vee kaotust kehast minimaliseerida, et saaks eriti olla kindel, et rasvaga koos ei põle lihas? Sest kui kaotan nädalas 800g kehakaalust, ülteme et 500g on rasva, siis kuidas ma tean, kas 300g on lihase arvelt või vee arvelt?
Sellisel juhul peaksid juba kehakoostise analüüsi tegema, et nii täpselt teada saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 24, 2015 at 6:36 p.l. in reply to: Kui suureks võib defitsiidi ajada, ilma et kaotaks lihast? #338643Sarge
MemberKui kehakaal langeb üle 500g nädalas, siis ülejäänud kadunud kaal võib olla juba lihaste arvelt.
Sarge
MemberHei!
Marius siin valetab oma vormi kohta. Alles pole midagi kui ainult üks sardell.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga küll asi paranema hakkab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Eile tegin ise sellise jõhkra jalatrenni, et võtsin üle 2 aasta turjale 160kg kükis. Ei olnud raske, aga kahjuks sääred andsid ikka tunda ja usun, et kuni võistlusteni teen igaks juhuks pingilt kükke. Mõnes harjutuses toppisin isegi raskust juurde. Laadimisest oli ikkagi kasu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kahjuks aga see lõbu kaua ei kestnud ja täna jõudsin esimese harjutuse rinnatrennis ära teha ja kumm tühi. Rind ka paremaks läinud ja täna sai isegi üle pika aja kolmekohalise numbriga 5 seeriat tehtud ehk 100kg 5×8. Võib-olla järgmine nädal 105kg 5×8, aga eks näeb kuidas olukord on. Võib-olla olen nii tühi, et pean üldse raskuse alla võtma. Lamades surumine on alati esimene asi, mis võistlusdieedi ajal ära kaob.
Söön ikka tavapärast toitu ja täna tegin endale makarone ja sealiha.

Ei oska midagi eriti kirjutada. Kui on midagi mida keegi teada tahab, siis küsige julgelt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused