Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberKahtlane ja kurb on see, et kuhugile on kadunud fitshopist minu vana lemmik Fast Bcaa,mida vajan, et hoida ikka jätkuvalt nii endal, kui sportlastel lennukust sees.
Igatsen ise ka sidruni BCAAd. Loodame, et tuleb tagasi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberNeed kanafileed on üle 200g/tk… crazy suurus.

Korraga ~400g kanafileed sisse?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberJa üleüldse Tü Aski sportlased, nagu ka piltidelt paistab, kasvavad vaadates Oti nooruspõlve pilte, trenni ette ja järgi kepihoope saades ning vahepalaks Fast toidulisandid, mis hoiavad rasketel õppustel naeratuse näol
Ja kasvavad nii, mis mühiseb 
Meie palvenurgake, kus oleme põlvili maas ja piitsutame raskete kettidega vastu selga, sest ise ei jõudnud viimast kordust ära teha ja kasutasime selleks julgestaja abi.
november 12, 2015 at 9:51 e.l. in reply to: World Open Powerlifting Championsips 2015 Luxembourg #383706Sarge
MemberPalju õnne!
Sarge
MemberJuuniorid kartke, sest ega Meinart Möls ei maga

Siis ei ole ju midagi karta, sest lihas kasvabki magamise ajal.
MemberKas hr Merisalu saatis jälle mõne Nõo staari(selle kolmanda planeedi venna näiteks) pidupäeva puhul Kesklinna Fitshoppi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See kutt ongi meie poolt tagaotsitav.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pühapäeval võtsime kinni ja rohkem ta päevavalgust ei näinud ja täna sai plehku, sest üks staabis otsustad Protein Smoothiet tegema minna. Ju sellepärast küsiski, et kas täna on pühapäev.
MemberMu FB seinal täna selline asi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sarge
MemberVõiks siis vähemalt Fitness 5 reeglitele vastava videonäidise ka panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Usun, et Allan Nikopensius on nõus, et tema võistlusvideot kasutatakse videonäidisena.1) Kandade all ei tohi olla kõrgendusi.
2) Vöö kasutamine on keelatud.Videos küll ei ole põlvesukkasid/põlvesoojendusi, aga ka need on keelatud.
Sarge
MemberPalju õnne, jõudu ja tervist, Janar! Loodame, et murepilved hajuvad kiiresti, jõu kokkuvõtmine nõuab vähem ressurssi ja edasiliikumine oleks vaevatu!
Sarge
MemberHei!
Eile tegin esimese koormava trenni. Ei kasutanud veel suuri raskusi, aga targem ongi alguses alustada rahulikult. Eks praegu logistan ka kava paika, sest näiteks eile sai juba muudatusi tehtud.
Selline probleem on mul tekkinud, et ranne on kergelt vigane. Täiesti lampi lõi valu sisse. Asi selles, et mul on mingi nõme klaviatuur ja kui ma kava trükin mitu tundi järjest, siis randmed jõhkralt väsivad ära ja surevad välja. Siit ka küsimus, et kas keegi oskab soovitada head klaviatuuri trükkimiseks?
Sarge
MemberHei!
Eile oli väike ühistrenn poiste ja tüdrukuga. Sai tehtud ainult üks Eesti rekordivääriline katse, aga võistlusteni on aega veel 2 nädalat ja nüüd hakkab alles vormitipu ajastamine pihta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Töölaud ootab.
Ornella enne Eesti rekordi katset.
Kutid veel ei muretse, sest teavad, et varsti on powerlifting.ee kodulehel nende nimed.
Kuna Nõos on kangid nii siledad, siis ilma õige gripita tõmmet ei tee.
Mõtles, et jõuab laia haardega paremini.
Tariole 160kg küll mingit probleemi ei valmistanud.
Ise hakkan ka tänasest lammutama ja hommikul läks juba Protein Pudding sisse keefiriga!
Priit, Sulle ka üks purgike!
november 9, 2015 at 7:26 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #383613Sarge
MemberPalju õnne Ott ja õnne ka veelkord Raigole!
Sarge
MemberHei!
Palju õnne maailma üheksandale mehele, Raigole ja edu Otile finaalis!
Käisin eile ujumas ja saunatamas Abja Ujulas. Ujusin alguses 250m, siis käisin testisin uusi saunasid – aurusaun ja soolasaun. Ma ikka rohkem Soome sauna mees ja jäin lõpuks ikka sellele ka truuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui saunad tehtud, ujusin veel 750m ja üks vanatädike oli mures, et kas ma ei kavatsegi ujumist lõpetada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “Issand, ma arvasin, et sa ei väsigi ära”, kõlas tema suust kui kilomeetri täis sain.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pärast 750m lõpetamist tegin veel mõnedkümned minutit sauna, mullivanni ja veelkord sauna.Eile sain kingituseks meistritiitli eest veel 32kg sangpommi. Nüüd 16kg, 24kg ja 32kg olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks päev Kädyga testisime jogurti-kohupiima kooki ka. Päris hea ja õhuline sai. Tordis ~100g valku.
Käisin just ka võrkpalli vaatamas ja olin üks kohtunikest. Naiste mäng, aga päris huvitav oli. Mõlemad pooled lõid korralikult palle maha ja hüppasid ka päris kõrgele. Igav ei olnud.
Nüüd jään veel Oti tulemust ootama.
Kõikidele isadele head isadepäeva ja treenige targalt!
Sarge
MemberTahaks samuti mustika puddingut.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberMis huvitavat toimunud on peale võistlusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei muud midagi, kui et kaal on tõusnud 88,4kg pealt 91,5kg peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul 7,2kg tõusnud kaal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Alguses olin mures, et rasva ei teki peale, aga eile oli juba kõhu peal polster ka ja triibud hakkavad tuhmuma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga muidugi magu ja soolestik on ka korralikult toitu täis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused