Sarge
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sarge
MemberHei
Olen ka rahulikult nüüd esimese raskema trenni teinud. Tegin rinda ja pigem keskendun hetkel pikematele seeriatele, et liigestele oleks vähe sõbralikum. Hakkasid need juba hellaks minema, aga nüüd tundub, et asi korras. Miinimum korduste arv on 8 ja seda ainult üks harjutus. Iga järgnev harjutus on 2-3 korduse võrra rohkem. Näiteks 1. harjutus 4×8, 2. harjutus 4×10, 3. harjutus 4×12, 4. harjutus 4×15. Jalal tuleb neid harjutusi rohkem ja vaatab, mis tunne täna on ja mitme korduseni välja lähen.
Nüüd hakkame õpilastega maxe proovima ja eile sai ka Sander Põhjala kükk videosse võetud. Võistleb kuni 66kg noorte kategoorias ja eesmärgid on teha suur vigade parandus ning võimaluse korral ka edasiminekut näidata. Sander ka kesise tervisega inimene ja pidevalt haige. Õnneks nüüd terve ja saab korralikult trenne teha.
Kangil 140kg ja superkompensatsiooni arvelt loodame vähemalt 150kg 5. märtsil ära kükkida, mis võib anda isegi väikese hõbemedali kükis (hetke rekordtabeli järgi). Imelik on see, et tal vajub kükk ära sel hetkel kui juba idee poolest peaks fikseerimise moment tekkima ehk raskus on juba peaaegu üleval ja siis järsku enam ei jõua.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui sellest punktist üle saaks, siis oleks eile sama kergelt ka 145kg üles tulnud. Pärast sai veel 140kg x3 peale tehtud, millest 2 viimast olid kerge abiga. Idee ongi hetkel võimalikult palju sportlased ära väsitada ja puhkenädalaga saavutada taastumise tipp.Sarge
MemberKui naine on juba rahul, siis kõik hästi ju!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberToitumist üritan jälgida…
Siia see koer ongi maetud.
Sarge
MemberSlim Weight Plaastrit – https://slimweightpatchplus.com Kokku kaotasin ma 23 kg ja see võttis mul vähem kui kolm kuud.
Ise ka usud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberHei
Ei ole kaua pildis olnud. Fasti tiimis enam ei ole, aga pean ikka blogi edasi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sai mõnda aega trenni tehtud tugevalt ja isegi kükis normaalseid numbreid kükitud. Aga siis tabas mingil määral ka mind see gripi laine, sest peres olid kõik gripis peale minu, aga mingi hetk viskas mul ka kerge palaviku üles ja ei hakkanud igaks juhuks treeningutega riskima. Kahju on see, et Kädyl jäi selle tõttu ka Euroopa MV ära. Mõned on veel haiged olnud, aga õnneks mitte gripis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>155kg 5×4 ja teise harjutusena eeskükk 100kg x8, 110kg x6, 120kg x6 ja 130kg x4.
Viimane trenn oli 4. veebruar ja sai tehtud rinda 125kg 5 seeriat.
Täna käisin trennis, aga trenni ei teinud. Tegin kergelt kolm harjutust rinnale ja ühe biitsepsile. Kusjuures jõudsin 90kg ainult 12 kordust teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma olen sama palju korduseid 110kg teinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgmine nädal hakkan vast juba raskusi ka liigutama ja vaikselt progresseeruma ning võimalik, et varsti hakkab ka rohkem videomaterjali tulema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Idee on juba mitu aastat olnud, et korralik YouTube kanal teha, aga pole olnud aega selleks.Sarge
MemberTere!
Kas keegi oskab öelda mis on bikiinifitnessis võistlemiseks nö. maksimum kaalunumbrid? Kui ma ei eksi, siis peaks erinevatel pikkustel olema erinev kaal.
Bikini fitnessis kui ka bodyfitnessis ei ole kaalupiirangut.
Sarge
MemberÜletreening on juba haiguslik seisund, millest tullakse välja vähemalt kuu ajalise puhkusega. Tulemuste langus ei näita, et tegemist on kohe ületreeninguga, kuigi jah, see on üks esimesi asju, mis nö välja lööb. Kui sul on ületreening, siis inimene ei olegi eriti suuteline trenni tegema, sest ta väsib kiiresti, tal on koordinatsioonihäired, magamatud ööd (unehäired), pulss on laes või liiga madal, vererõhk on kõrge või liialt madal, söögiisu täielik puudumine jne ning muidugi ka autonoomse närvisüsteemi häired ja meeleoluhäired.
Ehk Facebookis avaldatud tekst on pigem väsimusest ja ülekoormusest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>CT Fletcheri suguseid kutte on ka kahjuks liiga palju.
Sarge
MemberKaaluga see, et 2015 suvealgul kaalusin 85. Siis astusin kaitseväkke. olin seal paar nädalat ning seejärel sattusin haiglasse ning haiglas olles võtsin pea 20 kg juurde, mis enda puhul on hämmastav. Nüüd olen peatselt 3 kuud trenni teinud, kaal on küll sama, kusagil 103 kuid rasva on vähenenud ja keha on rohkem vormis. Otseselt cardiot ei tee, kuid päevas kõnnin pea tunnikene kokku, pluss kolm korda nädalas tunnikene jõusaali. Kava on enda koostatud, kuid loodan, et toimib. Ilmselt asi on ka toitumises. Kuigi jälgin seda ja üritan tervislikult toituda.
Ergo
Kui sa ei suuda 30kg rasvast grammigi kaotada, siis on ilmselgelt toitumises midagi valesti. Mida rohkem on rasva, seda lihtsam on sellest ka lahti saada.
Rasvapõletus toimub üle keha ja kaob see viimasena sealt, kus seda ka kõige rohkem on (“kõht ja küljed”).
Aeroobset võid teha südame tervise jaoks, mitte rasva põletamiseks. Aga ilmselgelt sellise kaalu juures tuleks valida selline aeroobne tegevus, mis oleks ohutu sinu põlvedele, puusadele ja seljale. Tund aega kõndimist ei ole mingi treening, vaid see on tavaline liikumine, mida peaks iga inimene iga päev tegema (nö. 10 000 sammu).
veebruar 7, 2016 at 2:48 p.l. in reply to: Toidulisandid – Kas tarvitan liialt palju? Tõmbaks tagasi? Muudaks midagi? #384982Sarge
MemberEga monohüdraat ei pärsi sul rasvapõletust. Ma ise tarbisin kreatiin monohüdraati kenasti võistlusteni välja.
King Of Spades ei teeks paha dieedi ajal. Hoiab naturaalselt testot veidi kõrgemal. Miks mitte kasutada võimalust?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võib-olla tõesti ei ole vaja kreatiini eraldi juurde võtta, kui ergutis on see juba olemas.
Sarge
Memberja kas ei ole ? kolmapäeval biitseps/triitseps on, et kas üks või teine, kes sellest aru ei saanud. Kui talle piisab ainult jala trennist siis miks ka mitte, mulle isiklikult jääb peale jalatrenni tunne, et nagu võiks midagi veel teha. Eks kõik olene muidugi ka inimesest endast.
Siis sa ei ole küll jalgadele korralikult koormust andnud.
Isiklikult ma ei jõua pärast jalatrenni näiteks ühtegi lõuatõmmet teha. Ainuke asi, mida teha tahaks, oleks kähku külma dušsi alla vedelema minna, sest süda on nii paha.
jaanuar 25, 2016 at 7:32 e.l. in reply to: Kas sina oled juba ennast meestearsti järjekorda registreerunud? #384772Sarge
MemberTeise poole jutuga isegi nõustun.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge
MemberHei!
Annan endast märku vahepeal. Lihased kõik ülivalusad ja raske ennast liigutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kükis surin, sest 142,5kg 4×6 oli üliraske. Viiendat seeriat ei hakkanud tegemagi. Pärast seda veel 100kg eeskükki peale 4×8…. no, siis oli juba surm silme ees.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Terve trenn lootsin, et kui ilusti lõpuni kestan, siis järgmine trenn peaks juba kergem olema. Kuigi raskused ei ole suured.Eile surumisel 110kg 4×5 + 1×6 kutsusin igaks juhuks kellegi taha, sest kang ei tundunud kerge. Muidu teen ilma julgestajata selle raskusega. Õnneks tehnika oli ilus ja tagumik ei liikunud. Järgmine nädal loodan vähemalt 5×6 teha, kui isegi mitte rohkem.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Biitsepsile panin kolmandas harjutuses kogemata 10kg rohkem peale ehk Z-kangiga scotti pingil käsivarte kõverdamine. Oli plaanis 30kg teha, aga tegin 40kg x8, x7, x5. No, ei ole kerge kolmanda harjutusena sellist raskust liigutada. Viimane seeria jäi surnud punkti kang seisma 10 sekundiks ja sealt edasi ei liikunudki.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui nüüd ühel kutil vaba aega tekib, siis saame Nõos rööbaspuude puki ka kitsamaks keevitada ja võib-olla hakkan raskustega ka suruma seal. Umbes 3 aastat tagasi sai 60kg 4×6 tehtud, aga kuna tegin liiga sügavale, siis rinnakusse lõi valu ja pärast seda ei ole eriti rööbaspuudel surumist teinud. Kuna ma niikuinii püramiidis üles ei lähe raskustega, siis Imre ja Oti raskusteni ma ei jõua. Aga kui saaks ära teha vana raskusega seeriaid, siis võiks juba rahul olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Läks nüüd jutt pikaks, aga mõnus on jälle trenni teha. Veel mõnusam on liikuda, sest kõik kohad nii valusad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegin omale uue kava ka 2-1-2-1 süsteemis. Kõiki lihaseid ühe korra nädalas läbi.
Olge tublid ja treenige targalt!
Sarge
MemberPalju kaloraaž on? On piisav, et taastuks ära treeningutest?
jaanuar 12, 2016 at 8:45 e.l. in reply to: Kust ostate teie spordiriideid? Spordipoest? Internetist? #384623Sarge
MemberIse olen head tavaari leidnud Sportland Outletist. Isegi Gaspi pluusi leidsin sealt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 11, 2016 at 8:11 p.l. in reply to: Kust ostate teie spordiriideid? Spordipoest? Internetist? #384617Sarge
MemberIse kannan enamasti Gaspi ja Nike’i. Korra ostad ja kannad elu aeg. Mul kõige vanem Gaspi maika kestnud 4 aastat ning kulumisjälgi ei ole. Nike liibukad ostsin enne ülikooli ehk ~6 aastat tagasi ja ikka veel kannan neid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagu öeldakse: “Ma ei ole nii rikas, et odavaid asju osta.”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused