sanzs
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sanzs
Membernii mulle jäi arusaamatus selline asi kui tihti seda tehakse või võib teha. trenni teen 3 korda nädalas. kuid kas nii saab kui ma teen see nädal esmaspäev rind ja selg siis kunas ma võin seda uuesti teha?
ja siis kas nii võib et ma teeks esmaspäev rind ja selg ning sama nädala reede triits ja biits `?
tänud:)
sanzs
MemberSelline küsimus reljeefi kohta siis , et tahaks hakat tegema reljeefi , kuid see kestab 6 päeva ja ei ole kuidagi võimalik nii palju käia. Niisiis kas ma võin võtta 3 päevase kava ning sinna lisada suuremad kordused ja seeriad ?
sanzs
Memberega ka kavast ära ei ytle , treenin 3 korda nädalas .
sanzs
Memberaitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sanzs
Memberei hakka uut teemat tegema ja küsin kas nädalas neljast kehalise tunnist piisab ? 3 korda nädalas käin ka jõusaalis muidu .
tänud
sanzs
Memberofftopic kuid scorpion666 saatsin sulle nitrixia seotud küsimuse, vaata postkasti
sanzs
Membertänud
“>sanzs
Memberkuid sellest ma pole aru saanud miks on vaja kiireid ja aeglasi süsivesikuid ( dextroosi ja maltoosi ) ? kas ainult maltoosist ei piisaks ?
sanzs
Memberaga kas massilisajat (n mass2 ) peab võtma igapäev või ainult treeningpäevadel?
sanzs
Membertere, tahaksin teada et mis vahe on massilisajatel ja valkudel? lugesin et mõlemad koosnevad vadakuvalkudest ning kasvatavad lihast ilma rasva kogumatta, mõni võiks aidata .
aitäh
sanzs
Membertänud abi eest !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sanzs
Member3-e lahmiks niikaua kui arvan et piisab:pkuulge olege nyyd normaalsed , m6elge kui keegi teine inimene saaks seda w6malust kasutada ja wajutab nuppu… ning sina sured
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused