sanzs-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sanzs-
Memberpeaks kah 2ra proovima selle pizza
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sanzs-
Memberhip hop ja räpp on ülekõige igal pool
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sanzs-
Member2ra s66 ometi seda pärast ei tea mis juhtub , parem juba kohe uus osta ….
kreatiin on odavam kui elu 
sanzs-
MemberKas sa käid jõusaalis, et parandada oma jõunäitajaid või selleks, et tõsta lihasmassi? Mis harjutusi sa teed täpsemalt? Ma kardan, et kui sa kõike ülepäeva teed, siis ei taastu sul lihased ära. Kui oled ainult 2 kuud käinud, siis peaksid ette võtma 4 päevase kava, mis siingi üleval on.nu ma arvan et m6lemat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sanzs-
Memberise joon trenni vahel ja siis peale trenni kah
Membereks ikka selleks et suurem olla ja naq ma olen aru saanud surutakse oma kehakaalule vastavalt.nii et kui ma oleksin suurem siis äkki ma surun ka rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> loodan et nyyd selle kehakaalu jutuga väga puusse ei pannud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selleks, et rohkem suruda on vaja teha ikka jõutrennid. Sellega saavutad sa arvatavasti oma soovitud tulemuse ja selle trenniga kaasneb kindlasti ka mingil määral lihasmassi areng.
Sinu teema pealkiri kõlab nagu lause TVpoes, ja eks ta sinna sobib ka. Arvad, et kulturistid treenivad endale esimesel kuul +15kg lihast ja siis ülejäänud aastad käivad niisama jõukas naisi vahtimas?
kas ma olen öelnud et esimesel kuul
MemberRäägi l2hemalt mis v6istlused seal on???….Äkki tulen…. Kaal on kuskil 75 kg vanus 15 ning surunu kuskil 80 kg…järgmine laupäeav siis toimub vpg- s surumis võistlus. lugesin et sinna võivad tylla kõik kes elavad viljandis või käivad kuskil viljandis spordikoolides jne. kui oled ikka tylija siis uurin j2rgi mis kell hakkab ja mida weel siis vaja on !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sanzs-
MemberAga miks sa tahad nii palju juurde võtte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Et Kõige tähtsamad on 1.Õige toitumine
2.Trenn
Kui neid koos ja korralikult teed peaks tulemus tulema !
NB: Nagu on siin ka eelnevalt arutletud et aastas 2-3kg nagu ka Argo ütles !
( Ise ka 15.a ja kaalun 63kg! Kui käima hakkasin kaalusin 59kg et Aastaga ~4kg )
eks ikka selleks et suurem olla ja naq ma olen aru saanud surutakse oma kehakaalule vastavalt.nii et kui ma oleksin suurem siis äkki ma surun ka rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> loodan et nyyd selle kehakaalu jutuga väga puusse ei pannud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sanzs-
Memberõnneks pole kogenud külma saali vähemealt minu jaoks pole külm olnud
Memberet ikka tugevaks saada…. ja teisi kasti lüüa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Memberei midagi muud “hoidku kõva”
MemberKui vana sa oled, palju kaalud, kui pikk oled? Kaua treeninud oled?olen 15a kaalun 55kg pikkus umbes 170 saalis olen käinud 2 kuud ja ka muidu varem olen käinud aga siis pole ma teinud kava järgi!
Membervabandust et teine teema aga kust siit leida toitumiskava
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olen kyll otsinud aga ei ole kahjuks leidnud
MemberTegelikult jah, arvatavasti tahad ikka lihaste arvelt.. kui nii siis proovi süüa palju aga tervislikult, sellejaoks pead siin foorumis natuke ringi vaatama sellekohta on räägitud siin palju, toit peaks sisaldama palju valku ja mida rohkem toidukordi päevas seda parem, vaata foorumist toituminemuidugi pead ikka trenni ka tegema, niisamamuidu sa kasvama ei hakka
jh see on t6si et lihaste arvelt ikka!
sanzs-
Memberolen ka teistega n6us, et toiduainetes on ju ka valku ja valk ei kahjusta ka midagi
AutorPostitusedViewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)