sandman1111
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sandman1111
MemberEgas kui sa dieedi lõpetad ,siis sa ei saa lõdvaks lasta, sa pead ikka edasi kontrollima, mida sa sisse endale ajad. Muud moodi pole asi lihtsalt võimalik. Parim viis on ikka toitumine korda.
sandman1111
Membernitro tech vaarika maitsega on väga jube, aga tulemused on tõesti head.
Hera 80 maasika oma oli väga hea, tulemuste kohta ei oska midagi öelda, kasutasin seda kohe alguses kui matsu ei jagand.
Whey+ maasika maitega sama mis hera 80 maitsega, kuna kasutand seda dieedi ajal ei oska tulemuste kohta midagi öelda.
sandman1111
MemberKas Yatesi NOX on otsas või teda ei müüdagi?
sandman1111
Membertegelt on lood nii, et kui sul endal on tahtmist ja jõudu treeneri õpetussõnu järgida, siis on kõvasti abi aga kui sa endas ei leia seda jõudu ei ole mitte midagi aibi.
sandman1111
MemberMa tean näiteks seda öelda,et pullid närivad küll heina aga nende soolestikus söövad selle heina ära bakterid ja bakterid on need mida pull siis seedib. Ei oska öelda, mida nad sisaldavad, aga äkki gorilladel sama värk?
sandman1111
Member107 siin.
sandman1111
Membernormaalne kui lihas valutab? või tahad väita ,et midagi muud?
sandman1111
Membervaata proteiin on toit, mis siis sisaldab valku ja valku leidub paljudes toiduainetes. Sinujaoks oleks valk plussiks siis kui sul näiteks ema ei taha sulle kana valmis keeta, et sa sealt saaks valgu koguse kätte saaks siis võtad ja jood selle valgu koksi ära. Ja veel ütlen seda, et kui sind ikka huvitab see lihase kasvatamine siis ma ütleks, et hea oleks jõusaali minna, rääkida seal treeneriga, kes sulle harjutusi näitab, teeb sulle toitumis ja treeningkava. Muidugi võid sa ka siin kodulehel endale tellida. Siis saad sa olla kindel, et sa toitud õieti ja siis on sul mõtet seda valku endale osta.(muidugi pead neid juhiseid täpselt järgima. Jutt sai pikk aga äki said targemaks. Ja muide steroidid unusta igaveseks ja kreatiin jäte tulevikku ja valk ei tekita pekki.
sandman1111
MemberKasuta otsingut. Uuri sealt artiklite ja foorumi alt teemasid ja usu mind varsti hakkad aru saama mis toimub.
sandman1111
MemberÜtlen sulle niipalju, et ta ei tee palju midagi kui sa ei järgi söömist korralikult. Samuti kõik oleneb ka organismist. Näiteks apteekist ostetavad vitamiinid ei pidavat paljude inimeste organism üldse vastu võtma.
sandman1111
MemberÄkki peaks vahepeal mainima, et tulemused ei ole kiired tulema.
sandman1111
Memberotsing on võlusõna
sandman1111
Membertee üks koks endale valmis ja vaata mis maitsega on. Ma ei usu eriti et nad pahaks läind onT
sandman1111
MemberMa ka vahest käin lilleliste pükstega. Sest need on vanad püksid ja need kõlbavad aint jõusaalis käimiseks. Ja ma tõesti ei pea ennast eelpool mainitud seltskonna sekka.
sandman1111
Membersee oli küll väga kahtlane mina oleks igaljuhul seda mma venda rohkem löönud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused