Skip to main content

sandman1111

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 67 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: lockerz #233317
    sandman1111
    Member

teisest teemast ei teadnud sorry. Aga palun ärge olge nii skeptilised. Tahad võid youtubist näha, et inimesed on saanud oma pakid kätte.

in reply to: Mass #225862
    sandman1111
    Member

Peaks ikka vast ütlema, et toit on tähtsam. Ilma korraliku trennita saab kasvada, aga ilma korralikult söömata sa seda küll ei saa.

in reply to: SUUR SUUR PROBLEEM SELJAGA #223343
    sandman1111
    Member

Loe seda usun, et sellest on paljudele abi.

in reply to: 30g palju on ? #220945
    sandman1111
    Member

ok panin veits metsa kui lugeda näiteks fit massi pealt siis on 2dl 100 gr pulbrit.

in reply to: 30g palju on ? #220932
    sandman1111
    Member

1dl peaks olema nii u 100 gr su pulbit.

in reply to: Valk #214941
    sandman1111
    Member

Kui küsitakse nõu spetsialistilt, siis miks hakkavad kõik seletama? Mina küsiks spetsialistilt siis ma küll ei taha mingeid vennikesi siia vastama. Olen märgand, et jube paljudes küsi spetsialisti teemades hakkavad vastama mingid algajad, kes arvavad, et nad teavad jube palju. Sorry võibolla see ei häiri teisi, aga mind igatahes häirib.

sandman1111
    Member

Minu küsimus Otile oleks, et kui palju toitaineid sa päevas tarbid? Valgud, rasvad, süsivesikud. Tänud ja edu.

in reply to: Sustanoon v. Anadrol #200581
    sandman1111
    Member

Sellist teemat nagu Bonsuna aretas olen lugenud T-muscle’i lehelt. Mina ise ei oska küll mingit seisukohta võtta, aga seal lehelt väitis samuti üks proff, et MÕTLEV JA OMI TEGEMISI SELLELE VÕIMELE TOETUDES PLANEERIV NATURAAL ON KINDLASTI TUGEVAM JA SUUREM KUI MITTE MÕTELDA OSKAV LOLL KEEMIK. Aga peale selle lause ütlemist lendas kohale mingi meeletu hulk tegelasi, kellel kõigil olid hirmsalt lollid ja mitte treenivad steroide kasutavad sõbrad, kes kohe hirmsalt hakkasid kasvama ja läksid kõigist mööda. Ma ise usun ka, et ikkagist väga organiseeritud puhas kuju suudab paremini kasvatada, aga siis see tähendab, et see steroide kasutav vennike peab ikka jube koba olema. Igaljuhul see on minu arvamus, ärge seda tõena võtke ma ei tea nagunii suurt midagi, toetusin ainult ühele artiklile.

in reply to: Proteiini pulbrid #191115
    sandman1111
    Member

peaasi, et kvaliteetne ja hästi imenduv ning kõhus mitte raskust tekitav pulber. Ise läksin Fasti toodangult just sellepärast üle Optimum Nutritioni peale. aga kuna see on umbes 1,5-2x kallim kui hera, siis rahakott paneb lõpuks kõik paika. heral ja whey 3´l pole vahet märganud.

no arvutamisega on sul küll kehvad lood.

in reply to: Valgud ja rohusööjad ja loomasööt #187746
    sandman1111
    Member

aa kust sa võtad et nad süsikate peal elavad? igaljuhul heina sööjad ei seedi seda, mida nad sealt parasjagu söövad. Bioloogias õpitud, et neil pidid kõhus olema mingid bakterid, kes selle heina seal ära söövad ja siis hobune seedib hoopis neid baktereid, ja sealt peaks ju täitsa valku saama.

in reply to: Kas on olemas sellseid asja nagu looduslik “steroid” #187682
    sandman1111
    Member

need kes muru närivad neil on mingi bakterid kõhus mis närivad seda heina ja siis peaks lehm ära seedima need bakterid ja nii ta kasvab. Umbes nii see värk käis.

in reply to: treening #187440
    sandman1111
    Member

Sa ei saa kõhulihaseid treenides kõhu pealt rasva vähemaks mingi valemiga. Rasv kui põleb siis ühtlaselt igalt poolt. Ja kui sa tahad oma kõhust lahti saada siis su põevane kaloraaz peab olema miinuses.

in reply to: Kellelt tellida toitumiskava? #183746
    sandman1111
    Member

Mina olen 2lt inimeselt tellinud. Esimesega ei jäänud rahule(nimesid ei nimeta ja põhjuseid ka mitte). Teise kava tellisin Marek Kalmuselt ja temaga igati rahul, peab tunnistama,et pole temaga küll kaua rääkinud, kuna mingit vajadust pole olnud. Igaljuhul alati sai telt kiirelt kõik vastused kätte.

in reply to: Veelkord Combost #183351
    sandman1111
    Member

Ma võtaks pärast trenni shake milles on valku 0,4 x kehakaal plus siis paneks sama palju süsikaid ka, kuigi osad ütlevad, et võiks panna topelt. Sinna saad oma kreatiini u 5g sisse panna ja ennem võid ka oma 5g võtta. Oleneb muidugi, kuidas sa kreatiini võtta tahad. Ja muide su hera80 saab jube ruttu otsa, ma leian et ON 100% why gold standard oleks vähe odavam ost. Ja dextroga on ka nii, et võiks poest osta Trauben Zuckeit, mis on siis 500g ja näiteks Maksimarketis oli 17krooni ja mõni sent.

in reply to: Palju õnne Marek Kalmus! #183214
    sandman1111
    Member

Palju jõudu!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 67 total)