SanderLopatin
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 7, 2013 at 9:26 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #334108
SanderLopatin
MemberMa selle vigastuse või valu kohta ei oska midagi lisada,las sellega tegelevad vastava eriala spetsialistid. Kuid aeroobne kulutus 1121kcal see eeldab sellist tunnist kõva tempoga jooksu, vaevalt et sa nii kiiresti ja kaua jooksed, seega ära neid jooksuraja numbreid kalorite mõttes väga tõsiselt võta.
Mul tuli see 1121 CAL kokku 2h ega jh ma pidevalt siiski ei jooksnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2013 at 6:39 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #334073SanderLopatin
MemberKas sul seljast röntgenipilti on tehtud? Äkki on nimmelülidevahelise kõhrketta vigastus – väljasopistus?
On tehtud küll ja mul alt 2 lüli pole selgrooga kokku kasvanud , ehk kui käega selga puutuda siis on tunda , et seal muhk . arst põhjendas , et see seotud liiga kiire kasvuga vms …… kui op teha siis saaks sellel lüli poltidega kohale , aga seda tehakse juhul kui seljas on pidevalt valud .
Aga ise arvan ,et see vist ei saa tuharaid mõjutada vist.
Ja see ka ainuke probleem mis mul seljaga on kunagi oli veel liiga väiksed vahed , aga nüüd pidi korras olema.
jaanuar 7, 2013 at 6:15 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #334070SanderLopatin
MemberSoojenduseks on kindlasti ka teisi võimalusi – nt. erinevad võimlemisharjutused niikaua, kuni närvipõletik on taandunud.
Aeroobselt kulutatud 1121 kcal on päris suur kulutus.
See tuhara jama pole mul esimest korda , esimest korda ilmnes see suvel ja siis ma enam ei teinud jooksurajal aeroobsed trenni , nüüd ca 4 hiljem proovisin uuesti ja sama jama selle tuharaga , vahest on seda valu võimalik kannatada , aga vahest mitte .
jaanuar 7, 2013 at 4:32 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #334058SanderLopatin
MemberAga mis mul siis jooksurajaga teha , kasutan seda pidevalt kui soojendust teen ?
Ja kas 1121 cal põletada aeroobse trenni jooksul on vähe või on see normaalne ?
jaanuar 7, 2013 at 3:15 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #334040SanderLopatin
MemberMul sellised küsimused kas ühe aeroobse trenniajal põletatud 1121 cal on normaalne või on see väha ja oskab ehk keegi aidata , miks tekib vaskus tuharas lihasvalu kui jooksen ca 20 min ühes tempos see siis on 10 km/h , valu on nii ränk , et ei saa jalale astuda , olen arsti juures käinud , kõik pidi korras olemas…. aga siiski jätkub see asi ainult siis kui jooksen või kui teen kiirkõndi ..
-
AutorPostitused