SanderG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SanderG
MemberOle Sandriga ettevaatlik! Miks ta sinu vastu nii sõbralik on? Ma arvan, et tal on plaan tulevikus sind ära kasutada. Näiteks mingi aja pärast pead temaga kogu aeg kõigis küsimustes nõus olema ning vastama nagu vanades kung-fu filmides: “Jes, Master!”

Ta juba kolis minu juurde ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimesed sammud on juba tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu ta mulle ennist ütles: ” Jes, Master!”
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SanderG
MemberEks ma siin praktiseerin neid kavasid natukene. Viimati tegin seda kava septembri kuus ja novembri kuus. Tulemused ka.
Midagi erilisi muudatusi pole, aga silmaga natukene eristab

SanderG
MemberPeaks isegi oma nägu näitama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SanderG
MemberEndalgi oli selline probleem, kui kulturismiga hakkasin tegelema
MemberEga ta siis nii hull ka pole
MemberKehakaal on tänase seisuga 78,3 kg. Kaal seisab 78-79 kg vahel. Mul tuleb suht raskelt kaalu. Vahet pole palju ma söön
MemberKäisin võtsin oma pildi Fitshopist ära. Kaart ajas muidugi suu kõrvuni
MemberTere!
Kas kolmapäeval oleks võimalik pildistamist teha? Sest Pühapäeval arvatavasti olen tööl.
SanderG
MemberTäna käisin spordiklubis ja öeldi, et meil on nn hilisõhtune pakett. Ehk saab trennida 7-16.00 ja 20.00-23.00.
Vastab see muidu tõele?
SanderG
MemberPühapäeval olen arvatavasti kohal. Võistluste kohta ei oska midagi öelda, kas võistlen või mitte.
SanderG
MemberÜks asi veel!Täna hommikul suhtlesin Planet Spordis Taneliga, kes kurtis, et on laupäevani tööl, aga tahaks ikka vahel poseerimist ette võtta. Usun, et mitmed on teie seas samuti tööga seotud ning teen ettepaneku teha tund pühapäeval kl 15:00! Kas kõigile sobib?
Isiklikult mulle see aeg ei sobi. Esinemine ansambliga sel ajal.
SanderG
MemberMa oleksin kohal!
SanderG
MemberTere!
Ma hetkel Planet Spordi klubis ei treeni. Hetkel käin kodukandis lähedal. Sügisest uuesti.
SanderG
MemberPunkte ka võimalik kusgil näha?
SanderG
MemberKüsiks juba siin ära. Ei hakka uut teemat tegema.
Kui tarbimisel on toidulisandid, täpsemalt valk, süskarid, creatiin, mitu annust peaks trennivabal päeval võtma. Trenni päeval võtan 2x päevas. AGa trennivabal päeval tuleks võtta enne magama minekut või esimese toidukorraga?
-
AutorPostitused