SanderG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SanderG
MemberMul on millegipärast jalg iseenesest teravamaks läinud, kuigi pole poolteist nädalat trennisaali külastanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SanderG
MemberSanderG
MemberHomme mingi kell poseerida oleks võimalik?
SanderG
MemberMis kell täna tund on?
SanderG
MemberJa Imre, pane mind võistlustel -85kg kategooriasse. Alla ma ei hakka võtma ja mul võib probleeme tulla -85s püsimisega
MemberVäiksed võrdlused.

märts 2, 2012 at 3:23 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #144413SanderG
MemberMa pole algajate kategoorias.
SanderG
MemberPikka juttu ei tee. Lisan kõigest mõned vormi pildid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Õhtul trenni ning plaanis õlg ja triitseps.

SanderG
MemberTäna sai korralik trenn tehtud koos lauriga. Kavas oli rind ja biitseps. Peamiselt keskendusin tehnikale. Vahelduseks jällegi hea ning tundus, et trenn ise oli efektiivsem. Täna oli peeglis üllatavalt hea pilt. Asi oli kas pumbatuses või sellest, et sõin täna väheke rohkem süskareid kui muidu. Tunne oli super ja pilt veel parem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ja mis peamine, kaal näitas täna 83.0kg Sellist numbrit pole mina varem kaalumisel näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SanderG
MemberTegelikult asi nii hull ka pole. Hommikul tegin ise 1h rinda, kuid tänu eile õhtusele saunas käikudele oli energia otsa saanud. Seega otsustasin õhtul uuesti tulla. Õhtul tegin jalga ning biitsepsit. Trennid olid iseenesest head ning õhtusel treeningul oli tuju ja olek kõvasti parem. Kokku tuli endal 3h trenni, kuhu ei lugenud sisse soendusi ja muud sellist. Varem pole sellist asja teinud
MemberOlen nüüd isegi pääsenud korraks arvuti lähedale. See nädalavahetus on jube kiire olnud. Eile olid siis Eesti juunioride meistrivõistlused tõstmises.
Enne võistlust olin mõned päevad haiged ning see andis väikse tagasilöögid kaalus. Täpsemalt olin kaotanud 2kg kehakaalu, mis andis loomulikult tunda jõu poole pealt. Sai tehtud 95+110=205kg. Ehk siis rebimine 95kg ja tõukamine 110kg. Viimati võistlesin 2 aastat tagasi märtsi kuus, kus tulemus tuli 88+98=186kg. Üldiselt olen ise rahul, kuna olin veel enne võistlusi haige. Ise lootsin muidugi teha 215kg kogusummaks. Ise olen rahul selle tulemusega, sest tegin ainult mõned trennid enne võistlusele minekut. Kang tundus isegi sel päeval kerge olevat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .SanderG
MemberHead sõbrapäeva ja korralikke trenne.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise olen kodus haige koos korraliku palavikuga
“>SanderG
MemberSai eile käidud jälle Mellistes tõstjatega trenni tegemas. Peab tõdema, et eilne trenn oli päris kilode rohke. Kokku oli 3 harjutust, mida tegime kokku 2 tundi.
Iga seeria kestis üle minuti. Seega jalad said korralikult vatti. Peale trenni oli raskusi isegi madalalt pingilt üles saamisega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ning praegu annavad kõik jalalihased tunda, et sai väheke korralikum trenn teha. Harjutused nägid välja sellised:
Käärkükid 7×3+3 maksimumiga.
3 rinnale võttu + tõuge 7×3+1 maksimumiga
2 tõuketõmmet + rinnale + tõuge 7×2+1+1 maksimumiga.
Juba esimese harjutusega sai jalad täis tõmmatud. Aga trenn iseenesest oli motiveeriv ja kindlasti väike vaheldus tavalisele jõusaali treeningule.
SanderG
MemberVõistlema plaanin minna kas selle aasta sügisel või siis järgmise aasta sügisel. Juhul kui tulen see kevad võistlema, siis lavale tulen võistlusvälise vormiga. Ei näe mõttet iga mõne kuu tagant kuivaks tõmmata nagu eelmine aasta oli. Vahel võiks trenni ka teha
MemberPaneks üles mõned pildid, mis sai Kristoga tehtud. Vorm on kuivemaks läinud, kui võrrelda kahe nädala taguseid pilte.

-
AutorPostitused