sande88
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 16, 2009 at 8:36 p.l. in reply to: Sooviks teada saada pulbritest ja tablakatest , mõju jne . #186924
sande88
Membersuhtkoht ainult pulbreid süües arened ka.. iseasi kas see on tervislik…
kui raha väga probleemiks pole, siis osta, söö tavatoitu muidugi ka.
sande88
Memberhuvitavalt tehtud, kuid suitsetajaid see vaevalt hirmutab.Ei jah.. lahe filmike
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga mulle ei meeldi pm, et inimestele näkku valetatakse. Ja tõestamata asju esitatakse faktide pähe ja veel kümnetes kordades hullemalt kui need reaalselt on.
sande88
MemberIgaksjuhuks kysin, et kas saad aru et pole otseselt oeldud et kama riista suurust v2hendab?Jah.. artikli küsimus on, et kas steroidid kahandavad peenise suurust, ja mitte mingit vastuse moodi asja pole.
Täiesti tühi jutt.
sande88
Membersteroidid on sama suur ja mitte midagi ütlev mõiste nagu narkootikumid..
ärge üldistage.. kirjutage kindlatest ainetest ja teaduslikult tõestatud asju. See artikkel on mitte midagi ütlev möla.
sande88
Memberteen trenni jõupingil ja oleks vaja kiiresti vormi saama kui hakkaksin kasutama steroide kas need aitaksid kiiremini vormi saada?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah aitavad, aga kui õigesti ei tarbi on maks aasta jooksul suht otsas…
jõusaali mine!!.tulex enne vähemalt aasta treenida kui üldse mõelda nendele..!!!
steroid on ülisuhteline mõiste muideks.. prantsumaal on kreatiin ka steroid..
sande88
MemberKas kulturistid mitte ei tossa enne lavale minekut
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.. et toob lihased välja..inimesed kellel on kaaluga probleeme söövad vähem, mis on ka pluss
jne.. ega ta midagi erilist arengule ei tee!!
sande88
MemberMetaan põhjustab kiilanemist, eriti kui valesti(liiga palju; kuuridele ei jäeta piisavalt vahet) tarbitakse jne
ega paljud põkid niisama täiesti kiilakad(kiilanemist varjatakse nulli ajamisega) pole
sande88
MemberViimased 3 aastat joonud päevas keskmiselt 3-4 õlle + võtan 2-3 korda nädalas viina. Kogused on tavainimestega võrreldes meeletud. + tarbisin kunagi veits keelatud aineid. Ning samas olen teinud trenni nii 2-3 korda nädalas ja arenen ikka. Eluaeg on olnud sixpack ja see pole kadunud ja pole ka muid negatiivseid füüsilisi asju märganud.
Kindlasti pole see kasulik, aga ka mitte nii kahjulik nagu paljud siin arvavad….
sande88
Memberpole mingi üllatus ju.. kuigi imestan, et metaani tarvitas mitte midagi “puhtamat”. Absoluutselt ei kritiseeri. Jõudu! Jõule:)
sande88
MemberIsiklikult arvan, et selliselt teha läheb liiga kurnavaks ja tekib ületrenn. Tee parem sama kava, aga lihas kord nädalas.Siis rinnapäeval ei ole sees ülemise rinnaosale harjutust. Rinnaharjutusi on üldse kuidagi palju. Seljapäeval on kaks harjutust paksusele, aga üks laiusele, võibolla on sul paksust järele vaja aidata, ei tea. Kätele on harjutusi vähe, samas ma ei tea, võibolla sulle sobibki nii. Aga mis silma jäi on, et jõutõmmet pole, selle võid vabalt keretõsted alaseljapingil vastu vahetada. Ja üks asi veel – kõhtu ma ei näe kusagil.
Küsimus, miks rinnapäeval ei tohiks sees olla ülemisele rinnaosale harjutust ????????
sande88
Memberma tean ka paari inimest kes suitsetamise maha on jätnud ja paksuks läinud.. noh tõsiselt juurde võtnud. Ma millegipärast arvan et kasulikum on suitsetada kui ülekaalus olla…..
sande88
Membersõjaväkke minek või?ei…
sande88
Member.
sande88
Memberkuskilt kuulsin, et tehes kõhulihaseid lisaraskustega tulebki siuke õlleka moodi asi ette
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.. et oma raskustega tulex teha.. endal veel poleAutorPostitused