Skip to main content

samuil

Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 421 through 431 (of 431 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: trenni ajal ja peale trenni #220390
    samuil
    Member

Olen ise samuti praegu dieedil ja kasutan peale trenni shegina 20g valgu + 40g süsikaid,(Hera+Malto)kaal 98kg.Aitab hästi esimese näljatunde vastu ja aitab hoida head enesetunnet koju jõudmiseni(u.45min.).Trenni ajal joomiseks on just ideaalne sidruni+veejook.Arvan.et vajutasid lihtsalt liiga suure sidruni pudelisse.0,5 sidrunit 0,5 liitri vee kohta peaks olema OK.

in reply to: Vitamiinid #219844
    samuil
    Member

Küsimus selline- olen praegu dieedil ja otsustasin hakata kasutama kompl.vitamiini Vitamax.Kuna tarvitan ka Mölleri kalamaksaõli tuleb mul päevane D vit. annus 300%.On`s see liiga palju?

in reply to: Magusaisu #215693
    samuil
    Member

Kui tuleb ikka hull magusaisu peale söön kuivatud aprikoose-kasulik ja magusaisu läinud.

in reply to: Magamine ja jõusaal #210526
    samuil
    Member

Olen ise aastaid teinud tööd öösel ja magama saanud hommikul kella 9 paiku,õhtul 21.00 jälle tööle.Magada tuleb niikaua kui see on võimalik, seoses sinu tööga,nagu ma aru saan oleks sul võimalus magada ka peale trenni mõni tund-tee seda kindlasti.Ise magasin 8 tundi,sõin korralikult,läksin trenni ja sealt otse tööle.Peale trenni tarvitasin sheiki(malto 6 + hera 80),sõin tunni mööduses veelkord korralikult ning edasi iga 3,5 tunni tagant kodus valmis pandud toiduportsionid(pruun riis+kons.herned,piim,kohupiim,õunad,banaanid).Nii sai mul organism terve öö täisväärtusliku kütust.Hommikul enne magaminekut on ka väga tähtis midagi sooja süüa.Sellise reziimi juures ei ole suurt vahet käid sa tööl öösel vöi päeval.Jõudu ja edu sulle.

in reply to: Kadriorg #210513
    samuil
    Member

Kadriorus käib iga esmaspäeval kella 16-19 treeneritööd tegemas Indrek Otsus.Tema on kindlasti selline inimene kes saaks sind aidata nii treeningkavaga kui toitumisplaaniga.Nende teiste treeneritega on nii,et kõigepealt pead raha sahistama ja siis saad mingi stampkava,eesti keele oskus on minimaalne.

in reply to: Kroomi päevane annus #116127
    samuil
    Member

Suur tänu artikli eest!Sain kinnitust,et olen toitumisel õigel teel ja 50mcg kroomi toidulisandina päevas on OK.

in reply to: Kroomi päevane annus #101937
    samuil
    Member

Kroomi vaegust esineb harva.

Kuus munakollast annab 183 mikrogrammi kroomi, 100 g veiseliha ja 100 g juust annavad kokku 112 mikrogrammi kroomi, lisaks veel rukkileib, kartul, paprika ja ei ole mingit vajadust toidulisandit võtta.

Tänan vastuse eest.Kroomi tarvitamise oli mõte hoida veresuhkur kontrolli all ja vähendada insuliiniresidentsust(mis mul on).Mitu tabletti ma võiksin päevas võtta?Käin 4* nädalas trennis ja tarvitan peale trenni Malto6+Hera 80 sheiki.

in reply to: harjutused kõhulihastele #160954
    samuil
    Member

Õnnitlused teile, te olete selle küsimuse miljoneis esitaja !

Tegelikult on niimoodi, et toitumine korda, aeroobne ning kõhulihaste harjutused kokku annavad lõpuks selle tulemuse.

Tänan sisuka vastuse eest aga ma sooviksin teada harjutusi kõhu eri piirkondadele.Mul on sellega asi vähe sassis.

in reply to: toidulisandid diabeedi puhul #156038
    samuil
    Member

Aitavad antioksüdandid A,C,E, kalamaksaõli D-vitamiiniga ja magneesium. Hoia eemale end igasugustest pulbritest, sest need põhjustavad väga kiiret ja ulatuslikku insuliinieritust! Söö tahket, mitte vedelat toitu. Kes eeldiabeedikule pulbreid soovitada julgeb, võtab selle soovituse järgimise korral otseselt vastutuse tema tervisliku seisundi halvenemise eest enda peale!

Harjuta keha kasutama rasvadest saadavat energiat, siis saad võitu haigusest ja ka elad kauem, sest kõrge insuliinitase kiirendab organismi vananemist.

Suured tänud Teile vastuse eest,Kas A,C,E vitamiine tuleks võtta eraldi või kompleks vitamiinina?Sooviksin paar kerget toidukorda asendada batoonjga.Milliseid batoone võiksin kasutada?

in reply to: toidulisandid diabeedi puhul #155429
    samuil
    Member

Kiiruga jäi ennist küsimata, kuidas 3 kuuga näidud korda said?

Olen selleks kõvasti vaeva näinud.Dieet vastavalt veregrupile(b+),magusad toiduained täielikult puuduvad,aeroobne treening 2* nädalas + 3*jõusaal. Olen saanud ka palju abi mitte traditsiooniliselt meditsiinilt.Üks nipp mida mulle üks vanahärra õpetas oli,et rippuda iga õhtul ja venitada selgroogu.See nimelt tõmbab lülid lahti ja suured närvid saavad oma tööd teha.

Sooja – külma dussi efekt ja ka palju muudki.Mina olen sellest kasu saanud ja usun mida ma teen.Kõik on peas kinni,tuleb ainult tahta.Tahaks jõusaaliski midagi saavutada,sellepärast nõu küsingi.

in reply to: toidulisandid diabeedi puhul #155407
    samuil
    Member

Palju veresuhkur on ja kas vereproov võeti näpuotsast või veenist?

Vertesuhkur oli tühja kõhuga hommikul 6,2, pärast glükoosi manustamist suu kaudu 1,5t möödudes 10,1 ja 2,5t möödudes 11,2. Verd võeti veenist.

Viewing 11 posts - 421 through 431 (of 431 total)