Skip to main content

samuil

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 431 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kõikvõimas KÜKK #309598
    samuil
    Member

Mul see häda, et kuidagi nagu ebameeldiv on (eriti) vasakul käel painduda niimoodi tahapoole, et kangi turja peal hoida. Liiga palju keskendumist läheb selle peale kaduma. Aga ma alles algaja kah selle harjutuse juures.

Kellelegi veel sellist jama? Teha hantlitega sama või lihtsalt treenida edasi?

Proovi eeskükki.

in reply to: bodyvision #309595
    samuil
    Member

Olen tellinud mitu korda ja alati kõik OK. Oled kindel , et vormistasid tellimuse õigesti ??

Tellisin eile õhtul 22.30 ja tegin ka ülekande. Minu tellimuse taga seisab “Saadetud” nii et kõik OK!

Kontakt

OÜ BodyVision

E-mail: info (at) bodyvision.ee

Telefonid: (+372) 53 307 078 – eesti keeles

(+372) 56 486 247 – vene keeles

Reg. nr. 11894986

Arve:

SEB a/a 10220111387013

Swedbank a/a 221050034423

Lao aadress:

E. Vilde tee 150A-213, 12618 Tallinn

in reply to: Jamaica jooksjate imetulemuste saladus #309375
    samuil
    Member

No jah… Ma tean et mida sina ütled on ainus tõde maailmas..

Selle mehe ees võtan mütsi maha. TSIK-i päevilt head mälestused temast.

Ma väljendasin omi mõtteid ja see ei pea laienema kõigile(eriti sinule). Mina olen oma treeneriga väga-väga rahul ja soovisin talle avaldada tunnustust. Täts ool!

in reply to: Jamaica jooksjate imetulemuste saladus #309372
    samuil
    Member

Ideaalne treener on selline kes on kõigepealt suutnud endast midagi teha ja tulnud nii Eesti, Euroopa kui maailmameistriks(ma mõtlen Eesti treenereid). Tal on erialane kõrgharidus, ta täiendab ennast pidevalt erialast kirjandust lugedes, ta suhtleb spets foorumites oma ala proffidega , ta treenib ja võistleb edasi olles 50+ , tal on tohutu isiklik kogemus.

Ma on au tunda üht sellist meest siin Eestis… <_<“>

in reply to: Kui teil on igav? #309268
    samuil
    Member

Jalgade treenimise puhul on paljud treenerid ja eksperdid nõus, et vaimselt anname ammu enne alla, kui jõuame suutlikkuseni. Jalad on lihtsalt niivõrd suur lihasgrupp ja nende koormamine väsitab keha metsikult. Seega oleme juba poole harjutse peal kohati omadega vaimselt ja füüsiliselt läbi – kuigi reaalset jõudu on enamikel veel piisavalt alles.

Lõpetasin just 9 nädalase kükiprogrammi. Kükkisin 2 korda nädalas (teisipäev ja reede) 50% raskusega raskusest millega kükin puhtalt 10 kordust. Minu puhul oli see 60kg. Kükitakse aja peale – teispäeval 2minutit ja 20 sekundit, reedel lisatakse 20 sekundit ja nii 8 minutini välja. Peale kükki minutilise vahega trenal 2X30 jalgade tõsted ette ja 3 X 8 jala tagaosa trenal.

Võin öelda, et kõige “vastikum” oli mulle 2.20 ja 2.40 siis hakkas organism harjuma ja tekkis mingi vilumus. Füüsilist väsimust nagu nii eriti ei tunnegi kui pead võitlema hingamisega(mis elab oma elu) ja just vaimuga mis tahab allaanda. Kui leida õige sagedus(minul oli 19-20 kordust minutis) ja ennast vaimselt ette valmistada ei ole hullu. Vaimselt olen kindlasti hulga tugevamaks saanud ja loodan ka et füüsiliselt. Nüüd naudin kahte puhkenädalat jalgade treeningust ja siis mõõdan kas oli tolku ka midagi või ei <_<“>

in reply to: Harjutuste asendamine #308980
    samuil
    Member
    in reply to: Kreatiin #308656
    samuil
    Member

Mammut on Saksa toidulisandite firma Best Body tütarfirma. Suhteliselt uus tegija turul sellest ka sellised hinnad (esialgu). Keegi ei keela sul sama toodet osta 2-3 korda kallimalt.

See 3g jutt mõeldud ilmselt neile kes lihast-jõudu kasvatada ei soovi(tervisesport). Ise laadimist ei poolda. Tarvitasin 3g enne trenni ja 3g peale trenni nii 50 päeva järjest siis paus 2 nädalat ja jälle otsast peale.

in reply to: Kalorid #308228
    samuil
    Member

Sinu päevane energiavajadus:

http://www.struktuur.net/kcal.php

in reply to: Vadak + kaseiin vs vadakuvalgu isolaat #308222
    samuil
    Member

Ise olen nüüd üle aasta kasutanud toodet kus koostises vadak, kaseiin, muna valk ja soja. Olen ülimalt rahul ja ei vaheta enam millegi muu vastu.

in reply to: Iga kuu uus kava – mida arvate #307893
    samuil
    Member

Treeningkava kasutatakse niikaua kuni on arengut. Kui tekib seisaks muudetakse lihasgruppide treenimise järjekorda, harjutusi , kordusi seerias jne.

Veel periodiseeritakse treeninguid.Kasutatakse kolme järjestikust tsüklit :jõu-, massi- ja separatsioonitsükkel. Kogemustega treener saab sulle sellised arengud kõik ette mõelda. Ei ole olemas ühtegi kava mille kohta saaks öelda, et see töötab kuu aega ja see kolm kuud.

in reply to: Iga kuu uus kava – mida arvate #307789
    samuil
    Member

Lihaste šokeerimiseks ja närvisüsteemi tüdimusest hoidmiseks saab kasutada ka sellist jaotust:

1 Nädal – väikeste kordustega seeriad(“lühikesed seeriad”)

2 Nädal – suurte kordustega seeriad(“pikad seeriad”)

3 Nädal – püramiid seeriad

4 Nädal – superseeriad

Nii on sul kuu jooksul neli erinevat kava. Lihased saavad šokeeritud ja närvisüsteemile vaheldus.

in reply to: Abi rinna lihase arenguks #307381
    samuil
    Member

Väga hea harjutus rinnalihastele. Jällegi väga tähtis negatiivne faas.

Visit My Website

in reply to: Abi rinna lihase arenguks #307363
    samuil
    Member

peaaegu igakord kui teen trennis tavalist lamades surumist jääb õla esiosa valusaks, lihasvalu mõttes.

Ma õlaesiosa eraldi üldse ei treeni, sest ta on juba suht masiivseks kasvanud. Võrreldes keskmise ja tagaosaga, isegi liiga suur ütleks. Kuidas sellist asja vältida saaks, tahaks ikkagi, et rind rohkem valusaks jääks ja õlg nii palju ei aitaks.

Teen ka pos neg ja põrandal surumisi ja muid vigureid, ja seeriad on reeglina viiesed, mõnikord ka lühemad.

Jäta mingiks ajaks horisontaalpingil surumine ära. Tee surumisi hantlite või “smithiga” 30-45 kraadisel kaldpingil. Nii jääb õla esiosa roll väiksemaks ja rind saab rohkem koormust.

NB! Rõhuta negatiivset faasi.

in reply to: Kaalu langetamine #306458
    samuil
    Member

Valmista ise või muretse endale kang ja kettad, üks paar “tellitavaid” hantleid(sangpomm) ja saad kodus trenni teha. Jooksmine on küll viimane asi mida poovima peaksid.

Loe siit lisa:

Pööraselt vale ja kirutud aeroobne treening

http://www.fitness.ee/artikkel/846/poorase…roobne-treening

in reply to: Jõusaal Tallinnast pikkade lahtioleguaegatega? #304573
    samuil
    Member

Tere!

Pirital oleks välja pakkuda :

http://www.sde.ee/

Kadriourus :

http://kadrioru.ee/web/index.php?option=co…d=3〈=et

Viewing 15 posts - 211 through 225 (of 431 total)