samplesammal
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
samplesammal
MemberKas kilpnääre on korras?
Kehakaalu langus 15 kg aastas ei ole kehale mingi šokk, praegune füüsiline koormus on normi piires, kehamassi indeks 24,6 norm.
Jah, ka kilpnäärme proovid on normis olnud.
samplesammal
MemberAitäh kõigile vastajatele, kuid jõle raske on kuskilt alustada, kui mõned soovitavad kaloraaži mitte tõsta ja teised jälle vastupidiselt soovitavad seda teha!
Viimasele vastajale: Jah, alguses, kui kaalu hakkasin langetama, olid mul ka n-ö vaheveritsused, kuid pärast ei olnud mul isegi neid. Siiamaani on ju kaal püsinud ligi aasta sama numbri peal ning kas tõesti läheb nii kaua aega, et keha aru saaks, et kaal ju enam ei lange.
samplesammal
MemberMa arvan, et su toitumises pole midagi väga valesti ja päevade puudumise põhjus on mujal. Kui palju sa öösel magad? Kas energiajooke, stimulante, AD-sid kasutad? Oled kindel, et sa ületreeningut pole omale kujundanud? Kas oled õppimises oma arvates edukas? Jne. BMI järgi veel ainult 1 kg lahutab sind ülekaalulisusest, kaloraazi tõsta pole sul küll vaja.
Alati võid võtta tavatoidule juurde d-vitamiini ja b-vitamiinide kompleksi ja omega-3.
No ma ise ka nagu leian, et toitumine paigas ja sellepärast panebki muretsema, et miks päevi ei hakka. Käisin detsembris endokrinoloogi juures, kes võttis proovid ja ütles, et hormoonides asi pole, et seal on kõik korras. Magan piisavalt(vähemalt 7h). Ei kasuta mingeid antidepressante ega joo energiajooke (v.a kui mõnikord joon fatburnerit). Ma ei leia, et 4 x nädalas aeroobset ning 2 x nädalas lihastreeningut kuidagi mulle ületreenituse on kujundanud. Vähemalt ma ise tunnen sellest rõõmu, kui trennis käin, mingit vastumeelsust trenni tegemise suhtes küll pole. Ja olen sellest täielikult teadlik, et olen seal normaalkaalu ülaosas ning see on veelgi enam põhjus, miks ma päevade ärajäämise pärast muretsen. Ma saan aru, kui oleksin mingi alakaaluline vms. Aga kui mul ei ole päevi olnud juba ligi aasta aega, ja olen suurnud oma kaalu hoida, siis kahtlemata ma muretsen.
samplesammal
MemberKui suur minu puhul see kaloraaž siis kaalu säilitamise näol peaks olema? Lugesin, et 70 g rasva peaksin päevas kätte saama, aga kui palju peaks siis süsikaid ja valke olema? Ja kui mul praegu püsib kaal 1900 KCAL juures, kas siis kaloraaži tõstmisel mul kaal tõusma ei peaks hakkama?
samplesammal
MemberVast ikka päevas mõeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Menüüle kiire pilk peale visates, tundub küll täitsa korralik. Kahjuks rohkem aidata ei oska.Jah päevas ikka.
-
AutorPostitused