Samakamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Samakamees
MemberMa suht arvasin, et nii läheb, aga et nii Mariusz nii haledalt esineb… Iga teine löök maandus sisse, võhm sai otsa ja pm kukkus ise pikkali. Mariusz oli nagu treeningkott… Mitte midagi ei teinud. Esimesed 15 sekundit nagu üritas ja peale seda olid mõtted otsas vist
Samakamees
MemberIse ostan suht tihti kodujuustu lahtiselt turu pealt peaks R6% olema. Väga õudselt maitsev on ja pole väga liiga kallis kaKas nagu “lihtsalt jube kui hea” võõõi maitseb väga jubedalt?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberMa ostsin selle tavalise, R4% (ilma hapukoore ja maitsestamata jogurtiga) – see leidis tee kohe prügikasti. Kas mina olen imelik, aga see tõesti oli halva maitsega.Ma vägistasin selle tatraga segamini alla kunagi, aga jah…ei istu mulle
Samakamees
MemberSelline värk, et tahaks fitness.ee särgiga ringi eputada, aga probleem on selles…et särki pole
Samakamees
MemberIsa sundis
Samakamees
MemberKogu selle jauramisega tuli mulle maksapasteedi isu peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Thanks alot noh…Samakamees
MemberJaps näeb hea välja ja Freeman on nagu eelajalooline elukas
Samakamees
MemberBlja Mart juba 118 kilo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
Memberjamh, jõuate sinna, teete oma asja ära, võtate karika laua kaenlasse ja bussi tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberLätis läheb julmaks raiumiseks, mitte midagi ei anta tasuta ära
MemberKükk ilma varustuseta. Paralleelselt ja väga sügavale välja- palun!Polegi nii teab mis väike raskus.
Kui nüüd natuke mõelda ja uurida, siis sa näed, et see pole ta max. raskus… Aga aitäh video eest
Samakamees
MemberSamakamees
MemberKirp on paksuks läinud:)Meh? Kirp jummala heas vormis minu arust
Samakamees
MemberKohapeal olid mehed ikka palju võimsamad, kui siit piltidelt vaadates…
Samakamees
Memberja j2lle aastake pensile l2hemal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju 6nne, paks -
AutorPostitused