Samakamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Samakamees
MemberPeale seda, kui ma nägin kirbu trennikotis soojaks läinud ja higistavad kohupiimakotti, ei suuda ma sind enam tõsiselt võtta
??:”>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Samakamees
MemberNabi on vintske sell, küll hakkama saab
??:”> !Samakamees
MemberHea võistlus oli. Siim tegi 900 ka lõpuks täis – nice !
P.S Siim oli +125kg raudselt kõige nägusam vend
Samakamees
MemberMorozov üritas mind juba hirmutada jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei aga tore, kui võistlejaid juurde tekib. -75 kgs oli ka eelmine kord juba täitsa arvestatav võistlusmoment. Suuremas konkurentsis on kohtadel suurem väärtus.
Palju sul, Aimar, hetkel kaalu ja pikkust on?
Kirp sa ka -75? Kui jah, siis ei ole veel midagi ära antud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberNja, see sügis võetakse medal vist julmalt ära.
Samakamees
MemberKui tohib teist korda, siis teeks kah
Samakamees
MemberNii et praegu on kasumlik poodi tulles iga asi erladi osta jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberTra mees äri oma säär ära
MemberMulle küll maitsetu vanilje jäätise moodi ei tundunud. Piimaga lihtsalt oleks nagu rammusama piima maitsega, veega ei kannataks vist vaspjee juua. Kunagu ma täitsa fännasin maitsetut valku + piima.
Samakamees
Memberaga kust sa selle aja võtsid , et kell 9 süüa ? 13;30 sõid ka kust selle aja võtsid ?selle söögi sa võtad poest, kui sa tood nüüd vabanduseks et pole raha , siis kohukese ja jäätisekokteili saab asendada kohupiima , kodujuustuga ( 10krooni 200g) saad 30g valku juba , kanad lihad alati leidub poes soodukad , munad maksavad samapalju kui su hommikused viis vorstivõileiba
lihtsalt pane pealehel olevasse otsingusse toitumine ja loe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Naljakas, aga hea
MemberMulle jättis matš eriti kehva tunde just sellepärats, et ei uskunud kuidagi, et Marius on väljast suur ja hingelt nii väike, et kardab lööki juba peale esimest tabamust. Maasvõitluse kohta ei oska ma suurt öelda, aga om apoksi tasuta tõttu võib julgelt väita, et püstivõitluses on ta ikka väga kehva- olematu kaitse ja tulleveski löögid- nendega tavaliselt kaugele ei jõua.Kahju muidugi, olin Mariuse poolt ikka.
Aga trenni ja veelkord trenni ning mingi taseme tulemused võivad tulla- kartus löögi vastu on aga sünniga kaasas ja seda on arendada juba palju keerulisem.
No ma ei tea… Mul kadus see poksis ikka suht kiiesti ära
Samakamees
MemberMul on ikkagi kahju, et Pudz pelgas Silvat. Oleks tahtnud ikkagi rohkem agressiivsust näha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberMa ei räuska… nii nagu sina muljetasid, nii ka mina avaldasin oma arvamust! Selleks, et sinna ringi saada peab juba kõva mees olema ja Pudzia on seda ja ütlen veelkord, et seal ringis läheb nagu läheb, ma ei usu, et ta sinna läks kindla teadmisega, et ta võidab.Häirib see, et siinne rahvas teeb maha meest, kes oma ala tipust proovib teist ala, Vägivalduril nt on isegi hea meel, Pudzia kaotas ja arvab, et see matš kummutab mõne arvamusi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> täitsa lollakas! Mina isiklikult austan Pudziat, vend on ühe ala vaieldamatu tipp ja nüüd kompab maad mujal ja mis selles imelikku on, kui kõige paremini ei lähe. Üritage nati objektiivsemalt asja võtta… muud ei midagi!Mulle meeldib ka Mariusz ja olin kah tema poolt, lihtsalt fight oli masendav
MemberMida te targutate, vennal on vähemalt julgust ringi minna, arvate, et ta ise ei teadnud, et ta kaotada ka võib!? Hale on te targutamine hoopis, mitte Pudzia esinemine ja tean, et nii pole ilus öelda, aga te suguseid võiks ta kolmekaupa ette võtta!!!Mis sind siin nii räuskama pani? Kõigest muljetasin…
Samakamees
MemberHaha, lahe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused