Samakamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 31, 2011 at 11:57 e.l. in reply to: Kevin Renno & Mirkko Moisar võistlevad 2 aprill Euroopas profi Euroopa ja Maailma tiitlitele #295395
Samakamees
MemberKas neid kuskil üle ka kantakse? Kevini ja Mirko fighte vaatakse hea meelega, pole siiamaani veel kordagi igavat fighti nende esitluses näinud
Samakamees
Memberedit: pime loom olen
Samakamees
MemberOstsid juba Jännu endale?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja millal kinno…
Samakamees
MemberPaistetus? Põletik või hüpertroofia?Põletik
Samakamees
MemberOlin seagripis ja südamelihase paistetusega kokku ära saalist pool aastat. Kahe kuuga suutsin teha parema vormi, kui olin enne seda (jõutõstmises siis). Lisandiks ainult WGPD
Samakamees
MemberKurat see pole ikka õige asi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma loodan, et Kai Greene meeldib sulle ainult sportlasena 
Samakamees
MemberPraegu piltidelt vaatan, et sa olid vist hollykas eile? Vaatasin ka eile,et kuidagi tuttav nägu on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sõber tahtis sinuga tantsima tulla, aga julgust jäi väheseks vist natuke
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 27, 2010 at 7:20 p.l. in reply to: Ameeriklanna jõululõuna sisaldas 30 000 kilokalorit. #284742Samakamees
MemberNormaalne ju… No pain no gain
Samakamees
MemberOn nähtud ka palju mehi kes on istunud süstla ja tableti otsas aga kes sellegi poolest midagi ei saavuta. Samas paljast andekusest jääb ka väheks. Tegusid teevad need mehed kes on tarbinud teatud aineid ja kes samas on ka piisavalt andekad (kellele juba looduse poolt on mingi eelis antud) ja kes oskavad valetada ja silmakirjalikud olla.
Samakamees
MemberNoh , ma arvan , et on Ott mis ta on , ta on siiski eesti kulturismi nägu tänapäeval . […]Lol. Nice post.
Arthas on pro
Samakamees
MemberKainet mõistust ja rahuliku meelt sellises olukorras säilitada on tõesti respekt!
Samakamees
Memberhttp://www.pokkeriprod.com uuri siit.Minu teada seal rahavahetus keelatud
Samakamees
MemberPalju Õnne!
Ja kuule räägi, mis pokkerit sa täna mängima lähed??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kus see täpselt asub, tuleks tsekkama 
Samakamees
MemberKirp, millal Tallinna tuled? Ma käristan sulle Sparta kohvikus välja
Samakamees
MemberEi olnud kained
AutorPostitused