Samakamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Samakamees
Member3.7 g 100 ml
Ma tean, et seda pole just väga palju , aga nagunii ma söön tunni aja pärast peale shake.
Samakamees
MemberPaneme siis juba kõik oma imelikud küsimused siia xD
Minu järjekordne küsimus:
Kas selline endatehtud shake oleks mõeldav:
500 ml rasvata piima (0.05%) , supilusikas kuhjaga kakaod ja teelusikatäis kreatiini ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle meeldib leiutada x)
Samakamees
MemberOkei
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Annan siis mõne nädala (vb kuu pärast) pärast teada, et kuidas oli:)
Tänan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberNo ma olen lünklikult 2a. käinud.
praegu teen nagu rohkem suurte raskustega trenni, aga vaatan nagu kuidas “suured onud” teevad siis nad panevad nagu puhtamalt…kuigi nagu kalmus ütleb, et mida suuremad raskused seda parem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma üritan siis veel mõnda aega suurtega ja hiljem proovin siis puhtalt ka mõne aja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberMa ei hakka uut teemat püstitama nii, et loodan, et keegi siia ka tsekkab ja vastata oskab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsimus siis selline:
Kas ma peaksin tegema harjutuste seeriaid suurtemate raskustega ja mustemalt või natuke kergematega ja puhtalt?
Samakamees
MemberVb isegi , et on päris , sest neegrid arenevad kiiresti ka ilma lisanditeta ja väga palju räppareid on suht laiad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuigi jah pole ka välistatud ained…aga ma ikkagi tahaks arvata, et ilma ster’deta.
Samakamees
MemberKaalun 71.5 ja rinnalt lükkan 100kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kükki ja jõutõmmet pole maksi proovinud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberKas see on väga halb kui ma näiteks õla ja triitsepsi päeval surun ennem paar seeriat kangi suurte raskustega ? Ja jätan viimase triitsepsi harjutuse ära…
Samakamees
MemberArnold
MemberMa küsiks siis veel seda, et kas õlga kuidagi väheks ei jää?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused