Samakamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Samakamees
MemberMa avastasin enda jaoks täna maisipudru vms.:Dsiuke kollane:DPääris hea peaks mainima:D
Samakamees
MemberMa pole nii kuri , ma võin nii palju öelda, kui ma tean:D
Minu teadmist mööda pidi olema suurtematele lihastele 3-4 harjutust ja väiksematele 2-3 harjutust
Samakamees
MemberMine vanaraua kokkuostu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sealt kah võid selle leida :

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul ka see olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tõsi , see on kõva asi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberHahah kuiv valk ? xD testosteroon vms. xD
Raudselt mingi nipiga küsimus
Samakamees
MemberTatar ikka kõige parema maitsega
keedumuna kõrvale ja milline hommikusöök
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna oli veel neile kahele karp tuunikala ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberMingisugune terviseartikkel kirjutas kord, et tänapäeva mehi vaevab musklihullus ning seepärast süüakse tohututes kogustes valku – kõige muu tähtsus aga unustatakse seejuures.Mingi hetk meeldis mullegi 4% või rasvavaba kodujuustu süüa – ikka purk korraga sisse enne magamaminekut või siis niisama lõunaks üks. Aga kui aus olla, siis valgusheik on 100% mugavam + ei pea magu venitama selleks, et lihtsalt valku saada. Loomulikult söön praegugi kodujuustu, aga harva… väiksemates kogustes ja söögi kõrvale.
Valgusheik võib ju mugavam olla , aga loeb see mis paremini alla läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberSiit tuleb välja kanaliha populaarsus.Niisiis,ma sooviksin teada,milles seisneb siis nii suur kanaliha populaarsus,kas ainult väikeses rasvasisalduses,või siis paneb ta anaboolsed protsessid paremini käima kui näiteks sealiha?Sest,olgem ausad,maitse poolest kanaliha sea- ega veiseliha ei löö
Mulle näiteks maitseb kanaliga rohkem kui sealiha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lemmik valgurikas toode…hmm kana, kogupiim ja halvaa xD ei oska täpselt öelda palju siin valku on:Dja ei viitsi tööriistade alt ka välja uurida:D
Samakamees
MemberPakuks välja:Klassikaline tõukamine(rinnale rebimine+sirgetele kätele tõukamine). Ainult ilma jalgade abita.
http://bodybuilding.com/fun/exercises.php?…Clean+And+Press
See harjutus hõlmab enamus õlalihaseid
Kaldpinnal surumine või kitsa haardega rinnalt surumine. Lisaks näiteks Arnoldi hantlitega surumine. http://bodybuilding.com/fun/exercises.php?…+Dumbbell+Press . Põhiliselt teevad tööd eesmised õlalihased.
Seistes kangi lõua alla tõsted või kukla tagant surumine. Keskmised õlalihased saavad vatti.
Laia pealt haardega trenazööri alla vastu rinda tõmbed, millele järgneb kummargil ülakeha 45-kraadise nurga all horisontaali suhtes handtlitega lendamine minimaalse pausiga (nt 10s).
Kõigepealt: http://bodybuilding.com/fun/exercises.php?…ip+Lat+Pulldown
http://bodybuilding.com/fun/exercises.php?Name=Reverse+Flyes[/link]
Need kaks harjutust koos tehes mõjuvad väga hästi tagumistele õlalihastele.
Lõpuks peab tegema veel õlgade tervise huvides sellist harjutust, millele ei oskagi eestikeelset nime anda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.http://bodybuilding.com/fun/exercises.php?…ternal+Rotation
Selline kava on orienteeritud kombineerituid õlaharjutuste tegemisele. Ise teen trenni 3×7…10 seeriate ja kordustega.
Peaks ütlema , et see tundub huvitav küll
MemberKasulik ? xD
Kasulik ta nüüd vaevalt on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja samas 1-2 suitsu…see vast ei tapa ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piim pidavat ka ju kurguvähki tekitama x) Ütleme nii, et otsiks asja mis ei “tapaks”
Ise olen suitsu vastane
MemberTahaks ise ka teada saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga üks asi on küll absurdne, mis seal all kirjutatakse…nimelt see allpool vöö värk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea mis seal juhtub siis, tulevad ka jämedad veresooned ? x)
Samakamees
MemberMeenutab mulle õrnalt Murumetsa , kes ei oska hästi küsimustele vastata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga isiklikult austan neid mõlemaid .
Samakamees
MemberEraldamise mõte on geniaalne !
MemberMa tegin endale eile sellise õla kava (mille ma ka kohe järgi proovisin) :
surumine istudes kangiga rinnalt.
lendamine istudes kõrvale(ma ei tea kas ma kirjutasin selle õigesti,aga vast saate aru)
surumine kukla tagant istudes kangiga.
ettekallutatult lendamine õla tagaosale.
Mulle nagu suht meeldis see kava…omaette asi kas see kõlbab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no ja sinna järgnes muidugi triitsepsi trenn, mille ma Imrelt maha matkisin , sest see oli nagu väga hea:D
rööbaspuu.
trossiga põlvili.
harjutus hantliga (mina teen seda kukla tagant.)
Täna ma tunnen , et trennist on kasu olnud:D
aga kui keegi näeb kuskil midagi mille kallal nuriseda siis andku tuld !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aa ja kõike teen ikka 4 seeriat ja 6-10 korda.
Samakamees
Memberokei. see kaela värk on jah suht nüme :S
aga see oleks siis normaalne kui ma teeksin kaks surumist ja kaks lendamist ?
MemberMulle ei istu eriti see küljele lendamine :9 Meeldib rohkem suruda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänan sellest leheküljest on mulle nagu väga palju kasu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused