Samakamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Samakamees
MemberKõik on jällegi maitse asi – mulle sheik maitseb ja ma saan vajaliku koguse valku kätte odavalt ja ilma suurema ponnistuseta. NB ! Ma söön lisaks sellele hästi
neiuga kahe peale läheb 10 000 krooni kuus toidule – nagu me just kalkuleerisime.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>10 tonni kahe inimese peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ossa vana
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul läheb mingi 3 tuhat enda peale
ja minu arust on see juba päris palju 
Samakamees
MemberMa ka siin mõtlesin natuke…. et vesi on ka mõttetu, üldse ei tarbi enam.Mul ei ole veel valgusheigist erilist kasu…ma olen ainult paar aastat tegelenud ja ma ostan selle raha eest parem endale midagi paremat
Ma usun jah , et tegijad juba ilma sheigita ei saa , aga mina saan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberMinu arust on suurim viga vihjata või olla nii jäme ja öelda naisele, et ta on paks. Päris paljud naised vaevlevadki dieeditades, sest mõni mees arvab endal olevat õigus hinnata teise inimese väljanägemist. Kuigi ei olla ise ka mitte just eriti atleetliku välimusega. Fakt on see, et sellise suhtumise ja ettenägematuse tõttu lisandub iga päev naisi, kes lausa vihkavad oma keha. Selle tõttu minnakse tihtipeale äärmustesse.Seega enne mehed kui ütlete mõelge enne kümme korda. Isegi kui lausute seda naljaga.
ÕIGE!
Samakamees
MemberTäitsa rikub ära jah, vaata millised me saalinarkarid kõik välja näeme. Kas inimene selliseks loodi?Aga noh, tegelikult kui sa seal ainult KÄID siis pole seda karta. Jumala pärast ära sa kangi ja hantlt puutu. Annad kulturismikuradile sõrme – võtab sind koos naha, karvade ja hingega.Käi edasi, vaata meid ja tunne rõõmu , et ise samasugune ei ole.
hahahahaha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma käin pm igapäev , aga jah jõudu ja lihast niimoodi käies juurde eriti kiiresti ei tule
Nüüd tänasest otsustasin iga 10 päeva tagant ühe päeva vabaks võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rohkem puhkepäevi lihtsalt ei taha 
Samakamees
MemberSul on järelikult kehv valk
siis ei lähe tõesti ehk alla …Ei ma ei ütleks , et mul on kehv valk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kohupiim koos jogurtiga lüpsab iga valgusheigi ära
😮Enam ei tarvita üldse valku…Ei näe veel mõtet
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberSamakamees
Membertänan oldman selle detailse seletuse eest:)
Oleneb ka ju kui kange su must tee on
Samakamees
MemberKaalu kaotamine on üldsiselt lihtne, rasvaprotsendi alandamine on juba teine asi
Samakamees
MemberParaku ei saa kumbagi tarvitada,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aaa

Noo ma ei ole kindel , aga minu arust mõõdetakse seal sheikeris ml’tes… ma võin ka eksida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igastahes liiter kohvi on minu arust küll palju, või ei…tahaks teada mida oldman vastab sellele , et mitu liitrit on kahjulik

Samakamees
MemberWTF!?MILLILIITRID?!?!Et kohvi tuleks endale sisse tilgutada või,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole nagu kunagi mingit jooki milliliitrites mõõtnud,

näiteks 500 ml…ei ole mõõtnud ??
palju sa näiteks piima paned valgusheigile
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberKui palju kohvi päevas on palju?Liiter päevas?2 liitrit päevas?
Kas seda ml ei peaks mõõtma
Samakamees
MemberSee on ikka ülimalt individuaalne, kui kiirelt ära taastud. Ja sõltub ka ju sellelest, kas suudad lihasede täiesti “läbi võtta”.Ütleme nii, et läbivõtmise taha asi ei jää
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberTaastuda aitab ennekõike korralik toitumine ja piisav puhkus. Loomulikult aitab sind ka see shake kui toitumist ta ei asenda.Ei pea eriti mõttekaks üht lihast mitu korda nädalas treenida, arvestades, et trennis võetakse lihas ilusti läbi (eranidk oleks siis fullbody– ja kahepäevakavad. Minimaalselt tuleks lihasele puhkust anda 5 päva (isiklik arvamus).
EDIT: Yey! Postitus nr 500!
5 päeva?Nii kaua…mul on juba kolme päeva pärast taastunud lihas ja jälle jõudu täis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või ainult tundub nii ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberTõesti käib star fm kogu aeg ja need bodypumpi omadel muusika üldse ie vaheldu:D
Samakamees
MemberSee väike oli nagu tõsiselt sitke vend:D
AutorPostitused