Samakamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Samakamees
MemberKratiin jah normaalse hinnaga ,pigem muretsen selle pärast mis vanemad ütlevad
“> neil koguaeg häda et mis sodi sa endale näost sisse ajad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“steroidid” nagu neile öelda meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
Memberpaneb juba mõtlema et äkki peaks kreatiini ostma endale ,olen muidu trenni teinud 9 kuud ,kas on mõttet tarbida toidulisandeid ?Kui vähe trenni teinud siis saab ju toiduainetest kah vajalikud ained kätte ,aga kreatiini ei saa nagu ma näen
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kreatiin pole õnneks suur väljaminek
“>Samakamees
MemberKõigerohkem kreatiini leidub kiludes !!! Kuid jah, igapäev kilusid süüa … ?!?!Kuskilt ma kuulsin , et heeringas pidi ka päris palju olema
“>Samakamees
MemberSelge
“>Mõtlesin , et jätan kreatiini tarvitamise kõrvale , aga tundub , et pean edasi tarvitama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberMina teen alati peale jõukat kohe riietusruumis sheigi ära ja + koju jõudes söön veel korralikult juurde! See jutt on minu arust suht vale, et valku ei tohiks kohe võtma hakata, sest äkki ei saa ta oma tavatoidust vajalikku kogust kätte, rahaliselt odavam vms. põhjuseid on palju ja ega see sind ära ei tapa vaid teeb arengu kiiremaks. Ise hakkasin kohe esimesest päevast valku jooma, põhjus oli ka selles, et trenn tuli pärast kooli ja koju sõit oli pikk ja et nälga lihas ei jääks tegin sheigi. Selle tulemusena kasvas aastaga päris korralik lihasmass juurde + suur jõu kasv!Nojah kõik oleneb tegelikult sheigist ja organismist , sest mulle see sheik küll midagi ei andnud
“> Praegu olen ilma sheigita ja areng on vähemalt sama hea
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberAlgajatel sellest erilist tolku ei ole . Pulbrid tulevad nagu siis mängu kui lihas enam kasvada ei taha
“>Samakamees
MemberMul ka ülemine parem kõhulihas kõrval olevast väiksem, kuid ega väga ei sega. Vb on normaalne?Mul ka
“>Samakamees
MemberKokteil½ l piima või petti
2-3 spl külmutatud toormoosi( vaarikas, mustsöstar vm.)
1 spl suhkrut vöi soovi korral suhkruasendajat või mett
Vahusta mikserikannus või sauseguriga 1-2 min.
Palju sellest u. süsivesikuid on 100 ml kohta , oskad öelda ?
Samakamees
MemberSee pole tervislik, kui sul tiksub peas negatiivne mõte, see tuleks ellimineerida. Võiks jõulasse minna, ja seal sporti teha. Ja see tuleks muuta vastuvõetavaks, et teha see meeldivaks, juhul kui see ei meeldi. Alguses vblla on abameeldiv, et sinust kõnnivad mööda heas vormis inimesed, sina aga kontrastselt ei ole vormis, vms, aga need mõtted tuleks eemaldada. Tuleks käia ülepäeviti jõulas, ja nii, et see ikka meeldiks. Ja teha 40 minutit aeroobset, ja 20 minutit jõudu. Näiteks sõidad seal ratast 20 minutit, ja siis 20 minutit sõuad, ja siis 20 minutit, teed kõhukõverdusi ja veel ühte meelepärast harjutust, et lihtsalt jõulas käimise rutiin võiks tööle hakata esmalt. Lihtsalt mine kohale emsalt. Et ni ivõiks siis teha.Ja ma võin öelda , et jõukates ei käi aint hea vormiga inimesed
“>Samakamees
MemberVähem soolasid vaja ehk süüa .
Samakamees
Membermkmm…3
Ja sa kindlasti ei usu, aga see ei koosnegi ainult kapsast ja veest 
usun ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sa sööd kindlasti porgandit ja kurki ka
Memberkui on suur nälg siis kolmele ??

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle tundub küll , et hea kui kaks inimest söönukski saavad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga noo vb 3 naist äkki saavad , aga jah 
Samakamees
MemberRebane: Proovi firefoxiga blogisid vaadata, seal on nuppudega probleeme. (ma loodan, et ma ainuke ei ole, kellel firefox seda valesti näitab). IE-ga pole proovinud, seda ma ei kasuta.Mismõttes nuppudega probleeme…Ma kasutan ka firefoxi , aga ma ei saa täpselt aru mis bug siin on.
Samakamees
MemberJa kes eriti armastavad kohupiima ja soovivad saavutada maksimaalse maitseelamuse,neil soovitan ma kohupiimale veel kondenspiima juurde panna,vot see lüpsab küll kõik teised valgurikkad toidud ära,pole kahtlustki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole eriline kondenspiima sõber , aga huvi pärast võiks ära proovida

Samakamees
MemberSee pole midagi, minul läheb kuskil 1000-1300, aga sõbrannal üldse 800.-
Mida sa sööd , et sul ainult 1300 läheb ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või ütle vähemalt mitu korda päevas…2 ? -
AutorPostitused