Skip to main content

Samakamees

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 2,161 through 2,175 (of 2,230 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Suured lihased teevad aeglaseks? #123330
    Samakamees
    Member

paraku ei tea……lisad video või miskit

Pole kuskilt võtta…Elementaarne asi mida poksis iga trenni alguses tehakse <_<“>

in reply to: Suured lihased teevad aeglaseks? #123326
    Samakamees
    Member

ehk täpsustad veits…..kuna ma käisin lühikest aega kickis kuid see oli venekeeles ja ega ma aru eriti ei saand……lisad mõne lingi, õpetus sõnad…..

Koolilöökidest tead midagi…need on tegelikult päris tõhusad kuigi tunduvad lihtsad ja värki .

in reply to: Suured lihased teevad aeglaseks? #123323
    Samakamees
    Member

Venitage ja painutage ennast, mehed! <_<“>

No minu puhul see ei aita

in reply to: Rasvad/valgud/süsivesikud ühe kg kohta #123316
    Samakamees
    Member

U. paar kuud tagasi hakkasin jah rohkem sööma, sest vaatasin, et lihased ei taha üldse kasvada muidu. Samas ei taha kaalu ka väga suureks ajada peki arvelt, niigi teist juba parasjagu. <_<“> Vanus: 29, pikkus 183, kaal 90,5 (veebruari algul oli 96, siis hakkasin maha võtma, läks paari kuu pärast 86 juurde ja päris hea reljeef hakkas juba tulema, aga mis ma selle reljeefiga ikka peale hakkan, kui lihast eriti polegi). Treenima hakkasin eelmise aasta Oktoobris (3 kuud kodus, siis alates Jaanuar 2007 hakkasin jõusaalis käima). Enne seda mürasin kodus hantlitega ka üsna usinalt mingil perioodil, viimati enne eelmise aasta lõppu u. 8-9 a tagasi. Täna just tegin ühe pildi ka, et võrrelda mõni kuu tagasi tehtud pildiga, kahjuks pole pildid tehtud sarnaste valgustingimuste juures ja sama kaugelt, seega raske võrrelda. Täna: http://img260.imageshack.us/img260/5375/dsc07571vc0.jpg Aprillis: http://www.fitness.ee/rater/index.php?user…n&phid=1896

Päris norm jah

in reply to: Päkkadele tõusud #123314
    Samakamees
    Member

Kust sa tead? Praegu oled veel noor. Mõne aasta pärast vaatad, et tulemused on juba päris head ja võiks kuskil võistelda ka, aga ei saa, sest kangi hoida ei jõua.

Noo…mhhh…fakk nah , ikka pean valu kannatama hakkama <_<“>

in reply to: Suured lihased teevad aeglaseks? #123312
    Samakamees
    Member

aga kuidas peaks end treenima siis kicpoksiad et kasvatada kiirust ja suurust……. ehk saaks mingi kava….eriti oodatud on kodused harjutused(lõuatõmbed, kätekõverdused ja muud siuksed vahendid)

Pm sa võid jõusaali ka teha , aga siis pead kindlasti peale treeningut veidike kotti või varjupoksi tegema , et lihased kangeks ei läheks, mul on selline asi , et õlad on nagu kinni jäänud ja treener käskis päevas 1000 õlaringi teha <_<“> Aga mind enam poks nii väga ei huvita

in reply to: Rasvad/valgud/süsivesikud ühe kg kohta #123311
    Samakamees
    Member

Samas ei saa ka öelda, et toitumine lihase kasva(ta)mise eesmärgil ebatervislik oleks. <_<“> Aga ok, meil polegi mõtet siin väga teooriat ajada, sest teemaalgataja ei täpsustanud millised ta eesmärgid on, kas dieeti pidada, lihtsalt tervislikult toituda, lihast kasvatada…

(Mul tuleb muuseas ööpäevas 2,5-3 g valku kg kohta, 3-3,5 g süsikaid, 1-1,5 g rasvu)

Päris korraliku söömaga siis

in reply to: Päkkadele tõusud #123304
    Samakamees
    Member

Aga pm miks ma peaks nagu harjutama oma turja selle kangiga , kui ma tean , et see pehmendus on alati võtta ? <_<“> Rammumeheks ma ju nagunii ei hakka

in reply to: Päkkadele tõusud #123301
    Samakamees
    Member

Ma panen toru ümber sellise…ma ei oskagi seletada … pehme asja , siis ei pea valu kannatama <_<“>

in reply to: Lemmik valgurikas toode #123298
    Samakamees
    Member

Tallegi kuivatatud kana ribad nii nämmud, aga ma ei leia neid enam kusagiiiiiiiiiiiiiiiilt

need on tõesti väga head <_<“>

in reply to: seeriad #123289
    Samakamees
    Member

Oh jummel küll , inimesed lugege natukene , kui asi tõesti huvi pakub … Antud juhul mulle tundub küll , et asja vastu ei tunta eriti huvi.

in reply to: Äkki keegi oskab aidata? #123268
    Samakamees
    Member

Lootsid, et saad 4 kuuga kilodega lihast <_<“> vähemalt mul oli nii
    in reply to: Jooksmine #123261
    Samakamees
    Member

Õlu on üks parimaid jooke. Olen veendunud, et õlu kiirendab peale koormust taastumist. On selle põhjuseks kerge lõõgastus mis tekib peale mõnesaja ml joomist või milleski muus kuid taastumist ta soodustab. Olen viimasel ajal juhtunud ajakirjandusest lugema (mitmel korral), et väike kogus õlut iga-päev on kasulikumgi kui sama kogus veini. Uuringuid selles vallas on teinud erinevad riigid.

LOOMULIKULT, kellele porgand kellele kepp, mõnele dollar ja mõnele plekk. ASI ON MAITSES!!!

Samas olen veendunud ka selles, et olgu see vein või õlu millega lõõgastus saavutatakse, liiale minnes hakkab asi juba taastumise vastu töötama. Nii, et kes soovib NAUTIGE ÕLUT kuid purjus pea ja sport kokku ei sobi.

Õllefänn: Marek Kalmus.

Kas õlu sisaldust nagu mingi muu asjaga ei saa kätte ? Mulle ei lähe see üldse alla <_<“>

in reply to: kõhulahtisus #123260
    Samakamees
    Member

kui mul kõht lahti on siis ma alati kasutan seda ära , et keha ei omasta asju ja söön ilgelt palju halvaad <_<“>

Osta apteegist söetablette ja mingi piimhappebakteri tabletid vms. Need koos võtavad max. kahe päevaga põhja jälle kinni

in reply to: kreatiin toiduainetes. #123227
    Samakamees
    Member

Kas nii peakski jooke tegema ? :

Optimaalseks kreatiini manustamisajaks on vahetult peale treeningut. Treeninguvabadel päevadel võimaluse korral võtta sisse tühja kõhu peale. Kreatiini kõige parem lahustada leiges vees ( optimaalseks oleks naatriumirikas, karboniseerimata mineraalvesi ), 30 minutit peale kreatiini manustamist juua 70-100g süsivesikute sisaldusega jook ( glükoos, maltodekstriin), või vahetult peale treeningut sisse võtta kreatiin ja Whey Protein ehk vadakuvalku (30-50g ) neid eelnevalt vees lahustades, 30 minutit hiljem valmistada shake 30-50g dekstroosi või maltodekstriiniga ning ära juua.

Ise olen kreatiini joogi koos süsivesikutega koos teinud ja alla kulistanud.

Ma joon kreatiini piima ja viinamarja suhkruga xD

Eile siis panin leige veega <_<“> peaks ütlema , et suht räige on tühja kõhu peale leiget vett kaanida

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 2,161 through 2,175 (of 2,230 total)