Samakamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Samakamees
Memberja kui enne sa seda sööks ?Noo kui ma oma asja veel ajasin siis ma järasin 250g vanilje kohupiima u.500 ml joguritga kuskil 1-15h enne trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberMa ei tea ma sööks enne trenni kohukeste asemel jogurtit näiteks.
Samakamees
MemberSoovitan Marek Kalmust, kiidetakse palju ja tal on pikk praktika seljataga ja muidugi näha, et tõsine tegija kulturismis!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma soovitaks ka Kalmust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõht tühjaks ei jää ja toidud ka maitsvad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberKui mu mälu mind alt ei vea, siis Joker tellis toitumiskava oma vanaemalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hahahaha xD Vanad head vanaema toidud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Miski ei kasvata massi paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberPalju õnne !

Tähistasid sünnipäeva missidega ?

Samakamees
MemberÄkki peaks tablettide asemel midagi vanamoodset kasutama nagu näiteks soe piim meega või soe tee vms. Äkki midagi sellist aitaks
Samakamees
MemberKõva mees!Väga kõva
Samakamees
Memberma soovitaks ka kava tellida. Siis on asi 99% kindel , et töötab. Saate treeneriga täpselt läbi arutada , mis eesmärk sul on
Samakamees
MemberSamakamees
MemberHehe. 2 kilo võib 2 päevaga ka kaotada.Võib , aga ikkagi siis ma ju sõin absoluutselt kõike ja nii palju kui tahtsin
ma tahtsin seda sellega öelda , et kui keha ikkagi liigub siis kaaluprobleeme tekkida ei tohiks 
Samakamees
MemberSeda mõtled!? „Massi Ehitav“ treeningkava!!!Vooh täpselt
Tänan 
Mm ja siis küsin ühe küsimuse veel , et kas see robocopi poest saab nagu osta ka neid tooteid võib peabki ennem ette ära tellima. Pole nagu kunagi seal käinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
Member4aastat tagasi , kui ma veel suht paksuke olin siis käisin suvel iga päev jooksmas. 1 km jooksin iga päev ja kuu ajaga olin 2 kilo kergem
siis ma veel toitumist ei jälginud ja trenni ei teinud 
Samakamees
MemberNo ma tuletasin om kasutaja meelde jne.aga see selleks.
Ma ei suuda süüa nii mitu korda päevas ma söön üldjuhul mingi 1-3 korda päevas.
Kala ma ei söö lapsepõlvest peale juba.
aga õige ajavahemikuga mismõttes et kogu aeg teatud aeg süüa ja siis vahepeal ei tohi ?or smth
Jah . Ja toit peab olema täisväärtuslik
Samakamees
MemberMinu teada kiirendab ainevahetust ka õige ajavahemikuga söömine. või eksin ?
Samakamees
MemberMu isa saab ka vahest Fosp’ist ja vahest Baltmanist. Peab lihtsalt joppama , aga jah isegi mul õblukesel on raske leida näiteks vabaaja pintsakut. õlgadest või seljast kitsas alt jummala suur .
AutorPostitused