Samakamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Samakamees
MemberMa näen , et sul pole kavas linnuliha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kana/Kalkun , siis heigifilee , mintai filee .(kala)Samakamees
MemberKunagi tegi mulle üks isa tuttav kulturist (enam ei tegele) kava ja seal oli ka biitseps + selg , ja ma ei ütleks , et ma pärast teha ei jõudnud selga. Kuigi nüüd ma teeks siiski selga ennem ja siis biitsa. Selg ja biitseps sobivad minu arust küll ühele päevale.
Samakamees
Memberüüüü
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
hea, et on inimesi, kes hoolitsevad selle eest, et teised naerda saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
masendav
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hästi öeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea veel , et selliseid tooteid tehakse , et inimesed saaksid kasutada ja siis meie nende üle naerda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberEks osasid asju on jah lihtsam loomsest toidust saada, aga ma arvan, et kõik inimesed pole niikuinii ühesugused, et võibolla mõnele tõesti sobib pareminiKui kunagi kiviajal võidi korilusest ja tooretest taimedest elada, siis miks mitte. Akki on ürgmehe geenid?
Kulturismiga see asi loomulikult ei klapi:)
Ürgajal oli keskmine eluiga lühem ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ürgmehe geenid xD hahaha xDSamakamees
MemberMina arvan , et see on lollus.
Samakamees
MemberMa arvan , et nad kõik , kes valikus on , on head koostajad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik on oma alal tegijad…siin tulebki lihtsalt valida too , kes tundub kõige sümpaatsem
MemberKui ma nagu ropsi olen pannud ja kurk pärast kipitab , siis joon petti (Farmi oma, tere oma on hapu) ja siiani on aidanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma usun , et keefir sobib ka ja nagu ma eelnevalt lugesin siis jäätis on hea teeb kurgu tuimaks
MemberMinu praktiline kogemus ütleb, et kui tegeleda korralikult heal tasemel ja tugevalt treenides mõne võitlusalaga (nt POKS) vähemalt 3 korda nädalas, siis jõu arendamine heal tasemel on suhteliselt raske, aga kindlastimitte just päris võimatu.Ma käisin 3x nädalas poksis ja 3x nädalas jõukas. nii kuu aega ja natuke tuli ikka jõudu ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga siis rohkem enam ei jaksanud nii käia…kurnav
MemberÕlalihastele on väga tõhus eest tõsta kangi üles umbes 45 kraadi kõrgusele.Panna enne maksimaalne raskus paika ja võtta sellest75% ning teha 3-4seeriat 10-15korda.Minule on see väga tõhus harjutus.Hingamine peab korras olema.kas 45 kraadi liiga vähe pole ?
Samakamees
Member2 korda päevas 40 minutit??ma mõtlen ka , et nagu imelik .
Samakamees
MemberMüüakse ka 0.05% rasvasisaldusega piima. Toodab seda näiteks Alma.Veel on ka milla oma, mida näiteks Imre joob
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise eelistan pigem Almat
MemberAitäh kiirete vastuste eest. Võtan nõuandeid kuulda.Harjutusi vahetan üsna tihti, et liiga üksluiseks ei muutuks, seega ei hakanud neid kirja panema.
Minu puhul mõjub ka 3 harjutust väga hästi massi kasvatamiseks..suudan nendega lihase suurepäraselt ära koormata. Ja kui ka tunnen,et jaksu veel on, eks siis saab selle 4da harjutuse ka otsa lisada..aga seda eriti tihti ei juhtu.
Niisiis kava jääb selline: ?
Esmaspäev: Rind, biitseps, kõht
Teisipäev: Jalad
Kolmapäev: Selg
Neljapäev: Õlg, trapets, kõht
Käsivarre saaks lisada näiteks selja päevale..see sobiks ?
Kuhu jäi triitseps ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ole hoolas
Membertavaliselt ma eriti ei kannata 1 tund enne trenni midagi süüa…mitte et energia puudus olex..aga lihtaslt raske on teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga ex ma vaatan kuidas selle jogurdiga siis on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sul võib jah sellega raskusi olla kuna sul kaal päris väike
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga noh, kes suurelt sööb see suureks saab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberKas nii mugavam poleks , kui biitsepsi tõstad selja päevale ja trapetsi õlale ? Minu arust peale jalatrenni pole enam eriti energiat ja tahtmist midagi muud tegema hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga no eks sa ise tead , kuidas mugav on.
Kirjutad äkki täpsemalt , mis harjutused sul sees on ?
Samakamees
Memberja oli normaalne trenni teha ?Energia puudust igatahes ei tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei mäleta kes , aga keegi soovitas kilo jogurtit 1h enne trenni alla ajada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võid sellist varianti ka siis proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused