Samakamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Samakamees
MemberHAHAH mees pektsi nii nokki et vähe pole xD
Samakamees
MemberMul endal ka maal muidu see teine variant
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kott on mingi 30kg ne.Samakamees
MemberLisaks sellele vidinale , mis käib nelja kinnitusega peaksid sa kindlasti ostma karabini , et kott keerleks , muidu tuleb ta samamoodi sealt alla. Mu isal tuli öösel koti tagumis isu ja lõi koti alla tänu sellele et karabini polnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
Membertry and dry
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
Membern2ksin iga p2evNäksimine unusta ära ja tee kindlad toidukorrad.
Samakamees
MemberJärjestikku 3 päeava jõusaali teha on palju. Jäta vahepealt 1 päev ära.Kui päevas üks lihas teha , siis ei ole ju palju.
Samakamees
Membertoitumisest saabki asi alguse
Samakamees
MemberIgaljuhul mulle väänati küll oma ajal täiesti asja eest.Sama siin
Samakamees
MemberMiks üldse sellist dieeti teha … Kui kaalust alla vaja võtta , siis minu arust süsivesikute vaene dieet kõige mõistlikum.
Samakamees
Memberma olen kuskilt kuulnud , et kui palju teha harjutusi kus on kang kuklal või surud ülesse kangi ja kui peale harjutust ei venita , siis vb selgroog mingi viltu minna vms.
Iseasi kas see jutt tõsi on
Samakamees
MemberMulle on hakanud 4vilja puder maitsema
Hommikul ikka vägaväga hea , magus ja värki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kui muidugi suhkurt panna)Samakamees
MemberHommikul on minu arust väga hea trennis käia ( Kella 7me kohta ei oska öelda , aga kell 10 on küll fantast). Keha on puhanud ja jõudu on rohkem kui õhtustel aegadel.
Samakamees
MemberMa pole eriti nii hea õnnega , et leiaks väärtuslikke asju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõige suurem raha mis ma leidnud olen , oli bussijaamas mingi kokku käkerdatud veidike üle 70 krooni
Ja siis kui ma väike olin leidsin vana vene 1000 rublase
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberAhjaa muide – lõhet söön nagu sushit. Toorelt, koos wasabi ja ingveriga. Ainult ilma nori ja riisita.Minu arust väga maitsev.
Ja veel üks asi, lisan siia väikse lihapraadimisõpetuse, sest ma näen haruharva, et keegi oskaks loomaliha praadida.
Esmalt aja pann väga kuumaks. Kui on näiteks 6-astmeline regulaator, siis pane 5 peale. Lihatükid võivad olla väga paksud, kuni 4 või isegi 5 cm. Pane natuke oliiviõli (kannatab rohkem kuuma ja ei lähe kärssama) pannile.
Liha ei tohi enne pannile panna, kui pann on tõesti päris kuum.
Kui praed, pane pannile kaas vildakalt peale, et jääks suur õhuvahe. Või kasuta seda resti, mis pritsmed kinni võtab. Prae kuni liha on ühelt poolt pruun. Ära jumala eest liha enne ümber pööra! Ja kaant ei tohi tihkelt peale panna!
Siis viska liha teistpidi ning raputa peale mõnda lihamaitseainet. Muide maitseainesegud on sageli täitsa OK, näiteks mingi Santa Maria Chilli Explosion on väga hea. Prae, kuni liha on ka teiselt poolt pruun. Edasi on siuke maagia, et võta pann tulelt ja kas:
a ) pane kaas tihedalt peale või veel parem
b ) mässi liha fooliumisse.
Ja nüüd lase lihal seista (järelvalmida). Mida kauem teda niimoodi hoiad, seda rohkem küpseb seest ära. Ise hoian tavaliselt umbes 4 minutit, siis jääb seest mõnusalt roosaks.
Kui parajasti ei ole vaja alla võtta, siis võid lubada ka paar tükki fetajuustu kõrvale! Aga ettevaatust, see raisk on 45% rasva.
Ma ei tea, kas päris kokad ka niimoodi teevad, aga ise jõudsin selleni katseeksituse meetodiga ja tulemus on parem kui 90% restoranides
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ise teen ka enamvähem nii loomaliha
Ja seest roosa liha on HEA!!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberMaks sisaldab väga palju A-vitamiini, 100 g praetud vasikamaksa sisaldab 3X päevase soovitusliku koguse A-vitamiini. A-vitamiini pidev liigtarbimine võib põhjustada mürgistust.Sellest saan ma siis aru , et maksa ei soovitata väga palju süüa jah…Hmm mis veel A-vitamiini sisaldab , et ma teaks , mida ma samal päeval maksaga süüa ei tohiks.?
AutorPostitused