Samakamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Samakamees
Memberma arvasin, et siin foorumis sportlaste spetsiaal tervise toitude retseptid aga noh kui ei… ma võin ju ka siia lambi suvalisi toiduretsepte kuskilt kopida. näiteks juustu sardellid või pannkoogid kondentspiimaga vä…Hahaha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Point on sees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberMa unustasin täpsustada , et sooviks Tallinna jõukate kohta infot
Samakamees
MemberKa võileib saab olla täiuslik eine!
Samakamees
MemberKuna sa oled nii noor , siis sa toitumist küll jälgima ei pea
Samakamees
MemberMa lõpuni ei viitsinud lugeda , sest alguses oli näha juba probleemi. Sööd tõesti liiga vähe. Ja ma viskaks üldse võileiva menüüst välja.
Samakamees
MemberHahahaha vahest on hea kohe , kui on sellised ajugeeniused
Samakamees
MemberKuidas tahtejõudu kasvatada?Rocky film on selleks ideaalne. Vähemalt minu jaoks
Samakamees
Member1.Rööbaspuudel surumine lisaraskusega
Samakamees
MemberAa see wä
Ja sa teed seda 10 ?
vapsjee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
Member87 kg, 20 tikku tuleb ära…jõnksuga jääkski vehkima niikaua kuni käed ära libisevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
…
Muide 10 jõutõusu järjest on minul siiamaani parim, millagi proovin ületada..
Eeem, mis see jõutõus on

Samakamees
Member20 peaks ära punnitama
Samakamees
Memberkurat ma mehed aru ei saa, kuidas te kodujuustu suudate sedasi süüa. olen proovinud tilliga ja tillita ja veel mingeid. aga ainus, mis kuidagigi alla läheb on murakamoosiga. need ülejäänud täitsa hullumaja.endal kohupiim lemmik ja valgusheik vivafreshiga on päris hea

Farmi oma tuunikalaga või maitserohelisega (Y)
Söön seda nädalas u. 5 pakki ja vastu ei hakka
Ülihea x)Samakamees
MemberMina hoian mõned cm kitsamalt kui surumisel ja täpselt samalaialt, kui küki puhul.Siis sul on ikka päris lai haare
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberMa küsiks siia , et kui laialt te kangi hoiate svungi tehes ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberÕnne minugi poolt siis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused