Samakamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Samakamees
MemberKui see tüüp just 200 aastaseks ei ela, ei näe ma piimast kõrvale hoidumises küll erilist mõtet.Kui piimast eemale hoidmine laseks elada 200 aastaseks , siis ma hakkaks küll hoolega ja kiiruga piima jooma xD
Samakamees
MemberOlen ammu tähele pannud, et kui ~20 ja rohkem tundi üleval olla, siis hakkavad enam-vähem kõik liigesed valutama – eriti randmed, küünarnukid ja põlved, kuigi midagi füüsilist sel ajal ei tee. Sessi ajal tuleb tavaliselt päris mitu magamata ööd, ja hommikuks annavad liigesed tunda – kõndida on valus jne. Kas keegi spetsialistidest oskaks seda nähtust teaduslikult seletada, millest see tingitud võiks olla? Ja kuidas seda vältida (v.a. magada).Tänan ette.
Kui ma magamata olen , siis tavaliselt peale suurt söömist on jälle enamvähem olla xD
Samakamees
MemberKaugel ei ole vist ka ajad, kus tõestatakse, et ka loomsed valgud on meile kahjulikud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Võibolla jäi inimene nõrgemaks mitte teravilja kasvatamise ja söömise pärast, vaid sellepärast et elu muutus mugavamaks. Ei olnud vaja enam igakord, kui kõht tyhjaks läks, puu otsa banaani järgi ronida. Samamoodi hakati kodustama loomi ja kui oli lihanälg, ei olnud vaja enam eriti lihaseid pingutada, et jänkujuss kätte saada, vaid lõid maja taga veisele pussi kõrri ja oligi liha laual.
Tõesti hea tekst
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hästi sõnastatud (Y)
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberÜks vend tegi muraka kodujuust + pett + ma ei mäleta täpselt , aga mingi magus asi oli ka
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igatahes ta sõi seda peale trenni
MemberJäädes ikka sportlaste juurde — Stacy Keibler, kunagine wrestlingu-staar: http://img518.imageshack.us/img518/3653/st…restlingpn7.jpg ja http://tinyurl.com/yv683zKui see pole ideaal , siis polegi ideaali
Memberideaalne naise vorm minu meelest.suht küll jah
MemberLiikumatus ajab peeretama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
Membernojaa, siis sean päeva korra selliseks et hommikul neli munaJa lõunaajal valgurikkas toit, õhtul kokteil + valgurikas toit!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa kaalud 80… Ei tea kas neli muna väheks ei jää ? Ma ise kaalun 75.5 kg hetkel(dieedil niivõrd kuivõrd) ja söön hommikul 8 munavalget ja ühe kollase.
Memberminu arust on peale trenni vadakupulber parem ja mugavam, kui kohupiimapakk või keefiripakk – nii et ei näe põhjust, miks elu keerulisemaks teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keefirist ta kohe kindlasti mugavam pole ju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vadakuvalku pead sa mõõtma ja loksutama , keefiri sa lihtsalt avad ja kukud kohe jooma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2008 at 2:17 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #135948Samakamees
MemberHull tüüp
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seda muidugi positiivselt
MemberMul on jõutõmbega selline jama, et peale esimest kahte seeriat puhkepausi ajal kõrvus vilistab natuke.Ühegi teise harjutusega sellist asja ei ole ja viimaste jõutõmbe seeriatega seda ka ei tule.Vererõhk oli mul pisut üle normi kui mul seda arsti juures mõõdeti.Kas jõutõmbe ajal võib juhtuda äkki, et vererõhk tõuseb kõvasti?Minu arust jõuharjutuste ajal tõusebki vererõhk. Mul on vahest selline värk , et lööb kõrvad lukku ja siis käin mingi 10min nagu poolkurt ringi
MemberMa ei tea mulle ei andnud kreatiin midagi
MemberJube!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole sõnu lihtsalt…
Wattaaaa…teeb sellist asja ja siis ise kõnnib nagu muuseas minema xD
Samakamees
MemberJäi ta ellu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Samakamees
MemberEsimese video vaatasin ära ja teist ka natuke. Päris jõhkrad ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aa ja teise video alguses oli näha ka ühte päris kuulsat rammumeest(nime täpselt ei tea) , huvitav palju tal peal oli.
Kas sumo stiil kuidagi põlvedele ei hakka ?
-
AutorPostitused