Samakamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Samakamees
Memberno ise ostsin kaa hera 80 eelkõige edasijõudnule, aminohappeid vaja :)kas vanilje maitselist kaa piimaga segada ?Vanilje oma maitseb nagu jäätisekokteil , kui on külm piim
“>Samakamees
MemberMa ei tea … kui ma oleks neli kuud käinud siis ma lööksin juba kava jaotuse vähemalt 2’e peale. Kas kava tegi treener ?
Samakamees
MemberPalun soovitage testosteroonitaset tõstvaid toidulisandeid. Keeruline on neis ise orienteeruda kohe, hea oleks kui keegi oskab omal kogemusel mõnda soovitada.Ettetänades, D5
Ma proovisin universal’i toodet tribulus pro vms. Kuu aega võtsin…ise ei saanud küll aru , et muutust oleks.
Samakamees
MemberKas sa mitte kellegi käest juba toitumuskava ei ole tellinud? Kui jah, siis milleks on vaja ise arvutama hakata?
“>Toitumiskava on suht massi oma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja see kaloraaž värk pole otseselt mulle , kuigi endal tuleb ka see lehekülg ära salvestada.Samakamees
MemberTänks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu poolest võib teema kinni panna
“>Samakamees
MemberKas see sobib: http://tai.econet.ee/26Väga hea lehekülg , seal tuhlates saan kõik vajaliku kätte
“> Suured tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Üks kerge küsimus(teadmistega inimesele) mitu kcal on 1g valk , 1gsüsivesik ja 1g rasv ? Loodan , et saite aru mu küsimusest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paluks sellele ka vastus siis on vsjo .Samakamees
MemberKeedukartul , hapukoor , soolakala ja sibul (Y) sjjuuper
“>Samakamees
MemberKogu aeg otsitakse lihtsat teed. Ära söö midagi , usu mind kaal hakkab langema.
Samakamees
MemberSamakamees
MemberMul raksuvad ka , aga kui soojaks ajada siis ei raksu.
Samakamees
MemberIse olen tegelt hull kalasõber , aga ei viitsi sellest midagi teha ja suitsukala on paha puhastada
Samakamees
MemberPõhiliselt tuunikala, heik ja mintai (kõige lihtsamini kättesaadavad ja väherasvased
)Lõhe vapsjee ei maitse ja angerjas samuti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberMinu kõhutreening jõusaalis ei erinegi kodu kõhutrennist. Kõike saan ka kodus teha.
Samakamees
MemberDamn 103