Samakamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Samakamees
MemberÄkki leiad sellelt saidilt endale midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 27, 2008 at 1:24 p.l. in reply to: Reval-Sport CUP 2008 lamades surumises korduste peale! #137715Samakamees
MemberPeaks ka proovima siis u. 75kg suruda nii palju kui jaksan
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 20 peaks raudselt ära tulemaSamakamees
Member150kg kohvrid
Haare peab ikka jõhker olema.Ise mõtlesin , et selle palgi asemel võiks äkki suuremat sorti hantleid proovida ja sikutada. “laupäevas” teeks siis nii , et surun rinda, kõnnin hantlitega ja midagi tahaks nagu veel juurde panna.
Samakamees
MemberPakub täitsa huvi. Küsimus siis selline , et mida ma jõusaalis saaksin ette võtta selle “laupäevaga”? Rinda tahaks ka kavasse kuhugi sokutada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberMelonimaagia (allikas- Smuutid) – värskendav ja aromaatne350g kooritud, seemneteta ja tükeldatud melonit
2 kooritud ja neljaks lõigatud kiivit
4 kooritud ja kivideta litšit
kiivit garneeringuks
Mikserda kõik koostisained, kuni segu on ühtlane. Vala klaasidesse ja serveeri jahutatult, kaunista kiivilõiguga.
Esimest korda , kui väljapakutud smuuti jõhkrat isu tekitab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberMa mäletan , et kui ma vahepeal jooksmas käisin (väga ammu) siis mul hakkas pistma just rahuliku tempoga. Kui tõstsin tempot kadus ka pistmine. Ühesõnaga leia endale õige tempoga , millega joosta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberRohkem trenni tuleb teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuidas jalgadega lood on ? Kükkida jõuad ? Kui jõuad siis tee kükki ka , ega see mööda külge maha ei jookse
MemberHilfiger on küll kallis , aga väike lootus on sealt leida suuremate jalgadega meestele ka pükse
MemberTundub, et siin erinevaid arvamusi kas on või ei ole liiga vara edasijõudnute kava järgi teha. Ise arvan, et proovin selle kava järgi ja vaatan mis välja tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimene nädal on nagunii raskuste proovimine alles ja ma usun , et halba see nüüd küll ei tee , kui kolmeks jaotatud kava paned
MemberMina jällegi arvan , et ei ole vara
MemberMida sa ajad
Samakamees
Membertahaks teada milline see toitumisprogramm välja näeb, et kas see on kindel menüü?Enamvähem jah
Samakamees
MemberOn keegi mõnda Eiselti Protecit proovinud ka ? Ega mõni maitse liiga lääge või muidu jõle pole ?Maitse kohta ei oska öelda , aga just täna kiideti seda mulle
MemberMa küll ei saa päris täpselt aru ,mida sa mõtled ekseldes pimeduses?Kulukam selles mõttes,et kui muuta tavalist toitumist-ei arva et seda nüüd lolluseks nimetada saab?!
Te saate ju kava koostajaga raha asju ka arutada
Samakamees
MemberMehed nagu Arnold ja Franco olid ju palju parema kehaga kui Cutler, Coleman jt.
Mis Teie arvate?
Arvan sama
“> -
AutorPostitused