Samakamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Samakamees
MemberMa ei saa ja ei hakka ka aru saama , et miks nad nii teevad. See on ju eriti RÄIGE
Samakamees
Memberaha võimatu vend:D cmone kiivikas ei saa ka nädala aja sheikide peale sama palju kokku kui sina enne trenni:Dnohkarlik vastus : ära tarbi nii palju, organism suudab ju omavstada 30-40g valku korraga – ülejäänud läheb otse neerule pinnuks
, uriini hind tõuseb ja ema peab rohkem ületunde tegema:D. jaota ära päeva peale nt 8 söögikorda 30g igakord. 80*30 =240 – saadki oma kapi annuse kätte, aga mina soovitan ikkagi mitte rohkem kui 2,5g/KGEDU!
damn noh , ma jälle oma kava muutma. Aga tänan
??:”>Samakamees
MemberEi ole mul mingit valu ega neeru jama

Ei ma olen tavaline jõuka külastaja
??:”>Noo näiteks enne trenni on juba normaalne valgupomm – 350g kodujuustu 4% 2 tervet muna u.100-150ml miatsestamata jogurtit ja kruus piima 2.5%
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
Memberpalju kaalud? rusikareegel et valgud ei tohi ületada 30% päevasest toidust, see ei kehti kulturistidele….täna olin 76kg. Dieedil olles läheb valgukogus 250+ ja kaal u. 73-74
Samakamees
Memberma söön kõvasti üle 200g valku päevas….on see väga hull ?
Samakamees
MemberMul on selline probleem, et ei leia omale kõige tavalisemat T-särki. Kõik on kas moepededele mõeldud või siis varrukad kokku tõmmatud otsast. Õlavars on mul väike (34cm). Tahaks tavalist T-särki ilma kirjadeta. Oskab keegi mingit kohta soovitada?Kui joppab siis võid leida reservedist , hilfigerist m jack&jonesist(peab ikka väga joppama) , murphy &nye (oli vist nii)
Samakamees
MemberPeenikesed poisid liibuvates T-särkides meenutavad tänaval rohkem pedet, kui midagi muud. Enne treeni endale muskel, siis otsi särk………..Aga äkki ta soov ongi see p*** variant

Samakamees
MemberPeapõrutus pidi tapma ajurakke…äkki sa kuulsid selliste inimeste käest , kes jõusaalis kuidagi palju põrutada saavad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberKui värgid piisavalt suureks kasvavad, siis pungitavad mistahes kohast välja.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ka variant
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui särki ei leia , tee trenni ja polegi vaja otsida x)Samakamees
Membersellist liibuvat, musta, lühikeste käistega, et biits, triic paistavad välja, selline mida jämeda käega mehed kannavad…Kui sportliku tahad siis sportlandis on üliliibuvad. Siis vb leiad baltmanist midagi liibuvat , mida kantakse pintsaku all
Samakamees
MemberLilli vaasidesse topivad ju küll, samahästi võiks siis surnud sea toanurka panna, et nii ilus.okei see ajas naerma
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ei mõista minagi neid taimetoitlasi.
Samakamees
MemberIgati kipa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberJanar ? Kas seal kavas on mõeldud , et ma teen lailihasele ka ainult 4-5 seeriat ?
Samakamees
MemberJõutõmbe võid sa näiteks 1.päeva esimeseks harjutuseks panna, aga siis peaksid viskama selle alaselja harjutuse ära
Samakamees
MemberPuder mulle endale ei maitse eriti, kunagi pole maitsenud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.. Et peaksin siis jogurtit /leiba sööma vms?Tatrapuder ka ei maitse ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidu ise söön ka seda(60g +8munavalget) ja kella 11ni kuskil pean vastu
(kell 7.00 söön) -
AutorPostitused