Samakamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Samakamees
MemberEt eelisarendada mingit lihasgruppi, on soovitatav seda teha trenni alguses. Sinu jaotus ei ole praegu eriti mõistlik. Triitseps saab sul rinnapäeval juba koormuse, kuid sa teed teda järgmises trennis uuesti. Biitsepsit ma ei näe su kavas üldse. Õlga tahad sa eelisarendada, aga teed trenni lõpus.Minu jaotus on praegu näiteks selline:
1. rind + triitseps
2. selg + biitseps
3. õlg + aeroobne
4. jalad.
Sõltub inimesest. Mulle näiteks ei sobi triitsepsit panna rinna või õla järele. Ma lihtsalt ei jõua.
Samakamees
Member5 grammi trennipäevadel.Mõni võtab 5g enne ja 5g peale.
Samakamees
Memberei hakka eraldi teemat tegema.miks ei tohi nt 10x päevas süüa iga 1 tunni tagant?
Kalmus rääkis mulle tugevatest maomahladest. U. et keha omastab kõige paremini , kui tekivad tugevad maomahlad. See siis oli vist u. iga 3 tunni tagant. Aga las taräägib sellest vast ise
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberMugavus loeb!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei jaksaks ealeski teha rinda , õlga ja triitsa samal päeval.Samakamees
MemberEsimene kava on mugavam. Jõusaali alguse poole kasutasin ka ise enamvähem seda kava
Memberkõik kokku ikka, sa sööd nagu teada ainult 250g valku nendest toodetest kust saab kokku arvestada + need mis nagu ppeidetud, siis sulle soovin edu 350g valguga päevas:DSee oli mul dieedi ajal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaal mul langes(kuu ajaga 6kg) , jõudu tuli isegi törts juurde ja neerud ei valutanud. Praegu muutsin siis natukene ja valke tuleb ilma putrudeta u. 200 5x päevas söön. Minu arust igati korralik.Samakamees
MemberEi jää tal hommikul valku väheks. Munad annavad umbes 15g valku, pudER sisaldab ka mingi koguse (100g tatart on näiteks 11g valku). 25g valku on täiesti piisav. Ei ole vaja 100g valku korraga sisse ajada endale.Teema algatajale soovitaks lisaks valgule rohkem riisi ja tatart tarbida näiteks.
Ma olen nagu aru saanud , et putrude valku ei arvestata.
Samakamees
Memberma söön 2x timedamini ja 3x rohkemIgaühel vb ei võimalda rahakott nii tihti süüa. Ma ise üritan ka ikkagi tagasi hoida sellega , kuna vanemate rahakott ikkagi.
Samakamees
MemberOlgu, lugesin nüüd ülejäänud jutu kah läbi..Mida sisaldab täpsemalt munavalge ja -kollane? Valke sisaldab milline osa? Ja mis vormis te sööte hommikuti muna?
Viljapudru annab süsivesikuid?
Kuna hommikul mul väga metsikut isu ei ole, siis mõtlesin süüa midagi sarnast:
Hommik kausitäis putru ning ~2 muna
Lõuna kartul ja liha
Pealelõuna (enne trenni) ~250g kohupiima/kodujuustu
Peale trenni MASS2 (kas 50g või 100g??)
Õhtul korralik toit, kartul ja liha/kala
Milliseid soovitusi annate?
Hommikul jääb valku väheks (minu arust) . Lisa kasvõi mõni munavalge veel juurde , siis hommikusöögiga okei . Lõuna- ja õhtusöök on sul maitsvad ja peaks massi ka korralikult andma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mass2 kohta ei oska eriti kommenteerida. Ise olen seda 1 koti ära söönud ja panin u.75g seda.Samakamees
MemberKas süsivesikuid siis vaja ei olegi? Kui ta sööks ainult valku, siis vaevalt küll, et ta grammigi juurde võtaks. Selleks, et massi juurde tuleks, peab rohkem süsivesikuid sööma. Valku peab lihtsalt piisavalt saama. Mitte nii, et söön rohkem valku, siis tuleb rohkem lihast. Söön veel rohkem, siis tuleb veel rohkem. Ja kui 2 kilo valku päevas söön, siis olen varsti Mr. Olympia. Nii need asjad ei käi. Mingi koguse valku peab päeva jooksul kätte saama. Aga sellest rohkem süüa pole enam mõtet.Ei ma lisasin veidike lihtsalt. Loomulikult hommikul mudade kõrvale peab ta ikka selle kausitäie putru ka ära sööma
Memberkui veel noor ja ilus olin siis olin peosuitsetaja … enam ei topi sellist asja suhu …..muuseas on teooria(müüt) et need kes suitsetavad need said imikueas vähe rinda imeda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Memberkui tahad kaalu langetada, tuleb vastavalt toituda, normaaltoidus jah puuviljad ja kõik kompott, aga dieeti on palju kergem pidada kui sööd vähe puuvilju va õunaega see puuvili midagi muud pole kui suhkur va tervisele kasulik, kiudained ja muud omadused, kuid dieedi ajal tuleb piirata
Lisaks õunale võib minu arust ka sitruselisi tarbida

Samakamees
Member2 muna on hommikul veidike nadi võitu. U. 5 munavalget ja 2 kollast tundub korralik
Päeva jooksul nagu ikka kohupiimad , kodujuustud , juustud jne. Päevas korra võiks midagi lihaselist ka süüa
??:”> Massi tahad siis liha kõrvale kartul . Paremat massilisajat pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberMa ootan mõttes kogu aeg trennipäeva lemmikharjutust. Kui see läbi mõtlen , et trenn võiks juba läbi saada

Samakamees
MemberMMMM… Farmi kodujuust segatud munavalgetega… Kuramuse hea asi!Lahja kohupiim, on üksi küll nagu tsement. Kui vedeldada keefiriga siis enam vähem saab selle alla neelatud!
Kanaliha on huvitav süüa ja palju parem kui sea- või veiseliha

Maitseid on palju ja erinevaid.
Tere kohupiimad pole ju nagu tsement
??:”> Sa käid säästus ja ostad farmi omasid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Neid on puhtalt jamh natuke raske kugistada:DAutorPostitused