Samakamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Samakamees
MemberNii olen uus. Olen 19 , kaalun 70kg , ja pikkust 180.Ostustasin , et aeg on ennast kätte võtta pole 4 aastat trenni enam teinud.
Muidu ennem sai käidud 8 aastat jalgpallis ja 2 aastat judos. Aga ma ei tulnud seda siia rääkima.
Panin siis netist endale söögikava kokku. Ja trenni kava panen homme.
Panin kokku neli erinevat menüüd. Hiljem peaks neid juurde tegema muidu saab villand.
Menüü 1
1.Hommikusöök:
2 muna valget
1 portsjon kaerahelbe pudru
1 klaas piima
2.Snäkk
3 keedetud muna
1 portsjon spargelkapsast
3.Lõuna
120gr Kana rinda+juurvilju
1 Suur õun
4.Pärast trenni
1 banaan
30gr proteiini pulbrit(aga kui hetkel proteiini pulbrit pole millega saaks asendada?)
5.Õhtusöök
120gr Lõhe kala+spinat
kodujuust+maasikad
Menüü 2
1.Hommikusöök
5 munavalget + spargelkapsas
1 tass piima
2.Snäkk
Kodjuust+maasikad
3.Lõuna
120gr Kalkuni rinda
3/4 tassi pruuni riisi
1 suur õun
4.Pärast trenni
1 banaan
30gr proteiini pulbrit
5.Õhtusöök
120gr Kana rinda
pool paprikat(punane või kollane)
salat spinati , tomati, oliivi õli ja äädikaga.
6.Enne magama minekut
1 tass piima
Menüü 3
1.Hommikusöök
5-st muna valgest tehtud omlett spargelkapsas või lillkapsas
1 tass piima
2.Snäkk
30gr Mandleid
1 apelsin
3.Lõuna
120gr kana rinda
pool tassi pruuni riisi
1 suur õun
4.Pärast trenni
1 “kulp” proteiini pulbrit(22g proteiini , 5g süsivesikuid , 1g rasva)
5.Õhtusöök
90g Kalkun rinda või Lõhet+juurvilju
kahjuks kell on palju ei saa viimast kirjutada..
Et ma ei julge mingit rutiini paika panna ennem kui ma tean et kõik on korras.Et ootan siis vastuseid ja soovitusi.
kolmanda menüü “pärast trenni” söök jääb lahjaks. Süsivesikuid on vaja peale trenni. Esimesel kahel oli banaan ka kaasas , miks sellel pole ? Proteiini pulbrit asendada…noo kodujuust , kohupiim näteiks
Samakamees
MemberMa tean ka nagu , et õunaseemnetest saab joodi ja on kasulik. Kuid nüüd üleval lugesin mingit kahtlast teksti. järjekordselt segaduses. Ma olen ikka arvamusel , et mida vähem asjadest jagad , seda parem
Samakamees
MemberSee aasta jääb vist kukkel ja supp ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidu hernesupp on kõige parem supp üldse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberSee kava… ON ÜLIHEA !
MemberProovi kiivit, veel parem kiivimahla.Kui muu ei aita , siis korralikus koguses kiivit…ajab asja kindlasti korda xD
Samakamees
MemberMiks ja millistest toitudest neid eelkõige saab?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keefir on väga populaarne
Membere-ee …oled sa ikka kindel,et suudad vahet teha kollanokal ja professionaalil,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väidad,et oled asja suhteliselt põhjalikult uurinud …
ja tulid selle põhjal järeldusele,et jalatrenniks piisab jalgpallist ja rattast … lisaks on sul kükk kavas viienda harjutusena rinnapäeval …
äärmiselt põhjalik uurimistöö kahtlemata sinu poolt ,järeldused lausa revolutsioonilised.Ma saan aru,miks sa eelistad enda tehtud kava –
taolist kava sulle tõesti ükski professionaal tõesti ei koosta,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ole kena,pane pildid nii ~aasta-kahe pärast üles, tore teid Johnny Bravo‘ga võrrelda.
Kui ta käib jalgpalli trennis , siis seal on jalgadele VÄGA kõva koormus.
Samakamees
Memberaga kuidas soovitateet ma nagu käin jõusaalis kolm korda nädalas,
ja praegu teen kaheks jaotatud kavaga et kord nädalas jalgu ja 2 korda ylekeha.
et seda kava ligi 4 kuud teind ja mõtlesin et lähen kolmese peale yle.
kumb parem on 2hene või kolmene ? loodan et saite aru
Kui sa ennem tegid kogu ülakeha nädalas kaks korda siis lihased ei saa nii suuri raskuseid , kui nad saaksid 3ks jaotatud kavaga. Puhkus lihastele oleks ka 3ks jaotatud kavaga minu arust parem.
Samakamees
MemberTere. olen algaja ja jõusaalis käinud paar nädalat. 3x nädalas käin jõusaalis ja treenin alati kõiki lihaseid . ma koostasin täna endale kava, mis peaks minuarust normaalne olema.
1) rind – surumine kangiga 3 x 8-10
2) õlad – hantlitega lendlemine küljele 3 x 8-10
3) seljalihased – ploki tõmbed kukla taha 3 x 8-10
4) biitseps – kangiga (küünarnukid kaldpinnal) 3 x 8-10
5) triitseps – üks käsi (sirgelt) ja põlv kaldpinnal (jalg on u. 90 kraadi nurga all) ja siis teise käega hantli viimine nii taha kui võimalik. (loodan, et saite aru) 3 x 8-10
6) jalad – jalapress 3 x 8-10
7) sääred – pöiale tõus kangiga 3 x 8-10
alumised kõhulihased – rippes jalgade tõsted 3 x max9) ülemised kõhulihased – selili lamades kere tõsed 3 x max
10) alaselg – …..
kuna see on väga niru jõusaal, siis üritasin kõik lihased ära jaotada nii kuis võimalik. alaseljale ei oska ainult midagi panna. ise mõtlesin, et äkki kõhuli lamades kannad kinnitatuna ja siis kere tõsted nii palju kui võimalik??
kõik soovitused on teretulnud, aitäähh!!
kas sa tööriistade alt kolmeks jaotatud kava ei taha ?
MemberSiiamaani olen kuskil 2h enne magamaminekut viimase toidukorra teinud, aga kas on ka vahet mida sööd enne magamaminekut. Olen kuulnud et soovitatav on süüa kergemat toitu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovitatakse aeglaselt imenduvaid valke.
Samakamees
Memberkas ainult minul on v6i kellegil veel ei saa minna fitnessi poodi viskab mingi lehe errori ette !!!ja see on tulnud mingi paar p2eva tagasi alles!!
sama viga
veebruar 3, 2008 at 12:29 p.l. in reply to: Reval-Sport CUP 2008 lamades surumises korduste peale! #138574Samakamees
MemberMees, kes särkide-värkidega on surunud üle 300 kg, surus seal ainult 110×7?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Khm…üle 300 ?
Samakamees
Memberno kui sa talle 900 eek annad miks mitteÕige. 900 kr. on päris suur summa korraga välja lajatamiseks.
Teema algatajale , et kaua jõusaaliga tegelenud oled ja kas on kindel soov 4 jaotatud kava ?
Samakamees
MemberTähendab, selga, õlga ja biitsepsit ühel päeval. Triitsepsit ei treeni keegi eraldi päeval, kui just mingit eriti mõjuvat põhjust sellele ei ole. Ja sinul seda eriti mõjuvat põhjust ma ei näe. Ise sa ju tahtsid selga ja õlga eelisarendada. Triitsepsist polnud juttu. Mõtle ise, kas on normaalne treenida ühel päeval 3 lihast ja teisel päeval vaid 1 väikest?lauri199: ma ei rääkinud arendamisest, ma rääkisin eelisarendamisest. Kõik vähegi mõistlikult koostatud kavad arendavad kõiki lihaseid. Ma lihtsalt tõin näite, kuidas mingit lihasgruppi EELISarendada. See on vajalik siis, kui näiteks vana tasakaalustamata treeningute tõttu on mingi lihasgrupp unarusse jäetud. Kui sa tahad kõiki lihaseid võrdselt arendada, siis võta tavaline kava siit tööriistade alt.
Samakamees: ma arvan, et kui sa jõuad teha 2 suurt lihasgruppi (selg ja rind) ühel päeval, aga ei jõua teha ühte suurt ja ühte väikest, siis sa teed midagi totaalselt valesti. See ei tohiks küll võimalik olla. Ma saan aru, et sa kuulud antagonismi-koolkonda, kes põhimõtteliselt arvavad, et nende puhul on parem treenida vastandlihaseid ühel päeval. Aga see, et sa rinda ja triitsepsit teha üldse ei jõua samal päeval, see on ikka kahtlane küll.
Ma tahan kõikidele lihastele maximum raskust!
Samakamees
Memberkes ytles et ma rinda õlga ja biitsa yhel päeval teen.Triits on tähtis ja biitsa teeb selga tehas nagunii nii et jah..
Kui on võimalik siis on hea
rind
selg
õlg
jalg
käsi
Aga kui viitse ei saa siis äkki
rind, selg
õlg
käsi
jalg
Või hoopis
rind selg
õlg jalg
käsi
Minu arvamus on ikkagi see , et biitsa mitte panna peale selga ja triitsa peale õlga ega rinda. Loomulikult see ainult minu.
AutorPostitused