Samakamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Samakamees
MemberMidagi sellist see umbes vist oli, sest midad koolis sellest räägiti.1) aeglane uni:
*kerge uni (2 min)
*uinumine (20 min)
*delta ehk sügav uni (30 min)
2) kiire uni ehk REM
Ning aeglane & kiire uni moodustavad inimesel 90 kuni 100 minutilise tsükli.
Mingi teema vist oli ka et kui ärkad öösel vahepeal ülesse mingil ajal, siis tundub hommikul nagu poleks saanud õieti välja puhata, kuid tegelikult keha on ennasti piisavalt välja puhanud jne.
Mmm ei ma olen lugenud sellist , kus on näiteks 21.00 – 23.00 on raske uni ja 1.00-2.00 on kerge ja siis 5.00 – 7.00 raske (need on lambist pandud kellaajad , neid ärge uskuge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Samakamees
Membervenitada tuleks hoolikalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberSa oled liiga noor et mõju tunneksid. Testo tase on sul niigi kõrge veel.Nüüd ma tean seda , sellepärast ma uut topsi ei ostnudki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberWord!“Tavalises” jõusaalis teenib juba tõukamist ja rebimist tehes mõned imelikud pilgud. Kui veel hakata asju nagu turkish get-up tegema siis…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma ei teadnud sellest turkish’i värgist veel midagi , siis ma koguaeg vaatasin ja uurisin , et mida see harjutus küll teha võib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üks jõujunn teeb seda vahest
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
Membervõta juba tribulus ja anator, tervis ju ainult nõrkadelema võtsin tribulust kuu aega. Sellega ajaga ei olnud mitte mingeid muutusi , ei halvemaid ega paremaid
Memberno oleneb mis võistlustel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noo sellistel kus lööma peab
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja ma unustasin mainika ka treeningu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seal võib ennast välja eladaSamakamees
MemberKuskilt ma lugesin kunagi mis aegadel on kerge uni ja millal raske uni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei mäleta enam ainult . Nii , et mingi jama nende kellaaegadega on jah:DSamakamees
Memberaga palun, millal võib lüüa. Laiendada võib seda teemat palju tahate…Lüüa võib võistlustel
Memberma ei tea miks aga ma vaataks et tyybil on midagi viga kui keegi jõukas niimoodi maas siplema hakaks:DTõsised jõusaalitüübid saaksid aru , mida sa teed
Mõned ühekorra pileti ostjad vb tõesti mitte jah
MemberTundub minu arust täitsa asjalik
Samakamees
Membervanaema ütleb et üle 2 muna nädalas ei tohi
Samakamees
Member100 g toodet sisaldab proteiine 6,9g valke 83,9g, rasvu 2,1 energiat 1613kj/385kcal on paki peal kirjassee on trükiviga
ma usun , et see 83.9 on süsivesikud:Dolen näinud sellist “jura” ka kellogsi pakkidel
MemberVaata paremal üleval nurgas olevat “options”-t. Vajuta sinna peale ning sealt tulevast rippmenüüst “read as standard” või midagi. Siis saad tagasi. See pole mingi uus kujundus.ooh väga hea, tänan
Samakamees
MemberAsi kisub juba inetuks
Samakamees
MemberSee tundus küll mingi naljavideona rohkem
AutorPostitused