Samakamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Samakamees
MemberLoomne toit teeb hulluksPETA on ikka lahe! Kulturistid ja sportlased üldse võrduvad siis ju enam-vähem skisofreenikutega

Päris “asjalikud” ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberKle äkki nüüd aitab onju, muidu varsti ei söö enam keegi või hüppab katuselt alla ja mis siis saab kulturismist, mõtle natuke!
Mmm… ma ei tea mul on täna kuidagi kahtlaselt suur isu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberPalju Õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😮 
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Samakamees
MemberPeale haigust võiks teha nädalakese kergete raskustega ja siis tasapisi jälle juurde panna.
Samakamees
MemberMis k***** toitumine see veel on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sööma peab ikka hoolega rohkem , kui tahad juurde.Samakamees
MemberRebid kodujuustul kaane pealt kugistad seda kõrvale rüüpad näiteks tomatimahla närid leiba ja pigistad otse pakist hapukoort peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberSee rasva minemise müüt on vast tekkinud nende sportlaste tõttu, kes peale sportimise lõpetamist sama isukalt edasi söövad:)või siis tänu kulturistidele, kes vahepeal massiperioode teevad:)
Minu arust küll kulturistid rasva ei lähe massiperioodil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui vaadata M.M siis ta läheb jah küll hiigla suureks , aga rasvas ta küll ei ole , just lahe lai tüüp (Y)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberTekkis küsimus treeningu kohta. Mu treeningkavas on 30-minutiline aeroobne trenn kirjutatud lõppu, aga pahatihti olen ma nii läbi, et ei jõuagi seda teha. Kas oleks tarbekas hoopis alustada trenni aeroobsega, aeroobset harjutuste vahele pikkida või siiski kõige lõpus pärast teisi harjutusi mahlad täiesti välja pigistada?Olen siit-sealt lugenud, et rasvahävitamine toimub nii või naa üle keha ühtlaselt, valimatult. Aga kui teatud piirkonnale harjutustega lisapinget anda, kas see ei kiirenda selle soovitud piirkonna arengut? Mul on pisike foobia kokkukuivamise ees, aga samas kõht, kann ja rind vajavad parajalt timukatööd. Kas on mõtekas biitsepsile ja rinnale rõhku panna, kui samal ajal on vaja kõhult ja tuharatelt rasvast lahti saada? Ning kas valgu+süsivesiku pulbrit tasub üldse siis manustada?
Nii palju oskan öelda , et valgu ja süsivesiku koksi oleks ikka vaja tarbida.
Samakamees
Memberkuidas jääb siis keegi ei oska midagi rääkida?? et kas aitab ka midagi kui hakkan kasutama vms? lugesin ka et segatakse süsivesikutega.Ühesõnaga see rasva minemise müüt unusta KOHE ära. Väga kuulus kompott on Hera80 + dextro (mõni lisab veel ka malto’t).Ise võtsin hera80 + viinamarjasuhkur + vesi. Käras küll
MemberMis maitsevalik see hea maitsega oli ?Kui ma nüüd sealt tekstist midagi aru sain siis jäätise
MemberÜritasin videot leida, kuid ei leia nagu üles, äkki saaksid otse lingi anda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://youtube.com/user/Traktoryyy
vali millist vaadata tahad x)
Samakamees
MemberMa tahaks ka kysida sest ma päris täpselt ei saand sellest toitumiskavast aru ka ja siis ei saa nii täpselt järgida ja suht mõtetu tundub nii…aga kust temaga niimoodi interneti teel ühendust saaks vms ? (otiga)Ma ei tea , kuidas Otiga on , aga Kalmusega sain ma emaili teel suhelda.
Samakamees
Memberaga kui mul on see toitumiskavas sees,Oti koostatudSiis Ott on kohustatud ka su küsimustele vastama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küsi, ma usun , et tal pole probleemi sellele vastataSamakamees
MemberMul on tekkinud kõva nahk peopessa (sarvnahk minu teada). Valusaks läheb siis, kui sarvnahk kasvab paksuks ja alla tekib õhuvahe. Võtan tangid ja liivapaberi ja käin üle. Välimuse poolest ei saa aru midagi.Minu arvamus kinnastest on halb: sobib rohkem naistele, kes ei taha oma peopessa sarvnahka.
Ahjaa. Poksikindad on õigustatu ja muu taoline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(Y) Ise ka peale poksikinnaste muud ei kasuta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja lõikan samuti peopesadelt kõvat nahka , aga noaga
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees
MemberEi väsi kordamast (juba paar korda olen seda vist maininud erinevates teemades/blogides): http://et.wikipedia.org/wiki/Georg_Lurichparema käe biitseps 37–41 cm, aga vaadake jõunumbreid.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tõmbas parema käe biitsepsi jõul maast aeglaselt rinnale 70-kilose sangpommi tehke järgi, suure biitsepsiga mehed.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei maksa ka unustada, et triitseps on siiski suurem lihas kui biitseps, suur ümbermõõt võib tulla ka hästi arenenud triitsepsist.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah see mees oli klass omaette
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keegi oli veel enamvähem sama hull , aga no mitte ei taha nimi meelde tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused