Skip to main content

sam

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 60 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30014
    sam
    Member

Millegi pärast minu üks vastus ei jõudnudki kohale.Ok,proovin uuesti.Jah,selline põlvevalu võib halvasti lõppeda,proovi teisi jala harjutusi,kui võimalik.Hoia põlveliigeseid!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30009
    sam
    Member

Ära põe!Hoia lipp kõrgel!Sa ei pea õllest loobuma,esialgu piisab,kui piirad õllejoomist.Sellega oleks algus tehtud.Oma priske kere pärast ei pea häbi tundma.Kas usud tõesti,et mingi kahemeetrine ja 60 kg kaaluv tegelane ennast paremini tunneb?Räägi spordiarstiga ja tule trenni!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30006
    sam
    Member

Jõusaali eesmärk ei ole alati suured ja ilusad musklid.Trenni tehakse ka hea enesetunde ja vormisoleku pärast.Paljud paksukesed häbenevad oma keha ja ei julge sellepärast kuhugi minna,isegi mitte jõusaali.Kui on tõsine soov oma lodeva kehaga midagi ette võtta,siis ikka spordisaali ja võimalusel konsulteerida arstiga ja treeneriga.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #29995
    sam
    Member

see tähendab,et peaaegu maksimum,kui maksimum on elu eest võitlemine.Inimene on konsentreerunud ainult treeningule,mitte jutuajamisele sõpradega keset jõusaali.(mitte trennijutu ajamisele)

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #29990
    sam
    Member

Minu andmetel ei ole tal mingit treenerit.Mees on lihtsalt aastate jooksul ise palju teadmisi omandanud.Muide,kreatiin võidakse varsti keelatud aineks kuulutada,kõik on aja küsimus.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #29985
    sam
    Member

ei hakka keegi siin valjuhäälselt pasundama,et kuulake kõik,ma panen keemiat!Kas vend vähk paneb keemiat või ei,seda ei oska ma öelda-kõik on suhteline.Kreatiin on ju ka tegelikult keemia,aga ta ei ole keelatud.Selle järgi,kuidas vend vähk trenni teeb võib isegi arvata,et ei võta keelatud aineid,kuna treeninguintensiivsus on tõesti maksimumilähedane.Sellise treeninguga jõuab ju igal juhul mingi tulemuseni!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #29982
    sam
    Member

See väide on ju tegelikult absurdne!Kulturistid panevad keemiat küll rohkem kui fitnessi võistlejad.Profifitnessist võib osa võtta nii treenitud kehaga maadleja,poksija kui ka strippar,aga kulturismivõistlustele suurte lihamägedega neid juba võistlema ei saada.Millise spordiala esindajad tänapäeval üldse keemiat ei pane?Kõik panevad suuremal või vähemal määral!See on ju äri.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #29980
    sam
    Member

Mina ehk ei ole küll see õige inimene sellele küsimusele vastama,aga midagi ma olen ikkagi endale selgeks teinud.Fitnessis ei liigitata minu teada võistlejaid mitte kaalu järgi vaid mingi muu süsteemi alusel.Suurvõistlustel pidi ka vanuseklassid olema.Fitnessis on rohkem sellised soonilisemad vennad,mass ei olegi vast nii oluline.Liikumine on tähtsal kohal.Ma võin küll mõnes asjas mööda panna,tõesti ehk mõni spetsialist oskab täpsustada.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #29978
    sam
    Member

Vend vähk ongi selline andekas sportlane,kes võistleb nii kulturismis kui ka fitnessis.See Eesti kulturismi tase ei ole veel nii tugev,et saame juba tõsisemalt eristama hakata kulturismi ja fitnessit Eestis.Vähk ei ole kindlasti ainuke Eesti kulturist fitnessi ridades-neid on teisigi.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #29973
    sam
    Member

Vaatasin viimaseid võistluste tulemusi lamadessurumises.Seal oli hr Vähi 155 kg surunud.Selles kaalus ja ilma võistlussärgita on see ju kõva tulemus!Tubli!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #29964
    sam
    Member

Jaa,vähk pidavat seal Revalis ikka treenima.Kas se Marko on mingi pesumajatöötaja vä?Neiu-see tähendab neiu.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #29960
    sam
    Member

Marko,jäta tembutamine!Sa ei ole mingi neiu!Vend vähk on tegija.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #29958
    sam
    Member

…vähk praegu treenib?Kas ikka Revalis?

in reply to: Tähelepanu! #29162
    sam
    Member

Kus on kirjas,et metaani just kulturistidele toodetakse?Keegi on vist ajakirjanduses töeliselt huvitatud kulturismi kui spordiala täistegemisestl.

in reply to: Treenerid Reval-Spordis. #27881
    sam
    Member

Jah,ka mina olen sellest nilbest treenerist Reval Spordis kuulnud,aga viimasel ajal on mees tõesti rohkem klientidega tegelenud,ju on siit üht-teist õppinud.Jätkaku samas vaimus,ehk siis talle andestatakse et ta on laiskvorst,tainapea…(“Viimne Reliikvia”)

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 60 total)