sam
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sam
MemberMillegi pärast minu üks vastus ei jõudnudki kohale.Ok,proovin uuesti.Jah,selline põlvevalu võib halvasti lõppeda,proovi teisi jala harjutusi,kui võimalik.Hoia põlveliigeseid!
sam
MemberÄra põe!Hoia lipp kõrgel!Sa ei pea õllest loobuma,esialgu piisab,kui piirad õllejoomist.Sellega oleks algus tehtud.Oma priske kere pärast ei pea häbi tundma.Kas usud tõesti,et mingi kahemeetrine ja 60 kg kaaluv tegelane ennast paremini tunneb?Räägi spordiarstiga ja tule trenni!
sam
MemberJõusaali eesmärk ei ole alati suured ja ilusad musklid.Trenni tehakse ka hea enesetunde ja vormisoleku pärast.Paljud paksukesed häbenevad oma keha ja ei julge sellepärast kuhugi minna,isegi mitte jõusaali.Kui on tõsine soov oma lodeva kehaga midagi ette võtta,siis ikka spordisaali ja võimalusel konsulteerida arstiga ja treeneriga.
sam
Membersee tähendab,et peaaegu maksimum,kui maksimum on elu eest võitlemine.Inimene on konsentreerunud ainult treeningule,mitte jutuajamisele sõpradega keset jõusaali.(mitte trennijutu ajamisele)
sam
MemberMinu andmetel ei ole tal mingit treenerit.Mees on lihtsalt aastate jooksul ise palju teadmisi omandanud.Muide,kreatiin võidakse varsti keelatud aineks kuulutada,kõik on aja küsimus.
sam
Memberei hakka keegi siin valjuhäälselt pasundama,et kuulake kõik,ma panen keemiat!Kas vend vähk paneb keemiat või ei,seda ei oska ma öelda-kõik on suhteline.Kreatiin on ju ka tegelikult keemia,aga ta ei ole keelatud.Selle järgi,kuidas vend vähk trenni teeb võib isegi arvata,et ei võta keelatud aineid,kuna treeninguintensiivsus on tõesti maksimumilähedane.Sellise treeninguga jõuab ju igal juhul mingi tulemuseni!
sam
MemberSee väide on ju tegelikult absurdne!Kulturistid panevad keemiat küll rohkem kui fitnessi võistlejad.Profifitnessist võib osa võtta nii treenitud kehaga maadleja,poksija kui ka strippar,aga kulturismivõistlustele suurte lihamägedega neid juba võistlema ei saada.Millise spordiala esindajad tänapäeval üldse keemiat ei pane?Kõik panevad suuremal või vähemal määral!See on ju äri.
sam
MemberMina ehk ei ole küll see õige inimene sellele küsimusele vastama,aga midagi ma olen ikkagi endale selgeks teinud.Fitnessis ei liigitata minu teada võistlejaid mitte kaalu järgi vaid mingi muu süsteemi alusel.Suurvõistlustel pidi ka vanuseklassid olema.Fitnessis on rohkem sellised soonilisemad vennad,mass ei olegi vast nii oluline.Liikumine on tähtsal kohal.Ma võin küll mõnes asjas mööda panna,tõesti ehk mõni spetsialist oskab täpsustada.
sam
MemberVend vähk ongi selline andekas sportlane,kes võistleb nii kulturismis kui ka fitnessis.See Eesti kulturismi tase ei ole veel nii tugev,et saame juba tõsisemalt eristama hakata kulturismi ja fitnessit Eestis.Vähk ei ole kindlasti ainuke Eesti kulturist fitnessi ridades-neid on teisigi.
sam
MemberVaatasin viimaseid võistluste tulemusi lamadessurumises.Seal oli hr Vähi 155 kg surunud.Selles kaalus ja ilma võistlussärgita on see ju kõva tulemus!Tubli!
sam
MemberJaa,vähk pidavat seal Revalis ikka treenima.Kas se Marko on mingi pesumajatöötaja vä?Neiu-see tähendab neiu.
sam
MemberMarko,jäta tembutamine!Sa ei ole mingi neiu!Vend vähk on tegija.
sam
Member…vähk praegu treenib?Kas ikka Revalis?
sam
MemberKus on kirjas,et metaani just kulturistidele toodetakse?Keegi on vist ajakirjanduses töeliselt huvitatud kulturismi kui spordiala täistegemisestl.
sam
MemberJah,ka mina olen sellest nilbest treenerist Reval Spordis kuulnud,aga viimasel ajal on mees tõesti rohkem klientidega tegelenud,ju on siit üht-teist õppinud.Jätkaku samas vaimus,ehk siis talle andestatakse et ta on laiskvorst,tainapea…(“Viimne Reliikvia”)
-
AutorPostitused