sam
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
sam
MemberKahju küll,aga ükski revali logard ei tule sinu juurde maale isegi mitte suure raha eest.See jutustav jõuk seal kardab tööd ja higistamist.Lihtsam on ju arendada näpulihaseid mobiiltelefoni klaviatuuril,kui hantlit,veel hullem labidat käes hoida.Vähile:soovitasid siin murega treeneri poole pöörduda.Kas sa ei ole siis näinud Reval-Spordi treeneri kommentaare?Kui treeneri käest ei ole mõtet küsida,siis suure murega ikka proovitakse leida keegi ,kes aitab.Selle Marko kohta on ikka tabavalt öeldud küll:loll Marko.Tema viimane soperdis on selleks piisavalt hea näide.
sam
MemberMa ei usu,et vend vähk müntidega rohkem tegeleb kui kulturismiga.Ah,mis me siin ikka õiendame.Äkki peategelane ise võtab ka sõna ja valgustab meid oma tegemistest.Mina lähen igal juhul trenni.
sam
MemberVIIMASTE DOPINGUKONTROLLI TULEMUSTE PÕHJAL TULI JU VÄHK IKKAGI EESTI MEISTRIKS!
ÕNNITLUSED.EHK TULEB MEES NÜÜD IKKA KEVADEL VÄLJA.
sam
MemberSellel aastal oli esmakordselt nii,et peale vabalt poseerimist tulid kohe kohustuslikud poosid?
sam
MemberVaene vennike kutsuti alguses ühe ja siis teise konkurendiga eraldi välja jõudu proovima.Tõesti oli üritus vend vähja suhtes nats ebaõiglane,sest see kolmanda koha mees kogus sellel ajal jõudu,kui vähk esimesega higistas.Mina küll ei suudaks nii pikalt maksimaalselt poseerida.Poseerimine ju väsitab.
sam
MemberÕnnitlused vähjale.Võistluste fotod on täitsa tip-top.Tegelikult olid kõik need vähja kaalu esimesed kolm üsna võrdsed.Suurim konkurents oligi just selles kaalus.Kui vähk juba kolmandat korda poseerima kutsuti,siis ausalt,mina teda ei kadestanud.Kevadel lihtsalt peab paremini minema.
sam
Membersee ei ole küll minu asi,aga äkki saad selle küsimuse siiski eraldi teemasse paigutada.Ei ole kindel palju sellest siin rääkida tahetakse,kuigi kindlasti on ka vähk sportlasena selle murega seotud nagu teised.
sam
MemberSuvisest juubelitervitusest on välja kujunenud üks tubli teema,kus on küll igasugused teemad läbi lipsanud milledega loo peategelane tahest -tahtmata seotud on.Kulturismiga.Edu talle ja ka teistele Eesti kulturismiga tegelejatele!
sam
Membersiis hiilgan mina oma teadmistega:neli meest,vend vähk ise oli viies.
sam
MemberOlin siiani kindel,et olen täna siin ainuke,aga ei.Inimestele on tekkinud arvutid koju ja veel netis ka-see ongi ju progress!Kallis Katrin.Eks minagi olen siin välja lugenud,et vähk tuleb,aga siiski ei ole ma selles veel täielikult kindel.Ma lihtsalt olen selline uudishimulik ja vähk on jätnud täpselt sellise saladusliku sisuga informatsiooni endast siia,mis saab mida iganes tähendada.
sam
MemberKurvad uudised vend vähi kodumaalt lahkumise ja uhkeks,ülbeks minemise kohta olid seekord jälle enneaegsed.Loen ja nuputan,kas isand vähk ikka tuleb välja?Räägib siin ühest nädalast,aga midagi 100 prossu ei ole maininud.
sam
MemberLoodan ka,et ta esineb.Tema vabakavad on olnud väga toredad,loodan,et ta meid ka sellel aastal üllatab.
sam
MemberVõistlusteni on jäänud ainult 3 nädalat,loodan seda ilmaimet ise näha.
sam
MemberMina vend Vähi asemel kohe võtaksin Arnoldiga ühendust ja kaupleksin särgi välja.See on seal pildi peal küll vähk.Käsi on ikka jäme küll!Ma ei saa täpselt aru,mis harjutust ta teeb.
sam
MemberEi ole kindel,et see loll Alan oma andekustega nüüd ise 200 täis ei teinud,loodan,et mitte.Kallis Eesti rahvas!Nagu näete on vend vähi teema kogunud juba 200 kommentaari.Siin on olnud erinevai teemasid,enamus probleeme on lahendatud.Ei tea,kas vähk saab nüüd Arnoldilt püksid ka?Jõudu ja jaksu kõigile sportlastele erinevates saalides!
-
AutorPostitused