salver
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
salver
Memberimekspandav on see, et te enamus siin loete suht täpselt oma tarbituid kaloreid, milleks? Mida see näitab teile? Oluliseks peetakse jah seda, et olenevalt eesmärgist tuleb tarbida rohkem/vähem energiat kui kulutatakse, aga vaevalt see kulutatud kaloraazh nii täpselt teada on. Mina söön just nii palju, et peeglist vaadates oleks näha muutust (ja loomulikult, et ka kõht oleks täis), kui pole siis korrigeerin söögikoguseid, kuid miks ikkagi on vaja kaloreid lugeda?
salver
Membermul küll enam isuga hommikul probleeme pole aga kunagi kui veel oli, hakkasin hommikujooksu tegema….isu tuli iseenesest ja edasi on kõik juba harjumise asi.
salver
Memberjalgade trenn muuda jõusaalis vähem intensiivseks (tee vastupidavustreeningut, mitte jõutreeningut). Aga see ainult minu arvamus.
salver
Memberminu arvates sõltub silmaga nähtav lihase areng sellest, millises vormis ollakse enne treeningute alustamist. Ja see, kes ennast igal võimalikul hetkel peeglist “imetleb”, harjub sellega ära ja ei märkagi muutust. Sama on ju pikkusega…. Kõige rohkem märkad ikka erinevust kahe erineval ajahetkel endast tehtud piltide võrdlemisel
salver
Membersiin pole mingit lollust …. hakkame sellest peale et geene ei saada emalt vaid mõlemalt vanemalt …. ja evolutsiooni käigus on ikka geenid arenenud küll erinevalt … olenevalt keskonnast ja piirkonna tavadest ….. kusagil indias on näiteks mingi hõim kellel pole alko lahustamise geene ja jäävad tilgast viinast jummala lakku täis ….. ja kui selle hõimu inimene paaritub norm inimesega siis on sellel lapsel kindlasti probleeme alkoga jne …ja jutt pole isast vaid jutt on 1000 aastast põlvkondade vahetumisest ja selle ajaga ikka muutuvad geenid küll …. ja seda usun ma küll et kulturisti lapsel on kergem lihast trenniga peale saada kui kondikubu lapsel …. seega kohe kindlasti annavad vanemad oma eelduseid ja puuduseid edasi ….
esimese lõiguga võiks ju isegi nõustuda, aga väide, et praeguse kulturisti edasi antavad eeldused/geenid avalduvad järglastel samamoodi, on küll pigem ekslik.
Inimesed, lisaks väliselt avalduvate geenidega, annavad edasi ka geene, mis teatud põlvkondadel ei pruugi avalduda (jäävad varju ja avalduvad nt ülejärgmistel põlvedel). Selliselt käituvad tihti geenid, mis kannavad mingit pärilikku haigust. Samuti ei saa ju väita, et tänased kulturistid on oma lihasmassi geenidega pärinud. Võib ju rääkida mingist eelsoodumusest, kuid kui paljud meist teevad selle teadasaamiseks vereanalüüse (muudmoodi teada ei saa ju), ma arvan et protsentuaalselt väike käputäis. Ja ometigi võib olla mingisugusel kondisel tüübil olemas just sellised eeldused, kuid seda teadmata ei pruugi ta neid üldse ära kasutada vaid seda võib teha tema järglane jne.
Mina arvan, et geenid on üks asi, mis kindlasti loeb, kuid olulisem on ehk siiski keskkond, kultuur ja elustiil. Võimalik ju, et lõunamaine kliima ja sealne keskkond soosib tõmmunahaliste kiiremat arengut ja teatud talendi sirgumist. Teisel pool ekvaatorit saadakse ju ka varem suguküpseks….
salver
MemberÄra vähenda valgu kogust toidus, vaid hoopis proteiini sheigis. Minu arust ongi kõige ideaalsem variant, et saada valk toidust kätte.Proteiini ja kreatiini võib kasutada küll samaaegselt, kuid ära neid siiski ühte sheiki pane.
mis jutt/soovitus see on?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nt WDGP sisaldab mitmeid lisandeid koos, sh ka kreatiini ja valku. Ei välista ei üks ega teine teist. Kuid kreatiini mõju on suurem kasutades siiski teda koos süsivesikutega.
Ja üleüldse tuleks võimaluse korral toidulisandeid vältida, eriti veel kui ollakse algaja
salver
MemberTuligi nüüd seline küsimus, et kas seda peab tarvitama ikka peale trenni tegemist
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?soovitavalt ikka pärast trenni
salver
MemberKüsin ,et kuidas oleks kasulik juurde võtta ,kui trenni ei tee??Olen 2 nädalaga kuskil 3 kg juurde võtnud ja trenni pole teinud ,lihtsalt rohkem söönud.Pean veel juurde võtma ,aga kuidas saaksin nii ,et rohkem tuleb liha ,mitte rasva?Olen alakaalus ja pean juurde võtma.Olin nii kõhna ,et ainult luu ja nahk ,liha ei olnud isegi.Enne tegin igapäev trenni?Kuidas peaksin kaalu tõusmist jätkama ,et rasva ei tuleks ja tuleks liha luudele?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inimese organism on selline isereguleeriv automaatsüsteem, mis liigutab energiat sinna, kuhu teda vaja on. Kui sa lihaseid ei kasuta, ei treeni, siis puudub vajadus lihast kasvatada. Kui keegi suudaks ajusignaale selliselt juhtida, et need stimuleeriksid lihase kasvu siis … oleks ta ilmselt esimene kes nii suudaks (vähemasti ma pole neist midagi kuulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).Seega katsu ikka mingisugustki trenni teha kui võimalik

salver
Memberpäris nali pole …. bioloogias õpetati et kuna on soe siis kehal vaja palju pinda et higistamise teel keha maha jahutada … külmas piirkonnas elavatel on vastupidi et vältida külmumist tuleb hoida keha pindala võimalikult väike seega ka jäsemed lühemad ja väiksemad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ….
allpool on mingi artikkel ka selle kohta …… kuid bioloogi tunnist hästi meeles:)
…. samuti on veel rasva kogus kehal ka seotud sellega kus kandis elad …. soojas kohas on inimestel rasva kehal vähem kuna see mõjub nagu isover ….. et külmas kohas nagu eesti ongi inimestel paratamatult rasva kehal rohkem … Big ears and long legs – Big ears help to cool down their owners by radiating heat out of the animal’s body. Like big ears, long legs also radiate body heat. And, long legs keep vital internal organs away from the hot ground. Some insects and lizards keep their insides cooler by straightening out their legs as they walk across the hot ground. Thick Fur and Long Legs – Moose spend winters in pretty much the same areas that they spend their summers.
Their thick fur keeps them nice and warm and their long legs allow them to walk through the snow. Caribou have a thick fur coat and for food walk to areas where the snow cover in thinnest. These are usually treeless and high-lying areas where strong winds blow fresh snow away. The caribou use their strong hooves to paw the snow away to get to edible plants.
ja ilmselt tuleneb lõunamaa sprinterite kiirus sellest, et pikkade koibadega kiirete omanike eest ära joosta
salver
Membertegelt ma kunagi tegin nii et poes vaatasin 20 kg ketast ja siis oma šveitsi noaga lõikasin sealt 10 kilo ketast maha ja nii saingi omale tasuta 10 kilose ketta
vot kus on mehel viitsimist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lähed poodi ja lõikad kangi ja kettaid?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jõusaali atribuutikat ma ise kunagi ostnud pole… selle “kontrollmehhanismi” pärisin ma oma õppejõult…
Nt üks nuga, mida tahtsin osta, oli tehtud mingist pronksisulamist, millel oli läikiv kroomikiht peal, ja ega ma muudmoodi teada ei saandki kui tegin oma noaga testi….missest et peal oli stainless steel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seega igasugust p….ska müüakse ja ma ei tahaks olla selle ohver
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>salver
MemberIgal juhul tasub uurida. Tundub nagu rütmihäire? Mul oli ka nii, et raskused ja kõik jõunäitajad paranesid, kuid siis ühel päeval oli reuma südamesse pugenud ja pidin kasti minema.Täna olen seda meelt, et parem igast lisandid üldse ära jätta, sest tegelikult me siiski ei tea, kuidas miski meile lõpuks mõjub ja kasu asemel hoopis kahju teeb.
Sporti tasub siiski tervise parandamise, mitte lõhkumise nimel teha.
Ja kindel soovitus, võta vähe vabamalt. St trenni jõuab ikka teha ja elus ongi erinevad ajad. Parem ise vähe maha võtta, kui hiljem seda kahetseda, et ei tunnetanud, mida organism teeb!
Kindlasti ei tohi õhtupoolikul trenni teha, siis ka raske maha rahuneda ja pikali visates võib mootor jamama hakata!
see, viimanegi soovitus suht individuaalne (aga jah üldiselt see kehtib)…minu enamus treeningutest(jõusaalitreeningutest) toimuvadki õhtul (ca 21. 00-22.00/23.00), pärast mida pruugib mulle ainult näidata, kus on voodi, padi….ja juba magan
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .salver
Membermis kate, mis kate … metall koorub maha või whatever sulam sinna peale “keevitatud” pole… No omaaruga ostsingi täismetallist kangi aga seal powermanis härra kukk ja tädi kana ei tee vahet ( või neil polnud kavas seda öelda )anyway, sealt kogemus olemas – nüüd võtan mujalt
mina nt kasutan metallist esemete ostmisel hiina päritoluga universaalnuga, millega proovin metalli kõvadust ja kattekihi kvaliteeti…kui nuga ikka lõikab, siis ma seda ei osta
Memberostsin koju väikese treening seadme stepperi ja olen nüüd usinalt trenni teinud+hantilid ja kõht. Kas vastab tõele.et kui hakkad trenni tegema,siis algul võib kaal tõusta,sest lihased tulevad juurde ja alles siis hakkab kaal langema,sest tekkinud lihased hakkavad siis rasva hävitama. Mul juures nädalaga u 0,5kg,kuigi tahaks ikka alla võttakaua sa juba treenind oled?…kui ainult 1-2 nädalat, siis pole ju võimalik erilisi üldistusi kaalu suhtes teha. Jälgi seda ikka mitmeid nädalaid.
Mudu on reegel ikka, et söö õhtuti vähem süsivesikuid, kui tahad alla võtta (ja tee rohkem aeroobset trenni)
salver
MemberEttevajunud õlad tulenevad suurel määral ka eluviisist: inimene, kellel istuv töö, teeb vähe puhkepause ja trenni ei tee, ongi suure tõenäosusega selline. Igasugused treeningud parandavad tunduvalt keha distsipliini, millega vähenevad kokkuvõttes ka kõik keha “väärarengud”. Seega minu arvates ei ole ühes soovitust, et treeni neid lihasgruppe ja probleem kaob. Mina olen juba 6 aastat tegelenud aktiivselt tantsimisega, kus on samuti oluline tunnetada oma keha ja millega tegeledes on rüht palju sirgem. Seega igasugune treening tuleb kasuks.
Palju keerulisem oleks vastata küsimusele, kuidas saada “o” jalgadest lahti
Membersilmas pidasin siis seda et kui tänaval tullakse tüli norima narkari poolt siis olen võimeline selle narkari üldjuhul kahjutuks tegema ja seda peaks suutma ikka iga mees …. poisikesed ei suuda seda nagunii see on selge …ja minu steitment teeb tõesti enamuse mehi mitte meesteks klassikalises mõttes …. klassikaline mees on pere eest hoolitseja ja selle kaitsja …. tänapäeval on asi teisiti … kui keskmine mees ärkab üles öösel ja kuuleb et korteris või majas on varas siis jääb vagusi pikali et järsku läheb pätt minema ja järsku naaber kutsub politsei …. minu visioon asjast on aga selline et haarad kätte esimese kõva eseme ja lähed materdama ….
tundub, et sa paned mehi alahindama nende vastast … tänapäeval on ka ütlemine, et tark ei torma…ja kunagi ei tea, mis oskustega tüüp sul vastas on
-
AutorPostitused