Skip to main content

salver

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 253 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Ületreening #97193
    salver
    Member

minul kadusid lihase tõmblemised ära, kui hakkasin rohkem magneesiumirikkaid toite sööma

in reply to: kui vanalt hakkasite massi viskama? #97188
    salver
    Member

15a : 160cm : 65kg

25a : 185cm : 85/87kg

in reply to: lisage oma arvamus ! #97187
    salver
    Member

olen 16 a vana hetkel 170 cm pikk kaalun 85kg käin jõusaalis aga küsimus on selles , et kuidas te arvate kas minusugune noormees veel kasvab umbes 10-15 cm ja mida võiks rohkem süüa nt vitamiine , et kasvu juurde tuleks
    in reply to: lihasmassi kasvatus #96797
    salver
    Member

Krt.just küsisin seda siin teises kohas aga pohhui see.Küsin siis et kuna neid kavasid seal siis vahetatakse või siis nn. uuendatakse.Mis aja järelt umbes.

mis mõte sellel uuendusel on…..kui oled algaja, teed kirjapandu järgi….oled kogenud, teed juba endale ise kavasid….need ju koostatud treenerite poolt ja soovituslikud, mitte jäigad…et nende küljes peaks aastaid rippuma…..sama hästi võiksid teha teatud kombinatoorika valemit kasutades lõpliku arvu jagu kavasid valmis ja proovida neid enda peal ja lõpuks leida endale sobivaimad….ja siis saad käsi südamel väita, et just need kavad on õiged, sinu jaoks õiged.

in reply to: õhtusöök #96701
    salver
    Member

pärast trenni, olenemata kellaajast, millal trenn läbi saab, söön selliseid asju – valguallikana kanaliha, kala, munavalged, kodujuust; süsivesikud tulevad riisist (meeldib pruun riis), banaan, makaronid, kartul; rasvad saan neist enamustest natukene. Kui salati kõrvale teen, panen kindlasti õlisid ka sinna sekka. Salat koosneb ka väga erinevatest asjadest: porgand, kaalikas, kapsas, peet, kurk, tomat jne. Kokkuvõttes – menüü võimalikult mitmekesine ja sõltuvalt sellest, mida hetkel leidub, ja “mängin” kogustega.

Kindlasti jäid ka miskid asjad välja aga üldjoontes on see nii. Kogused on muidugi erinevad. Kui hiline trenn, siis väiksem, varem – suurem kogus.

Kuna minu eesmärk pole kulturistiks hakata, siis ma luban endale rohkem ka kõrvalekaldumisi toidumenüüst, kuid trennipäeval hoian end ikka kursil. Praegu ka mul massitsükkel, niiet söön palju.

in reply to: kasv kinni #96618
    salver
    Member

nu jah raskem on treenida aga see-eest lõpptulemus on prem.

oled sa kindel, et tead, millal saabub see lõpptulemus?

in reply to: 2 päeva kava #96612
    salver
    Member

silma jäi veel üks harjutus, millest mina päris täpselt aru ei saa – Surumine üles (istudes, sirge seljaga, peopesad välja poole). Kuidas seda tehakse?

Muidu jah päris mahukas kava. Mulle endale meeldib käsi (biits, triits) eraldi päeval treenida. Eks see erinevate lihaspiirkondade erineva mahuga koormamine ole ikka kasulik ka teatud juhtudel. Ma isegi teen praegu selga tunduvalt rohkem teistest lihastest, kuna too pole eriti järgi tulnud teistele lihastele.

in reply to: Koos lihastega tuleb ka rasva(mitte palju)? #96609
    salver
    Member

Ilma kolesteroolita ei saa , organism teeb selle baasil hormoone nagu testosteroon näiteks.

lisaks sellele pidavat kolesterool (mõistlik kogus) hoidma ka veresoonte seinad elastsed.

in reply to: Vahvad sheigid #96606
    salver
    Member

On äkki kellegil mõningaid vahvaid sheike, mida blenderiga valmistada saaks. Need võivad olla nii valguga kui ilma. Ja seda ka veel et kuidas siis ikkagi on valguga enne trenni. On see vajalik või ei.

kõige efektiivsem…loe siin leiduvaid artikleid pealkirjaga a’la “Toitumine enne ja pärast treeninguid” jms.

1sheik

2sheik

3sheik

…ja otsi ise ka, neid on siin veel palju

Jõudu!

in reply to: L-carnitine #96084
    salver
    Member

tundub, et kes tõestab teaduslikult ära l-karnitiini positiivse mõju treeningprotsessile, on tehtud vend.

Aga igastahes nüüd ma tean, et kui mul sperme hakkab puudu jääma, siis abi saan l-karnitiinist

in reply to: Väike küsimus #95858
    salver
    Member

Aga õpetusel on kirjas et 5 päeva ja siis 2-4 nädalat pausi aga , kui ma paar nädalt kauem teen ja siis paus kas see mõjub halvasti?

parandan….loe oma enda pandud lingilt uuesti tekst läbi, siis saad teada, mis su viimases postis valesti. Ei tohiks halvasti mõjuda, kui võtad nii, nagu pakendil kirjas.

in reply to: magusaisu #95873
    salver
    Member

mis ohud nendel kroomitabletidel on
    in reply to: magusaisu #95865
    salver
    Member

mis ma siis õhtuti võin süüa kui pole soovitav süüa ..riisi, makaroni …sai ..jne.

loe ka nt eelmist lehekülge, seal saad ühe soovituse… lisaks võid juu nt ka tomatimahla v keefiri, v siis hiljuti olen avastand, et päris ok on süüa pool pakki naturaalset kohupiima ja õuna sinna juurde

in reply to: Väike küsimus #95821
    salver
    Member

Tere!

Selline küsimus ,et ma akkasin uuesti kreatiini kasutama ma teen 5 päeva nädalas jõusaali ja akkasin kasutama puhast kreatiini+viinamarjasuhkut teen niukest sega et 5g kreatiini ja 35g viinamarja suhkrut kas see lisab väga palju rasva või kaala aind suureneb paari kg võrra ja rasv kaob trenni kulult ära? Ja preegu sisse käimis ajal 4 korda päevas tarbin ja pärast 5 päeva akkan 2 korda päeva seda segu? http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=307

väga segane tekst. Nii noored, kes ei oska ennast veel korralikult väljendadagi, ei peaks üldse kreatiiniga mässama. Aga noh, kuna selline soovitus miskit niikuinii ei maksa, siis kõige otstarbekam on toidulisandeid tarvitada vastavalt pakendil toodud juhistele ja kogu lugu, miks pead veel siin seda küsima, aru ma ei saa. Kui sa omale tolmuimeja ostad, siis sa ju ei hakka foorumites küsima, et kuidas ma ikkagi seda kasutama pean

in reply to: magusaisu #95819
    salver
    Member

kuskilt olen kuulnud, et üheks magusaisu tekitajaks on ka magneesiumi defitsiit organismis. Ei oskagi öelda, mis minu puhul aitas (sõin enne tugevate treeningute alustamist samuti pea iga päev magusat:shokolaadid, küpsised jms), kas lisamineraalkapslite tarvitamine v teadlik õige toitumine (arvan et mõlemad). Mõnikord on õhtuti tõesti tunne, et nüüd kui oleks, keeraks ühe tahvli shoksi sisse, aga siis meenub, et külmikus on porgandeid ja asju, ja järan neid, siis ei tule enam meeldegi midagi magusat igatseda. Vot.

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 253 total)