salver
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
salver
Membertervist, et sis küsiksin lihtsalt mitu seeriat ja kui palju kordusi teete kui lihast kasvatate?, milliste seeriatega oleks teie arust kõige tõhusam lihast pumbata? Ise käin 2-st aaastat jõusaalis ja olen juba mõnda aega proteiini ka tarvitanud.sa pidasid vast proteiini all silmas ikka mõnda pulbrilist toidulisandit?!
Ja see, et sa seda tarvitad, pole mingi eriline näitaja, et seda peaks eraldi ära mainima.
Kordused jäävad minul 6-12 vahele, sõltuvalt harjutusest, igas harjutuses 2-3 seeriat. Lisaks suur kogus tervislikku toitu päeva jooksul.
salver
MemberMa küsisin nõu küll, aga mul on paras kogus teadmisi juba all. Ma ei saa kõike tõepähe võtta. Vabandust kui ma kedagi solvasin.Mõnes mõttes ma eeldan, et tegelikult teen ma kõik õigesti. Ma olen väga palju lugenud ja uurinud ja läbi kaalunud. Minu lähenemine on kombinatsioon paljudest erinevatest asjadest, mis ma olen lugenud. Ma tean, et suurele osale infost leiab edasi otsides ka kinnitavaid ja überlükkavaid tõendeid. Asi, mida ma ei ole seni mitte kusagilt leidnud on see – Millist progressi tasub millise kava puhul oodata? Kas minu praegune progress on vastavuses sellega mis ta võiks olla, või ma siiski jõusaalis ei näe piisavalt vaeva… või kas ma söön mitu korda nii palju kaloreid kui ma peaksin… Mul on toores info ilma kogemusteta! Ma ei oska teha järeldusi sellest, mida ma kogen.
Kasu on siiski ka olnud. Kui on füsioloogiliselt praktiliselt võimatu samaaegselt kaotada rasva ja kasvatada lihasmassi, siis on ka loogiline arvata, et mul on praegu lihasmassi kasvatamise režiim. Ma mõtlesin, et äkki peaks mõne nädala pärast lõpetama raskuste suurendamise mõneks ajaks ja lihtsalt suurendama kordusi – kulutaks kaloreid ja säilitaks lihast. Suurendaks ka vastupidavust. Kusagilt kuulsin ma linnalegendi tasemel ka seda, et rasva kaotus algab tegelikult alles peale 2 kuud treeninguid. Keegi siin pole seda maininud. Kas see on vale?
oled ikka kindel, et see on just nõu, mida sa küsid?????
Kuidas saab keegi, kes sind ei tunne ja veel vähem teab sinu organismi käitumist erinevates situatsioonides, anda sulle praktilise väärtusega nõu????? Kui sul on terve suur hulk teoreetilisi teadmisi olemas, siis ole hea….praktiseeri neid. Kas sa arvad, et nt ülikooli lõpetanu võib tugevalt vastu rinda tagudes öelda, et ta teab oma erialast kõike? Kogemused tulevadki läbi praktika ning sinu omandatud teoreetilisi teadmisi saad ainult sina ise rakendada.
Muide, enamus siin on andnudki sulle arvamusi sinu koostatud kavade kohta…kuid need sulle miskipärast ei sobi. Ja ülekohtune on ju nõuda, et nad teaksid, kuidas sulle selline kava praktiliselt mõjub. Igaüks saabki seda ainult omaenda või sõprade (juttude ja nähtu põhjal) mätta otsast arvata.
Niiet soovitus edaspidiseks: Kui tahad, et keegi sulle midagi soovitaks, siis ära näita ennast siin kõiketeadjana.
salver
MemberKui luumassi tootmine lakkab peal 30. eluaastat, siis:1) 8% kiiruse korral oleme kaotanud luumassi täielikult 12,5 aastaga
2) 18% kiiruse korral aga koguni 5,5 aastaga.
Nüüd, kas
a) Inimene jätkab luumassi tootmist ka peale 30. aastat ja veel isegi mitukümmend aastat peale 30. sünnipäeva
või
salver
Memberma proovin nüüd midagi sellist süüa, mis valku ja süsivesikuid annab, aga kas see päris toidukord peaks olema selline liha toit või samuti mis sisaldab teatud aineid, ma arvan et kartulit ja siis nt hakklihakaste või siis kartulid ja viinerid(pihvid) ei ole just kõige parem, et midagi peaks ka lisaks veel olema, piima joon ka ikka mitu klaasi päevas.lisaks lihale (kana, kala) (viinereid ja muud seesugust küll ei soovitaks) ja kartulile/pastale/riisile peaks ka kindlasti korralik ports toorsalatit juures olema
salver
MemberSinu enda hea arengu seisukohalt oleks parem, kui sa küsiksid kommentaare oma päevase toidusedeli, mitte toidulisandite kohta. Algajate puhul pole küll oluline, mis lisandeid võtad, kuid seda tähtsam on see, mida sa päeva jooksul tarvitad (tavatoit).
Soojenduse kohapealt niipalju, et sinu mõtetuks peetud jalgratast kasutavad soojenduseks kindlasti märksa rohkem treenijaid, kui kõhulihaste ja alaselja harjutusi, aga – it’s your call. Minule nt meeldib soojenduseks teha sõudeergomeetrit – “soojendab” kõiki lihaseid.
Kava kohapealt, et eesmärk on sul üllas ja idealistliku laadi, et paned ülakehale lihast, kõhulihastelt võtad “peki” ja jalalihastelt võtad veidi mõlemat vms. Nagu juba eespool öeldi, kaks asja korraga ei saa, ehk tulemus ei saa olema korraga nii pekki põletav kui lihaseid kasvatav. Veelgi olulisem kava jaotusest on soorituste kvaliteet. Nagu ühes artiklis oli, on võimalik ka 3 seeriaga üks lihasgrupp piisavalt ära väsitada…..
Kuid kõige parem soovitus sulle on siiski spetsialisti oma, mis tuleneb tema enda v teiste juba läbiproovitud kavadest. Kui see, mille üles riputasid, ongi taoline kava, siis tee seda paar kuud ja kui pole rahul, siis tee muudatusi, nii leiadki omale sobivaima. Ja veelkord – toitumine on sama tähtis kui trenn.
Jõudu!
salver
MemberJa, Jah niisama tavalisel veel on halb maitse aga, kui seda segada veega siis läheb maitse tunduvamalt paremaks.
salver
MemberMul labajala liigesed ning põlved ja lõualuu. Lõualuuga oli mõned aastad tagasi lahe asi, sõin just liha ja läksin liiga hoogu ja liiges läks nagu välja. Suu sain küll kinni panna aga väga ebamugav oli. See oli siis paar päeva, lõpuks lihtsalt andsin endale tutaka mööda lõugu ja oligi tagasi. Nüüd püüan söömisel tasane ja ettevaatlik olla. Muideks, suudlemisel on ka eriti rõve see, kui hakkab naksuma. Eitea mida küll tyttö sel ajal mõtleb:Dsama lugu. Kui liiga hoogu sattuda ja ala- ja ülalõug enam kuidagi iseenesest kohtuda ei taha, siis on igasugune seksi isu läind kah….nojah…hambaarsti juures on mul sama asi tekkind, eriti veel kui hoida suud võimalikult palju lahti ja pikemat aega. Seal aga pole karta midagi, arstitädi “keerab” lõdva randmega jälle paika.
salver
Memberaga keegi spartakiaadi tallinnas on näind?
salver
Memberseeriateks jaotatult tulevad numbrid selliselt: 1. seeria – 15, 2. seeria – 12, 3. seeria – 10, 4. seeria 8. Seeriate vahed 1-1.30min
salver
MemberSelline küsimus/arvamus, et see 100% Whey Gold Standard on küll hea maitsega ja soodne aga mulle tundub et tulemused pole nii head kui No.1-ga. On neil proteiini jookide sisaldus väga erinev? Proteiini sisaldavad ju kõik enamvähem ühe palju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mismõttes enamvähem?. Vähemasti pakendite etikettidel on koostised toodud, samuti siinsetes toodete kirjeldustes vm. Antud toodete puhul on ikka vahe sees. NO.1’s on proteiini osakaal suurem.
salver
MemberKui tihti peaks ikkagi BodyPumpi tegema ja milliste raskustega, et kaalus kiiresti alla võtta ilma näljutamiseta? Naissoost siis olen, 160 pikk, mitte väga tugev. Siiamaani olen tegelenud 3 kuud, aga kaalu alanemist küll näha pole. Trenn ise on tore, aga kuidas seda veel mõjusamaks saaks muuta? Plaan oleks vähendada 8-9 kg võimalikult kiiresti, aga tervisesõbralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>üldsõnalisele küsimusele/probleemile saab ka ainult üldsõnaliselt vastata: raskused peaksid olema valitud nii, et lihased oleks trenni lõppedes ära väsitatud ning et pulsisagedused oleksid sinu jaoks ohututes piirides (antud juhul võimalikult suure osa treeningajast peaksid viibima aeroobses faasis). Samuti kehakaalule mõjub see, mida sööd.
salver
Memberet siis kokkuvõtlikult: kui mõlemat harjutust tehniliselt õigesti teha, siis erinevus on märgatav (kätekõverdused rakendavad töösse rohkem lihaseid). M.O.T.T
detsember 11, 2006 at 1:21 p.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #97985salver
Memberpuhast trenniaega tuleb nädalas ca 12h, millest jõusaalis 8h(4x nädalas, max 2h korraga ja mille hulgas ka aeroobne).
salver
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuidas ja mis süsteemi järgi ma tohin lisada rinnale raskust juurde`?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen 6 kuud käinud saalis ja raskus jääb mul ikka 45-50 kg kanti.Raskemaga ei suuda lõpetada seeriaid. 
ise kaalun 67kgoi, oi…sa vist ei kujuta ettegi, kui paljudest nüanssidest see võib sõltuda, alustades nt korduste sooritamise kvaliteedist ja lõpetades toitumisega.
salver
MemberKäisin täna arsti juures, öeldi, et närvilõpmete põletik, ehk siis radikuliit
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ega vorm, kui nädal aega ei tee, palju ei lange? Just alustasin ühe surumis kavaga, see nüüd vaja pooleli jätta.
neil, kes kreatiini tarbivad, neil võib aind kehakaal langeda, kui puhkuse ajal enam seda sisse ei võta. Endalgi praegu 8 päeva jõusaalist vahet umbes samal põhjusel….tuleb ikka oma keha kuulata…praegu on selline vägev power on sees, et jätaks heameelega tööpäeva pooleli ja läheks möllaks kohe tunde….kui selline tunne tekib, siis vähemasti minule tähendab see seda, et nüüdseks on piisavalt puhatud.
Ära karda, nädal ei tee su lihastele midagi halba (praegu tuleb ainult kasuks), loomulikult jätkates ka tervislikku toitumist.
AutorPostitused