Skip to main content

saleh

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kaal ja pikkus… #117572
    saleh
    Member

Pikkus: 183 cm, kaal 91-91,5 kg, tahaks veel natuke pekki maha saada, u. 85 kg peale võibolla võiks võtta, kuu aega tagasi olin 96-97 vahel.

Täpselt sama siin. Kah capicorn muide!

in reply to: Minu treeningmeetod #110246
    saleh
    Member

Inside 14 alates 1997 vahelduva eduga. Viimased pool aastat pidevalt kainud ja viimase paari kuuga 5kg ka maha visanud – ja peeglisse vaadates ei utleks et lihaste arvelt.

in reply to: Minu treeningmeetod #110245
    saleh
    Member

Buldooserilt vaga head kommentaarid. Aitah! Seda ma ootasingi mitte mingit targutamist a la “koik on halvasti”.

in reply to: Minu treeningmeetod #110234
    saleh
    Member

Jalgadele on kordused selleparast suured et ma ei saa suurt raskust panna polvevigastuse tottu. Siis teen pigem pikemaid seeriaid.

Inside14 ma ju votan oppust – vahetan triitsepsi ja biitsepsi paevad ara. Ja mis see tahendab et eelnevad on koik ara oelnud – enne sind ei kommenteerinudki ju keegi peale Creeki.

Ma vaatasin neid kahepaevaseid kavasid siin tooriistade all aga need on kuidagi lahjad – jaab mulle vaheks. Minu kahetunnine kava mulle vaga koormav ei olegi. Kolmepaevane on jalle…mmm…ma ei ole nii fanaatik et rohkem kui 4 paeva nadalas trennis kaia (krt mul on perekond ka).

Kohust ja seljast veel niipalju et kui ma peaksin neid peale trenni tegema siis ma hakkan lihtsalt nendest ara viilima (kogemusest raagin).

in reply to: Minu treeningmeetod #110217
    saleh
    Member

No jah Creek siis ma võiks ju vahetada biitsepsi ja triitsepsi päevad lihtsalt ära. Muide raamatus Kulturism Kõigile ei olnud minu mäletamist mööda ühtegi kava kus biits ja triits ühel päeval oleks.

Veel kõhulihaste harjutused mõjuvad mulle soojenduseks väga hästi sest nad on pärsi pikad ja kõhulihased arenevad hästi – ratta selga ma küll ei roni (see on suht mõttetu soojendus).

in reply to: Minu treeningmeetod #110207
    saleh
    Member

Sorry ma mõtlesin ikka õlga ja rinda ei taha teha ühel päeval.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)