Mina olen Herbalife’i tarbinud, pea kaks aastat. Eesmärk – kaalu langetamine. Alustasin 110 kg pealt, lõpetasin 86 peal. Kehamassi indeks 33->23. Töötas küll. Tervis paranes ka, peavalud kadusid pea kohe, vererõhk ka läks paika (see muidugi kaaluga seotud).
AGA ikka roppkalliks läks, arvestada tuleb vähemalt 3000 krooniga/kuus ja see on mu meelest mõttetu. Point on kõva müügitöö ja kasutamine muidugi mugavaks ka tehtud – 2 korda päevas kokteil + muud lisandid, ühe korra sööd mis tahad (mõistuse piires muidugi).
Mind huvitaks pigem see, et kuna vahepeal on erinevatel põhjustel pekki 7-8 kilo tagasi tulnud (tervis läks muudel põhjustel tuksi ja ei saanud sporti teha), siis tahaks nendest lähema poole aasta jooksul lahti saada. Kasutaks Herbalife põhimõtet, ehk asendaks osa toidust valgukontsentraadiga (+ Gerimax ja regulaarne astelpaju ja väga kvaliteetse hiina tee tarbimine), kuid millist soovitaksite?
Teen põhiliselt aeroobset trenni, aga paar korda nädalas kolistan kangiga ka.
Mure selles, et suve lõpus plaanis joosta elu esimesed pikad maratonid, selleks vaja kevadel kõva jooksumahtu, aga 10 kg ülekaalu mõjub joostes liigestele oi kui sitasti. Ehk siis suurem osa sellest vaja _enne_ kõvemat trenni juba maha võtta.
Tänud juba ette!