Sakurai
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sakurai
Member37 on enamvähem normaalne temp. Mul õhtul koguaeg midagi sellist.
Aga nohuga midagi muud vist.
Niikaua kui ennast ei sega mine trenni muidugi
Sakurai
MemberSes suhtes, et Fitness.ee toetab neid jubaMida rohkem seda uhkem
Sakurai
MemberKas käsivarre lihased ei olegi lihased ?Kindlasti teheke trenni ilma rihmadeta. Ma saan aru kui olete jõutõstmis võistlustel või üritate proovida rekordtõstet, et siis kasutate
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige suhtumine.
Ise pooldan ka ilma rihmadeta. Vahest on saanud küll proovida, aga no milleks.
Sakurai
MemberMetsikult kõike mida saab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sakurai
MemberKas sa tõesti arvad, et see on reaalne ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvatavasti mitte ju, kui seal on lihastes orav..
Sakurai
MemberLiigun ikka iga päev ning jõusaalis saab ka 3-4 korda nädalas käidudSiis oled tubli poiss
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Sakurai
Member182, 17, 93
MemberMa just sirvisine-poes ja mõtlesin et peaks omale burneri pulbri muretsema, aga ei oska valida mis kõige efektiivsem on?Fat burneri alt proovi seda mis naistele mõeldud on, see pole vist pulber. Aga vend vähk kiitis seda ühes teemas. (Y)
Aga kuna tegemist on siiski rohelise tee topikuga, siis võta rohelise tee ekstrakt!
Efektiivsed muidugi ka omega 3 kapslid.
Aga kui ei liiguta siis ega sa suurt ei põleta ka.
MemberJookse rohkem
MemberMis kunst see on,kui üldse ringi ei liigu(jala),sööd ja vedeled ainult ja ei pea olema isegi geneetlist eelsoodumust et siukseks muutuda.Jube koletis on ta igal juhul ja hästi ennasttäis ka. Vastik pekinägu, otsib mingit õigust taga. Nahhui sinna saatesse ronida kui läksid ainult vinguma sinna. Mõõõõteeeeetuuuuuuuu
Sakurai
MemberSuitsu jaoks ju saad raha. Pane see kõrvale, kogu kava raha kokku ja oled löönud kaks kärbest ühe hoobiga – suitsust lahti ning professionaali abi kättesaadav.Jumala eest, kõige parem soovitus siiamaani.
See 500 kulli ei ole raske kokku saada.
Sakurai
MemberHuahha, normal dieet.
Aga kuuliks, ma arvan et 2 banaani hommikul ja 2 õhtul ei ole nüüd küll midagi mida ülekaalulised peaksid kartma.
Sakurai
MemberKeegi siin rääkis midagi, et iga kord telliskiviga inimesi surnuks ei peksta. Otse loomulikult, ma seda ju ei mõelnudki, oli asjale nagu vürtsikuse lisamiseks juurde poogitud minu poolt.
Aga lõpetaks selle teema ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siiski jõulud.
Häid pühi!
Sakurai
MemberMinuarvates näitab lapsikust soov sellist teemat lõputult edasi ”arendada”.saaks ikka rääkida,et oi sellele lendas kand näkku ja see seedis põõsas hambaid jne.kaua võib sogada sellisel teemal?
Seda teemat ei ole juba tükk aega rääkinud keegi ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole ka minu soov teemat edasi arendada, aga kui minu pihta midagi öeldakse, siis vastan ka ju. Elementaarne.
Ja keegi ei ole rääkinud mingist kannast näos. Tee faktid selgeks enne kui tõukama hakkad midagi.
Sakurai
MemberMa usun, et enamus meist on aru saanud sellest, mida Sakurai üritas öelda. Point on aga selles, et tema üritas seda seletada läbi mingi erilise totruse. Ta oleks pidanud alustama sellega, et temasuguste Rambode jaoks on õige tänavakaklus ikka see, mis lõppeb reaalse nakkaudiga ja vähemalt üks osapooltest on verine ja lõhki.Olgu siis nii, miks ka mitte. See on tema arvamus, kuid seda ei ole mõtet teistele peale vägistada, veel seda enam, kui tegemist on nii väära ja lapsiku arvamusega. Case closed vää
Miks lapsik arvamus, just väga täiskasvanulik.
Ja mis lapsik ego, ma ei ole enda arvamust ju peale surunud. Teie olete need kes hakkavad solvama ilma minigisuguse põhjuseta. Samuti ei ole ma rääkinud, et mina tänavakakluste põhjustaja olen, vaid räägin asjast nii nagu mina seda näinud olen.
No hard feelings!
AutorPostitused