Sakurai
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sakurai
MemberVat seda ma enam ei usuVaata see vend võib 300 olla aga 30 kilo ta ikkagi alla ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 7 veel, aga no 30 kilo. Eksole.Sakurai
MemberKõige killum värk oli see et kaal võib väheneda 7-30 kilo. Hahahah.. Bljaad kirvepakuga ei saa ka nii palju alla
Sakurai
MemberKõige tähtsam on ikka mitte alla anda.
Sakurai
MemberEi pea tegema laadimisnädalat, võib kohe hakata nii võtma nagu amarillo kirjeldas.Selge, nüüd siis tean
Sakurai
MemberHahahahahahahahahahahahah, see on ju lihtsalt epic.
Ma vahetaks kasutajanime küll ära
Sakurai
MemberVõid ka osta looduslike unetablette.Ütleks, et aitab küll,aga kõik on ikkagist harjutamise asi.Kui oled harjunud kell 1 magama minema,siis on tõesti raske järsku 10 magama minna,vähehaaval aina varem magama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Samas on mul kahel paberilehel lõdvestusharjutused,mis samuti kergendavad magamajäämist,kui neid enne magamajäämist teha.Kui huvi võin üles laadida.
Kui tegemist siiski mingi unehäirega, siis harjutamisest ei pruugi alati kasu olla. Peaks konsulteerima arstiga, kui midagi raskemat. Aga tõsi see on, et venitusharjutused aitavad.
Sakurai
Member3g treeningvabal päeval toiduga/mahlaga , treeningpäeval 3g enne ja 3g peale trenni mahlaga/süsivesikutega/sheigigaLaadimisaeg on ka ju nagu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sakurai
Membermina joon koos veega. muidu räägitakse, et koos süsivesikutega omastad sa kreatiini paremini. kreatiin ikkagi omamoodi spetsiaal toidulisand ja seda niisama moe pärast võtta pole mõtet.Kreatiin toimib kuni 60% paremini kui seda koos süsivesikutega võtad.
Sakurai
MemberCreatine sama nagu nad kõik on ma arvan, pole seda spetsiifilist kreatiini kasutanud.
Sa plaanid Maltoga Kreatiini teha?
Dextro peaks parem olema selle jaoks ja odavam ka.
Sakurai
MemberKui kaua peab kreatiini kasutama et tulemused tuleksid nähtavale?Nädala paariga suureneb jõud ja korduste arv seerias. Välimuse kohta ei oska öelda, ei ole ennast peeglist tsekkinud nii
Sakurai
MemberAga minul on väga teema kohane http://www.jjstreet.ee/fight-club-1
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris teema kodukas! Kahju et neid JJ street bännereid seal miljon on. Aga muidu ilus
Sakurai
Member16 aastaselt surusin 75kg. Kehakaal oli 70.Aga minu jaoks on ikkagi hämmastav, kui siin 15 – 17 aastaselt mingi 100 – 120 surutakse. Olen käinud küll õige mitemetes saalides treenimas, ja silmastsilma paljude noorte jõukahärgadega rääkinud, aga midagi sellist pole ma veel kellegi käest kuulnud, veelvähem näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga eks ole viga siis minu halbades geenid, vales treeningmetoodikas v tont teab milles
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Poisid , Te ikka kükke kah teete ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin on jah konkreetsed ambaalid koos.
Sakurai
MemberEi, ma ei ole dieedil ja ma ei vingu. Ma lihtsalt küsin, miks kõik neid söögiorgiaid organiseerivad? Ja miks just jõulude ajal?Ja, nagu alati, mina ei ole mainstreamis. Sõin just ära 1 paki kodujuustu ja jõin tassi teed meega.
Jõulude ajal alati palju söödud. Vaevalt et keegi ennas täis tangib jõulude ajal selle mõttega, et kes teab millal veel saab.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei tea nüüd aga mul tuli jube liha isu peale niiet nomnom
Sakurai
MemberMa ei ole siiani aru saanud, miks jõulud kõigil mingite hullude söömaorgiatega assotsieeruvad? Miks peab jõulu ajal kindlasti üle sööma? Kui peetakse jõule, siis miks ei võiks pereringis (või kellega iganes) koos olla ja normaalselt süüa ilma mingite ekstreemsusteta? Jääb mulje, et te aastaläbi nälgite ja piisavalt toitu pakutakse ainult jõulude ajal.Traditsioonid sellised, et jõulude ajal ikka vähe priskemalt saab süüa. Miks sa nii negatiivne oled koguaeg
Sakurai
MemberJõusaalidest on Sirius club,Spordikas ja Vinni spordikompleksi jõusaal.Kõige odavam spordikeskuse oma,kuid kõige paremini varustatud jõusaal peaks olema Vinnis.Kõige kallim Sealt Sirius.
Spordikeskus kõige parem valik vast.
Vinnis on tõeliselt hea saal, niiet soovitaks sinna minna kui elad lähedal.
Samuti AQVA’s olemas jõusaal.
-
AutorPostitused