Sakurai
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sakurai
Membervähene treenitus ?! sulgpallis hoiad reketit ju ainult ühes käes ! lihaste erinev treenitus ?! Kõige õigem oleks minna spordiarsti juurde konsultatsiooni.Kindlasti minna spordiarstile, tema annab juba edasisi soovitusi mida teha! Kõike paremat!
Sakurai
MemberWord, ma tahaks rasva maha saada koguaeg te tahate lödisevat ikka juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihasmassi kasvatamiseks tehke aga trenni
Sakurai
MemberTean, paljusid naisi, kes õigest toitumisest ei tea tuhkagi ja arvavad, et roheline tee teeb kaalulangetamisega imet! Eks ta natuke ainevahetust kiirendab aga ega see mingi imerohi küll ei ole…Kusjuures tegelikult on tal ikka nii sitaks häid omadusi, et võib öelda küll et on imerohi.
Sakurai
Member…kindlasti on üks tuntumaid tali suplejaid mr. mesi, kelle suplust saab vaadata fitness tv -st!Strippar Marco on ka ju talisupleja kõva
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sakurai
MemberHead uut aastat kõigile
MemberMida kauem ta vaikib, seda raskem tal saab olema hiljem.( juhul kui ta on süüdlane ) Kuigi hetkel on Otti pihta suur tuli avatud, ei rahulda kellegi teise arvamus ju inimesi. Ainult Ott ise võib selle kära lõpetada. Eks nii mõnigi asi räägib Otti enda pihta.Aga muidu head vana lõppu teile
Isegi kui Ott tuleks siia teemasse midagi ütlema, siis tehakse see kohe maha ja nii edasi. Mõttetu.
Muidu ma ikka Kalmuse fänn edasi.
MemberSakurai äkki sa kannad ketti magades ja trennis?? Ma kannan ka, on siiani suhteliselt ilus veel. kantud ~pool aastat kah ainult. 3-4 korda hoolitsetud. Soovitatakse magamiseks ja loomulikult ka trennis ära võtta, on kauem ilusam.Ehk tõesti asi selles!
detsember 30, 2009 at 1:43 e.l. in reply to: Kui tahad kasvada, siis tee kolm trenni nädalas… #246245Sakurai
MemberMinge magama, muidu muskel ei kasva
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sakurai
MemberAntidepressandid peaks ajama koos alkoholiga oksele küll. Tuttaval oli nii, aga tal oli täiega pohhui ka muidugi aga, oksendas küll jubedat moodi. Ise ma nii ei teeks….
Sakurai
MemberTee näiteks kaks saali, aeroobne ja vabaTa ju rääkis, et tahaks ikka 3 korda nädalas käija. Kuidas siis kõige parem oleks?
Sakurai
MemberKas on ka mingit vahet kuidas suruda? Kuidas treenib paremini? Ise ole teinud laia haarde koguaeg ning kitsaga polegi teinud, sõber aga laseb kitsaga ja kõvade raskustega, on sel mingit vahet, kas peaks mõlemat tegema?Räägivad et ei pidanud väga palju vahet olema. Ise teen nii nagu mugav on. Liiga kitsaga läheb ebamugavaks.
Sakurai
MemberAga päriselt sellest rääkidest mis selle peaministriga juhtus siis jõhker pauk tegelikult ninaluu ja mõni hammas oli ka vist olnud
MemberMeil Eestis kasvav forskoliin on põdrakanep! Proovi seda .Oled ise proovinud? Kui siis, kuidas mõju on?
Sakurai
MemberOlen puhastanud ka selle spets vahendiga, võtab hästi, seda peaks saama ehtepoest osta, vist oli 250krooni, jätkub ka suht kauaks. Kuid viimanekord tegin ka hambapastaga..Endal ka see vahend. Ma ei tea mul mingi kamm, tõmbab hästi puhtaks küll aga tuhmub suht kiiresti uuesti.
MemberMa alguses vaatasin, et ei tea kas ikka on hea kui endale tegin
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul ei kukkunud just kõige ilusam välja aga hea oli sellegipoolest (Y) -
AutorPostitused