Sakurai
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sakurai
MemberMa arvan, et see oleneb suuresti sõpradest kellega sa ringi liigud. Ja no pitbull räägib ka täiesti õiget juttu
Sakurai
MemberParem õlg on vigastatud juba 2 kuud. Vigastasin selle kehalise tunnis kitsehüpet tehes, toetasin valesti kitsele ja õlast käisid kraksud läbi + hakkas kohe valutama. Esimene nädal ei saanud miskit teha – valu oli liiga tugev. Käisin arsti juures ja röntgenis. Röntgen ei näidanud midagi, arst soovitas anda rahu ja määrida vastavaid salve mida ma ka määrisin.Tegelen jõusaaliga ja ujumisega. Enamus lihaseid saab treenida, ainult rinda ja õlga tehes annab parem õlg tunda. Alguses oli tühja kangiga valus suruda, nädal tagasi andis 40kg paar korda suruda ja tuli valu sisse. (ma ainult proovisin, mis olukorras mu õlg oli. Rinda ja õlga ma hetkel ei treeni). Ujudes algul on valu sees, kuid peale 20min on valu väiksem.
Sooviks nõu saada, kellegil kogemusi? õlg liigesest välja ei lähe, ainult valus on teatud liigutust tehes.
Teatavasti liigese probleemid ei möödu nädalaga. Ehk on võimalik natuke vigastuse möödumist kiirendada. Olen foorumit lugenud, mõned käinud ortopeedi juures ja on ka kasuks tulnud. Kui ma isegi läheks 2 kuud hiljem, kas oleks veel sellest kasu?
Kui sul juba veits paremaks läks asi, siis anna lihtsalt rahu sellele ma arvan.
Sakurai
Memberno kaal näitas jõulude ajal 84kg ja olen 180cm pikk. spordiarsti juures näitas rasva 19% ehk peaaegu 15kg. Aga need näidud olid 2009 aasta kevadel, nüüd jaanuaris lähen uuesti.Aga küsiks siis kokkuvõttes üle, et see Figure Combo tarbimine oleks mõistlik tegu ? Ja et kas see siis aitab kui ma toitun enamjaost mõistlikult ja teen igapäev kõvat trenni ? Või ei tasu mul sellist raha hakata raiskama ? Või ikkagi annab selle kasutamine ka tulemust ?
Nagu öeldud ära raiska selle peale raha, vaid telli toitumiskava.
jaanuar 6, 2010 at 8:35 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247654Sakurai
MemberEestimaa piiridesse jääb siis ikka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga pro!
Sakurai
MemberNo siiski, 150 kiloga nädal aega ja 0.5 kilo ainult.. See ei ole normaalne.
Lihtsalt kõndides ja toitumine paigas hoida, siis juba kukub palju rohkem. Ujumine samamoodi töötab ju hästi. Ei mõista mis värk on.
Sakurai
MemberOk, vaatasin praegu poest järgi – on tõesti ainult 49g süsikaid 100g kohta. Siis ta sobib küll tavalise taastusjoogina, mitte suhkrupommina.Ise mass2-te sõin siis kukkus ka kaal. Lihtsalt isu ei olnud kunagi pärast seda. Väga kamm.
jaanuar 6, 2010 at 11:10 e.l. in reply to: Kiiroksjonil on 6. jaanuaril Elementaar kombo Fast ilt #247479Sakurai
Member500
Sakurai
MemberMul endal oli ka valus kui sirgeks panin käe. Mingi nädal aega oli sitaks valus ikka, aga nüüd mööda läinud.
Sakurai
MemberMa ütleks pigem et tehnika määrab üle poole.
Sakurai
MemberKui kaua see veel säilib, kui pakk on avatud? ( Mass2 )Säilivusaeg on peal ju ja kauem veel peaks kestma.
Sakurai
MemberMiks valku alles mõne kuu pärast? Mul käskis treener kohe valku sööma hakata pärast igat trenni!Kui tahad infot siis soovitan jõusaalis treeneriga rääkida igas korralikus saalis proff olemas kes sulle vajalikku infot jagab.
Valku peakski koguaeg sööma.
Ma arvan et ta pidas silmas proteiinipulbrit.
Sakurai
MemberEi kuku kolinal, kui ei ole muud kava. Ja kui raha ei maksa.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga ma loodan, et nüüd, kui ma jõusaali eest hakkan raha maksma, siis ma olen trenniga tublim, ja kui ma juba olen trenniga tublim, siis mul pole sellist luuseri tunnet, et äh, ma nagunii ei saa. Ja siis ma jälgin paremini toitumiskava ka.
Kuigi ma nüüd ei tea – kas trenni tehes peaks olema mingi erilisem toitumiskava kui tavalised dieedid?
Minu viga, ma sain aru et sul on fitness.ee st tellitud toitumiskava. Selle järgmisel kukuvad kilod küll kolinal isegi kui trenni ei tee.
Sakurai
MemberTerve kott sisse vägistada, siis nagu mingeid tervisehäireid ei tule w
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sakurai
MemberHõbe pidi tõmbuma maksahaigetel täiesti niisama tumedaks.Lugesid kuskilt, või kuulsid? Või äkki endal kogemus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sakurai
MemberToitumiskava on täiesti olemas, lihtsalt kui on asi ligadi-logadi ja pole kindlat plaani, siis ei saa seda ka eriti jälgitud.Aga vaatan kindlasti selle naiste algajate kava üle.
Suur tänu!
Kui hakkad toitumiskava jälgima siis kaal kukub kolinal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused