Sakurai
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 24, 2009 at 7:24 e.l. in reply to: Kiiroksjonil 24 septembril on Luxus batoonid 12tk Fast ilt #221615
Sakurai
Member200
Sakurai
MemberTõesti väga tublid inimesed ja tore vaadata et ei ole kaotanud lootust ega kibestunud! Palju jõudu neile tõesti!
Sakurai
MemberTäiesti HAIGE KOLL!!!.. Vähe kade olen
Sakurai
MemberSee on jah päris kena

Sakurai
MemberVeidi peaks siiski aeroobset ka tegema
Sakurai
Memberwow 13.90 = UNREALMis seal nii ebareaalset on

Sakurai
MemberMa arvan, et päris ulme.
Sakurai
MemberOtile ei ole üldse kedagi vastu panna sest ta on üüber vend. (Y) (Okei tegelt Kalmus mu lemmik vend siiski, aga Ott on tõeliselt tubli eestlane)
Sakurai
MemberNüüd siis 182, 17 aastane ja 85 kilo
Sakurai
MemberToitumine ja trenn veel, aga sa nagu, üle ei treeni ennast, kui 10 korda nädalas trenni teed?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sakurai
MemberJumala eest inimesed, ärge kartke arsti ja nii kui mingi mure on siis minge arstile. Muretsege natukene rohkem oma tervise pärast. Tõesti, kui kuskilt valus näidake arstile läbi foorumi ei tee teid keegi terveks.
Sakurai
MemberEi tea. Piinamine on vale, aga kui söögiks läheb ja ilma piinatamata siis on pohhui. Kui süüa kõlbab siis miks mitte. Enda koera hamba alla ei pistaks kunagi ega kellegi teise oma tänavalt. Aga kui kuskil restors pakutakse võtaks vastu küll ja ei tunneks huvi kuidas see sinna sai. Alati nii olnud et tugevamad söövad nõrgemaid. Koerad söövad inimesi küll kui vaja.
Inimene on siiski ka loom ja toetub instinktidele.
Sakurai
MemberEi meeldi. Mul sõber kasutas kõvasi jõupulbreid.Vanus 19Tipp oli 85 kg rinnalt , kaal 70
pärast kuu aegset pausi jõusaalist surus ta 55. Kuigi lihasmass oli peaaegu sama.
Kõige naljakam on see et tal on ikka suht suur triitseps ja rinnalihased ning sellega ei suru 60ki ära.
Minul endal on triitseps ikka suht väike ja rinnalihast on ka temast vähem ning surun 75.
Ma ise ka mingi paar korda proovinud jõujooke, aitab küll lihast kasvatada aga mis kiiresti tuleb see kiiresti läheb.
Tõsiselt, ära räägi, kui ei tea. Nii algajad saavadki asjast valearusaama ning tänu sellele tuleb veel rohkem lolli juttu juurde.
Sakurai
MemberTubli mees, jõudu talle
Sakurai
MemberMa ütleks, et reklaamina on need fotod läbi kukkunud, sest rahvas räägib ainult kummitissidest. Aga teema pealkiri ütles juba ära, et seks ei müü.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Reklaam, millest räägitakse ei ole mitte mingil juhul läbikukkunud
-
AutorPostitused