Sakurai
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sakurai
MemberToitumine peale aeroobset:http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…amp;textID=2417
Aga 90 kg kehakaaluga joosta – mida küll liigesed ütlevad?
Normal toss jalga ja pehme pinnase peal joostes väga hullu ei ole. Põlvesidemed ka
Sakurai
MemberAga miks siis nii? No seleta lahti :
Jrx Tunneb Belforti ise ja võib öelda isiklikust kogemusest et mees pole seda matsi ära teeninud. Lihtne ju
Sakurai
MemberKus maailmas sa elad, et nii lapsikult fantaasiarikast juttu räägid, justkui poksijad ei olek reeglina tavalised inimesed ja ei käi kuskil ja kui käivad siis on sõbrad karjaga ümber ja ei lase kakelda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas sa oled loll või sa mängid, loe läbi see millest ma rääkisin. Muidugi v6ib iga lambi tont kes nädal aega poksitrennis on käinud kuskil vehkimas käija aga temal selliseid reflekse ei ole et nii kui potensiaalne rünnak hakkab toimuma, kohe seeria sisse lahmib. Sellised inimesed, aga kes on võimelised seda tegema kontrollivad ennast paremini ja reeglina ei nori tüli ja nendega selliseid asju nii tihti ei juhtu.
Ma loodan et sa nüüd said aru, kui ikka ei saanud siis palun peksa oma pead vastu seina. Ausalt
Ja sukisuki, ma ei mõista, miks sa arvad et keegi targemaks üritab saada siin, väike arutelu ainult. Ja kui sa teemat jälgid, siis siin on kõik targad ju.
Sakurai
MemberEi kadedusega pole miskit pistmist, taimetoidu pealt ikka suurt lihast raske kasvatada..Ometigi on seda tehtud
Sakurai
Membertäiega lamba teema – edu teileMa ei tea mis maailmas sa elad, et see sinujaoks aktuaalne teema ei ole.
Sakurai
MemberPalju õnne!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sakurai
MemberVäike kadedus ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loomulikult
Memberüldiselt ei ole elus vahet kes sa oled või kui kaua millegagi tegelenud oled.alati juhtub tobedaid olukordi.asjad lihtsalt juhtuvad.tõsi mõnega juhtub tihedamine ning teisega pea mitte kunagi.
Mida ma silmas pidasin oli see, et inimene kellel on sellised refleksid nagu eelpoololevates postitustes mainitud, on tõenäoliselt treeninud väga mitmeid aastaid ja oma alal kõva kinnas, seega on tal piisavalt muid tegevusi, kui tänavakaklus ja tõenäoliselt on ta sõpradest ümbritsetud. Niiet väike võimalus. Loomulikult alati on mingi võimalus, aga väga madal.
Sakurai
MemberIsu neil täis ei saa juba w:D Ikka annavad hoolega minna.
Sakurai
MemberTõenäoliselt selline vend, kes nii kaua on mingi alaga tegelenud, ei satu kaklustesse tänaval.
Sakurai
MemberSelle jaoks pead sa ikka väga kaua olema treeninud, et selline seeria iseenesest ootamatult refleksist tuleks.
MemberMa muidu tahaks alessandrole midagi ikka öelda vastu aga bljaat seekord ma olen nõus, no mida professionaali kava kohta nõu tulla küsima. Ma saan aru oleks aprill või midagi aga praegu mage nali.
Sakurai
MemberTahaksin tulevast nädalast Kreatiini ja Proteiini võtma hakkata aga enne oleks paar küsimust Targematele.(kaalun 68kg (16)
*5 spl Proteiini Tai Kane Protein no.1 + 10 spl Dexrot? ja kas 5spl = 25 g ja 10 spl = 50 ? Kreatiini puhul on fitshopis kirjas nii : Annustamine: 5-10 g (5 g = kuhjas teelusikatäis)
*Ja mis parem oleks peale trenni, kas võtan Proteiini ja Kreatiini koos või eraldi sheikidena? Mind ei huvita lihtsus, vaid mis paremini töötab.
*Kas peale Kreatiini laadimisperioodil võtta 5g trennipäeval peale trenni või pärast? pärast on vist parem, ja trennivälisel päeval, kas hommikul või õhtul? pm. enne magaminekut ehk õhtul oleks parem, sest magades inimene kasvab?
Chatis on vastatud, et 25g protele pane 50g (1:2), et tulemus parem, aga teine ütleb liiast see, võib veel nii paksuks minna. Kuidas see siis käib? Paksuks ka minna ei taha xD
Ei lähe sa midagi paksuks niikaua kui põletad rohkem kaloreid kui tarbid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtne shiitSakurai
MemberSa ikka vastu ka antsid tahaks teada mis teisest klemmist sai? Kelle kallima siis ära kaotasid? Ei usu, et tänu alkoholile. Ma arvan ei olid ise suht jobu ning sellepärast.Ma olen nõus.
Aga kuradi, pange ikka õltsi noh, mis pidurdate
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viina võib ka vahest arva ma arvan. Aga siiski see võiks olla igaühe enda valik ja selline asi käib vastu sittumist kui mingid vennad räägivad et ei tohi juua ja siis mingid vennad räägivad et ainult jooma peabki. Kelle asi see on mis sa kodus teed või oma sõpradega niikaua kui sa kedagi ei sega.
Ärge ainult liiale minge.
Sakurai
Memberkoolis vahetundide ajal .
Sama dela siin
-
AutorPostitused