Sakurai
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sakurai
MemberEi tea kas sulgemine ka kõige parem lahendus on. Hakake karistama mölaajajaid lihtsalt kuidagi.
Sest kui teema suletakse, ei saa võitja võibolla mõnele küsimusele vastust. Aga samas jälle on alati võimalus saata privaatsõnum…
Sakurai
MemberSee oli huvitav, et külm jook muudab maosoleva toidu rasvaks. Nagu mingi copperfield värk on see juba. Hea teada igatahes.
oktoober 5, 2009 at 7:30 e.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #224326Sakurai
MemberMa arvan et midagi hullu ei ole, mine proovi veel. Kui uuesti valu teeb, siis lihtsalt mine arstile ja tema teeb su korda aga kui ei ole valus, siis tead et oli mingi ühe päeva kamm.
Sakurai
MemberTõsi ta on, et läbi google viskab foorumi selliseks. Huvitav oleks aga teada ka miks
Sakurai
MemberEi ole ise treener, aga trenni annab super Zarubin. Trenn peaks olema reedeti kell pool 6. Nii palju olen mina kuulnud, aga ma uurin täpsemalt järgi ja annan siis siia teada
Sakurai
MemberAii, kahju. Aga loodame et tulevikus läheb paremini ja palju jõudu talle
Sakurai
Member99′ aasta videos on Levrone küll ikka tõeline koll ja ironmänn.
Sakurai
MemberMinuarust võiks ka need kommentaarid ära jätta, tahaks vahest teada kes võitis oksjoni, siis lappa kõik need kommentaarid läbi. Ega see midagi ületamatult rasket muidugi ei ole, aga lihtsalt tüütu.
Sakurai
MemberRakveres on ka tõstmistrenn ju. Kui arvate et ei ole liiga kauge tulla, siis ma soovitan küll
oktoober 3, 2009 at 7:26 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #223788Sakurai
MemberMa ei tea no, tõeliselt tubli töö, peab ikka massiivne tahtejõud olema.
Sakurai
MemberMa arvan. et sa pead endale kindlaks tegema, mis on rämps ja mis ei ole. Täpselt. Oled tegelenud alles 11 kuud, ja ütled et areng juba kinni, aeglustunud. Tundub, et toitumises on mingi viga. Aga poksitrenn on hea, seal saab aeroobset ja üldse poks on mehine värk
Sakurai
MemberJumalast hea sari ju! Tehke aga head tööd edasi, mõnus vaadata
Sakurai
MemberVÄGA haige lailihas
Sakurai
MemberTriitseps, trapets, rind
september 30, 2009 at 7:19 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil 30 septembril on Beta-Alanine Fast ilt #223019Sakurai
Member700
AutorPostitused