Sakurai
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Sakurai
MemberLisaks kindlasti erinevate raskustega (hantlitega) seeriad uppereid, haake ja sirgeid kiiruse jaoks. Soovitavalt peegli ees, et saaksid löögitehnikal paremini silma peal hoida.Hantlitega löökide harjutamine on vähe error. Kõige paremini arendad kiirust siiski shadow-boxinguga ja sparringus. Hantlitega retsimine ei oma mingit mõtet minujaoks
Sakurai
Memberrautselt aitab aga ise tuleb ka kõvasti trenni teha . Niisama pole eriti seda mõtet juua.Aga samas ei lähe ka midagi hullemaks kui seda niisama juua. Mõtet ei ole, mis tähendab. Vabalt võib juua nagu igat teist jooki, ma panen suvi läbi fat burnerit.
Sakurai
MemberKalmus treenib Olümposel.
Sakurai
MemberMeeldib küll ja kuidas veel, kui seda va krabisevat on!Kõige õigem vastus sellele teemale siin
Sakurai
MemberEnesetunne on hea ja tugev on mehe kohus olla
Sakurai
MemberMa võtaks Kalmuselt sest ta on lihtsalt nii üüber terminaator vend. Ausalt ka, jagab matsu jube hästi. Kiivikas ka väga hea valik kindlasti. Aga arvan, et nad kõik kvalifitseeruvad.
Sakurai
MemberMa arvan, et piir tuleb siis ette kui sa ise usud et tuleb.
Sakurai
MemberÜlihea kava
Sakurai
Memberllma põhjuseta ei ole keegi teie vastu kuri
Sakurai
MemberMis vahet seal on et vastas?
Kui on õige vastus siis ehk hoiab teisi selliseid küsimusi ära
Sakurai
Memberega inimene pole robot et kõik ühes samas mõõdus:) teatud märal annab asja muidugi paranda trenniga.Jah aga mingi vahe jääb ikka sisse. Ja ikkagi vingutakse sellepärast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sakurai
Memberoi blääd sellist kino pole tükk aega lugenud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sakurai
MemberOma kogemustest võin öelda, et vahel aitab, vahel mitte. Ma ei tea, kas see abi sõltub partii koostise eripäradest või millest, aga vahel hakkab pärast Fat Burneri tarbimist jube kuum ja higimull on otsa ees ja teinekord ei ole halligi. Vahel on punane FB kergelt käärimismaitsega, aga sellega olen ma juba harjunud! Jook on iseenesest väga normaalne!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen ka täheldanud seda et vahest ajab retsi moodi higistama, aga mõni teine kord on täiesti tavaline. Huvitav,millest see võib olla
Sakurai
MemberLähen võtan varsti sõbra juurest pildid mingi paar tükki sai tehtud pärast diieti. 6-7 kilo , jah.No pic, no proof. Muidu lihtsalt kõvatamine.
Aga päris puhas ei ole ma ka. Vahest ikka väga isu siis saab mokatubakat panna ka.